02.10.2020 | Lukuaika: 2 minuuttia

Eilen lanseerasimme uuden kampanjamme #styleisyoursize. Kampanja on meille erityisen tärkeä ja sen aihe on lähellä sydäntämme.

Sinun vartalosi – sinun kokosi – sinun tyylisi = meidän muotimme


Jokainen nainen on uniikki! Tästä syystä tarjoamme muotia laajalla kokoskaalalla, jotta myös sinä, olitpa sitten iso tai pieni, pitkä tai lyhyt, löydät meiltä omannäköistäsi, hyvin istuvaa muotia. Kampanjassamme keskitymme erityisesti pluskoon muotiin, sillä tiedämme, kuinka vaikeaa on joskus löytää tyylikkäitä ja moderneja vaatteita suuremmissa ko’oissa.

Linkki: Jakku, Pusero, Hame, Takki, Paita, Tekonahkahame

Pukeudu niin kuin sinä haluat antamatta koon tai ennakkokäsitysten määritellä tyyliäsi. Vartalosi on täydellinen juuri sellaisena kuin se on. Se on kumppaninasi koko elämäsi ajan – vaali sitä kuin parasta ystävääsi. Anna naisellisten muotojen näkyä! Sillä rehellisyyden nimissä – meillä kaikilla on omat persoonalliset muotomme, ja juuri se on osa elämän kauneutta.

Linkki: Yöpaita, Kukkapyjama

Tervetuloa kanssamme tälle elämänmakuiselle muotimatkalle #styleisyoursize. Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa, jonne päivitämme säännöllisesti inspiroivaa materiaalia kampanjan puitteissa.

Haluatko sinä osallistua kampanjaamme ja jakaa materiaalia aiheeseen liittyen? Postaa siinä tapauksessa kuva tai story Instagramissa ja tagaa se kampanjatunnuksella #styleisyoursize – näin saatat näkyä myös meidän kanavissamme. Tässä kampanjassa tuemme ja kannustamme toisiamme, rinta rinnan yhdessä upeina naisina!

Facebook: https://www.facebook.com/klingel.fi
Instagram: https://www.instagram.com/klingel.suomi/


Me kaikki olemme täydellisiä juuri sellaisina kuin olemme!

Halauksin Klingel

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *