31.08.2016 | Lukuaika: 1 minuutti

Kotona ei ehkä enää paahda kuumin kesäaurinko ja mieli siirtyy jo syksyn ja talven tuleviin lomiin: etelän lämpimät säät houkuttelevat matkustamaan suurkaupungin vilskeeseen, hiljaisiin pikkukyliin ja kauniille rannoille. Matkakohteesta riippumatta sopiva vaatekokonaisuus löytyy » Laura Kent -mallistosta. Ilmava pusero ja klassiset bermudat sopivat kaikkiin loman menoihin!

Kollaasi safariasun tuotteista

Bermudat. Lyhytlahkeiset housut ovat oikea lomamuodin kameleontti. Khaki on syksyn 2016 suosikkiväri ja yhdistettynä valkoiseen tai mustaan tuloksena on tyylivarma ja monikäyttöinen kokonaisuus. Miellyttävän pehmeä puuvillamateriaali ei hiosta lämpimälläkään ilmalla. Bermudojen malli sopii yhtä hyvin rentoon illallislookiin kuin päivään perheen kanssa – vaihda yläosaa ja leikittele eri tyyleillä!

Paita. Kerrospukeutuminen onnistuu myös yhdellä yläosalla: valkoisessa paidassa on läpikuultava päällikerros ja kiinteä toppivuori. Mikäli olo kaipaa viilennystä, on hihat helppo kääriä ¾-pituuteen. Illan tullen voit yhdistää paidan pitkälahkeisiin housuihin.

Kengät. Ilmavat ja pehmeät nahkasandaalit ovat juuri sopivat tutkimusmatkoille. Muodikkaat koristekivet tuovat lisäksi kimalletta ilmeeseen.

Kaulakoru. Puinen kaulakoru henkii paahteisen savannin henkeä. Luonnonmateriaali ja pelkistetty muotoilu luovat vastustamattoman yhdistelmän. Jokainen koru on valmistettu käsityönä ja on siksi uniikki.

Laukku. Pakkaa laukkuun kaikki tarvittava rentouttavaa lomareissua varten. Vesipullo, kartta ja tilaa ostoksille tai eväille: tilava olkalaukku on monikäyttöinen matkakumppani! Säädä olkaremmi itselle sopivaksi ja lähde matkaan – laukun hapsut tuovat ilmeeseen myös ripauksen syksyn suosituimpia trendejä.

Tässä asussa voit aloittaa seuraavan lomaseikkailusi. Oletko jo päättänyt, mihin suuntaat?

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *