10.05.2019 | Lukuaika: 2 minuuttia

Nyt on aika raivata vaatekaappiin tilaa uuden sesongin muotiuutuuksille! Klassikoita moderneissa kuoseissa, uusia housumalleja sekä räiskyviä villieläinkuoseja – uuden kauden muodista löytyy jokaiselle jotain.

Trendien ihanuushan on juuri se, että jokainen sesonki tuo mukanaan uusia muotituulia.  Muotisuunnittelijamme luovat uutta yhdistelemällä materiaaleja uudella tavalla, kokeilevat uusia väri- ja kuosiyhdistelmiä ja yllättävät meidät uusilla mallistoilla. Muotimaailma ei seiso koskaan paikoillaan, vaan tarjoaa meille mahdollisuuden löytää aina uusia muotielämyksiä. Mutta tämä ei suinkaan tarkoita sitä, että joka kaudella tulisi ostaa täysin uusi vaatekaapin sisältö. Jos perusvaatekaappi on kunnossa, voit helposti yhdistää uuden sesongin trendejä perusvaatteisiisi. Tässä blogissa näytämme seuraavien neljän esimerkin avulla, kuinka rakennat asukokonaisuuden valitsemiemme uutuuksien ympärille.

Rennon tyylin uusi ilme: eksoottisesti kuvioidut klassiset farkut

Laura Kent-malliston perusfarkut ovat saaneet uuden ilmeen hopeanvärisestä lehtiaiheisesta painokuosista. Näissä housuissa erotut joukosta, ja mikä parasta, kunkin housun printti on uniikki. Uniikkikappaleen omistajana on siis kiva tietää, ettei kesäkatuja kulkiessa vastaan tule toisia ihan tarkalleen samanlaisia farkkuja. Yhtenäisen, mutta samalla rennon asukokonaisuuden luomiseksi neuvomme rakentamaan asukokonaisuuden perusvaatteiden varaan ja korostamaan printin metallinhohtoa valitsemalla asusteiksi metallinhohtoisia asusteita. Täydellinen asuste näihin farkkuihin on siis hopeanhohtoinen nahkavyö. Yläosaksi suosittelemme yksinkertaista, valkoista  Dress In -paitaa, jossa on tekstiprintti sekä kimaltavia yksityiskohtia. Ja vaikka käymmekin lämmintä vuodenaikaa kohti, on matkassa aina hyvä olla myös jokin lämmin vaate. Valintamme osui harmaaseen Laura Kent -malliston neulepuseroon, joka saa hohdetta kimallelangasta ja sopii hienosti housujen printin väriin. Myös jalkineissa voi leikitellä kimalteella: pue siis jalkaasi valkoiset tennarit, joiden kärki ja kantakappa on somistettu kimalteella. Asu osoittaa, että perusvaatteet ja muodikkaat asusteet kuuluvat kiistatta myös tämän sesongin muotitrendeihin.

Kohti kukkaniittyjä: tämä parka on kevään merkki

Painokuosit ovat todellakin kevään ja kesän hitti. Jos printtifarkut olivat suosikkisi, voi myös toinen klassikkovaate, parka, olla mieleesi upealla kukkakuosilla muodistettuna! Parka-mallista takkia nähdään tällä kaudella monissa erilaisissa kuoseissa, joten se on hyvä valinta kaikille, jotka haluavat näyttää muotitietoisuutensa, mutta pitäytyä klassisissa, hyväksi todetuissa vaatemalleissa. Laura Kent -malliston naisellinen, vartaloa korostava kukkaparka saa seurakseen elegantin, lohenpunaisen puseron sekä sporttiset joggersit. Joggerseissa on muodikas vintage-tyylinen väri sekä pieniä strassikivisomisteita, joiden vaikutusta voi korostaa sujauttamalla jalkaansa hopeanväriset » Liva Loop-korokepohjakengät. Kenkien upea rusettisomiste tasapainottaa hyvin housujen kevyttä ilmettä. Ja eihän naisen asu ole täydellinen ilman käsilaukkua! Valitse asuun ajaton, harmaa laukku, joka saa väriä ja eleganttia keveyttä kahvoihin kiedotuista nauhoista. Nyt voit suunnata ostoksille tai tapaamiseen parhaan ystäväsi kanssa!

Ukkohousujen uusi, trendikäs ilme

Ukkohousut ovat kuuluneet jo pitkään muidenkin kuin vain miesten vaatekaappiin. Naiset löysivät tämän mukavan housumallin jo 70-luvulla, ja ovat tehneet siitä sen jälkeen omansa. Tänä vuonna ukkohousut ovat taas suurta muotia, nyt usein paperipussivyötäröllä ja sidottavalla vyöllä päivitettynä. Juuri sellaiset ovat kirkkaanpunaiset Laura Kent -housut. Koska ukkohousumalli on itsessään näyttävä, kannattaa muiden vaatteiden sekä asusteiden osalta pitäytyä selkeissä linjoissa. Mitä sanoisit esimerkiksi mustasta Dress In -paidasta, jossa on verkkosomiste sekä suuri sydänprintti? Jos haluat asustasi konttorikelpoisemman, valitset yläosaksi mustapohjaisen, raidallisen Laura Kent-puseron. Mustasta kiiltonahkajäljitelmästä valmistetut nauhakengät sopivat asuun, haluatpa sitten tehdä asustasi rennon tai virallisemman. Herrainmalliset kengät ovat aina tyylivarma valinta, lisäksi kengät ovat erittäin miellyttävät jalassa myös pidemmänkin päivän. » Picard -merkkinen punaisen pirteä käsilaukku korostaa housujen väriä ja täydentää näin trendikkään tyylin.

Ihanan villiä: leopardikuosinen pusakka rohkeille

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *