14.05.2021 | Lukuaika: 2 minuuttia

Pian on aika nauttia kauan odotetuista, rennoista päivistä rannalla. Klingel tarjoaa tänä kesänä värikästä ja vartaloa imartelevaa uimapukumuotia. Suurimmassa osassa uimapuvuistamme on tukevat kupit sekä lisätukea antava rinnanaluskaitale, muotoileva vuori ja leveät olkaimet. Kaikki fiksuja yksityiskohtia, jotka korostavat vartalon muotoja ja tukevat sieltä, missä tukea tarvitaan! Ja kuten Klingelin vaatteissa, myös uima-asuja on saatavissa aina kokoon 66 asti.

Näyttäviä kuoseja

Väreillä ja mieltä piristävillä kuoseilla on kiva leikitellä, eikö vain? Moni kaipaa juuri nyt väriä elämään, ja rantamuodissa on helppo uskaltaa vähän enemmän. Suosikkikuosejamme ovat leopardikuosit, värikkäät kukkaset, iki-ihanat raidat ja trooppiset kasvit. Valitse kuosia koko uima-asuun tai satsaa kuvioituun yksityiskohtaan. Monissa uimapuvuissamme kuvioinnit on sijoitettu strategisesti niin, että ne tekevät ihmeitä vartalon muodoille!

Linkki: Uimapuku 1, Uimapuku 2, Uimapuku 3, Uimapuku 4

Eleganttia yksiväristä

Jos kuosit eivät kuulu tyyliisi, löytyy uimapukuvalikoimastamme myös kauniita ja vartalolle edullisia yksivärisiä uimapukuja. Yksivärisissä malleissa kesäsuosikkeja ovat punaisen, turkoosin ja liilan sävyt, ja ne sopivatkin hyvin päivettyneelle iholle. Eikä yksivärisyys missään nimessä ole tylsää; naisellisia kurveja korostavat, kietaisutyyliset leikkaukset ja tarkoin harkitut rypytykset tuovat uima-asuun oman ilmeensä. Ja jos haluat yksiväriseen rantatyyliisi lisää eloa, yhdistät helposti uikkariin kuvioidun rantamekon tai pareon.

Linkki: Uimapuku 1, Uimapuku 2, Uimapuku 3, Uimapuku 4

Kätevä kaksiosainen

Tankini näyttää uimapuvulta, mutta onkin kaksiosainen, mikä tuo mukanaan monta etua. Tankinin erillinen alaosa ja käytännöllinen yläosa helpottavat ensinnäkin pukemista. Varsinkin märän uikkarin päälle saaminen on monta kertaa haasteellista. Lisäksi yläosa on usein väljä tai helmaa kohti levenevä. Siis täydellinen yläosa sille, joka ei viihdy ihonmyötäisessä uimapuvussa ja haluaa tilaa vatsalle. Joidenkin tankinien yläosan pituutta on mahdollista säätää yläosan sivujen kiristysnauhojen avulla, mikä lisää tankinin käyttömahdollisuuksia. Ja tankinin yläosaa voi myös käyttää kesätoppina! Yhdistä siihen leveät, ilmavat housut tai suosikkihameesi, niin olet valmis siirtymään jäätelökioskille tai after beachille.

Linkki: Tankini 1, Tankini 2, Tankini 3, Tankini 4

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *