28.09.2018 | Lukuaika: 1 minuutti

1: Kerros kerrokselta

Ilmojen viiletessä yksi käytännöllisimmistä syystrendeistä on kerrostyyli. Tämä klassinen tyyli sopeutuu helposti lämpötilojen vaihteluun ja antaa luovuudelle tilaa: voit leikitellä halutessasi eri materiaaleilla ja kuoseilla. Aloita neulepuserosta, jonka yhdistät ajattomaan jakkuun. Viimeistele asu pelkistetyllä villakangastakilla ja lämpimällä kaulahuivilla. Toimiva kombo aamusta myöhään iltaan!

2: Biker-mallinen takki

Bikertakin suosio on vuosia ollut vakio. Se on malli, joka tulee muotiin yhä uudestaan. Takin vahvuus on stailauksen vaivattomuudessa: sen kanssa voi yhdistää melkein mitä vain. Mutta trendikkäimmän kokonaisuuden luot kietaisemalla kaulaan suuren kaulahuivin, vetäisemällä jalkaan suosikkifarkkusi ja chelsea-nilkkurit. Alkusyksystä pelkkä takki riittää mainiosti, mutta ilmojen kylmetessä voit sujauttaa hartioille muodikkaan ponchon lisälämpöä antamaan.  Eleganttia ja trendikästä!

[28.9.18-biker]

3: Metallin hohtoa ja paljetteja

Tänä syksynä glamour näkyy arkimuodissa! Yksivärinen hopeansävyinen yläosa yhdistettynä mustaan luo harkitun ja tyylikkään vaikutelman, kun taas eri metallisävyjä estottomasti yhdistelevä tyyli taikoo hetkessä räväkkää asennetta syksyn pimeyteen. Tuiki kilpaa tähtösten kanssa ja verhoudu päästä varpaisiin paljetteihin ja strasseihin! Tänä syksynä se on sallittua!

[28.9.18-glitteri]

4: Eläköön eläinkuosi

Leopardikuosi, seepraraidat ja käärmeennahkakuviointi ovat tänä syksynä trendikkäämpiä kuin koskaan. Me Klingelillä olemme sitä mieltä, että eläinkuosi toimii niin tehosteena kuin myös suurina kokonaisuuksina. Miksi tyytyä eläinkuosilliseen huiviin, kun voit pukeutua upeaan, kauttaaltaan eläinkuosilla kuvioituun mekkoon ja näyttää villin puolesi. Tänä syksynä valinnanvaraa riittää!

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *