01.10.2017 | Lukuaika: 2 minuuttia

Kultainen syksy on saapunut, ja puiden keltaiset, punaiset ja oranssit lehdet loistavat viimeisten auringonsäteiden valossa. Tänä värikkäänä ja kuulaana vuodenaikana syntymäpäiviään juhlii harmoniaa rakastava vaaka. Millainen persoona vaaka on ja mikä saa hänen sydämensä sykkimään nopeammin?

Mitä vaaka rakastaa?

Esteetikko ja nautinnonhaluinen vaaka on mielellään kauniiden asioiden ympäröimänä. Hän on kiinnostunut musiikista ja kulttuurista ja viihtyy hyvin ihmisten seurassa, jotka jakavat saman intohimon. Hän arvostaa pitkän kaavan illallisia fiineissä ravintoloissa ja panostaa muodissa laatuun ja harmoniseen yleisilmeeseen. Vaa’an vaatekaapissa kaikella on oma paikkansa, ja sen sisältö on usein järjestetty selkeästi värien mukaan.

Vaaka rakentaa sporttisen city-tyylin yhden hänen lempivärinsä, oliivinvihreän, ympärille. Hän yhdistää hurmaavan, tähtikuvioidun paidan rentoihin, suoriin housuihin sekä jämäköihin nahkanilkkureihin, jotka ovat sekä tyylikkäät että mukavat syksyisellä lehtimatolla käveltäessä. Viehättävä koristesolki ja muodikkaat metallinhohtoiset yksityiskohdat tekevät kengistä asukokonaisuuden katseenvangitsijan. Asusteissa toistuu oliivinvihreään kauniisti sointuva kuparin kiilto. Tyylikäs, roseekullanvärinen kello, jossa on naisellinen milanaise-ranneke, somistaa asua täydellisesti, ja canvas-materiaalista valmistetussa käsilaukussa on tarpeeksi tilaa kaikelle, mitä nainen tarvitsee.

Herkkä roosa on yksi vaa’an lempiväreistä. Kun luvassa on romanttinen ilta kahden, hän loihtii kädenkäänteessä tyylikkään asukokonaisuuden vaatekaappinsa sisällöstä. Vartaloa myötäilevä, kukkakuosinen tunika on harmoninen yläosa yhdistettynä vaaleanharmaisiin boyfriend-farkkuihin, joissa on muodikkaita kulutuksia ja haalistumia. Hillityt korut ovat hopeanvärisiä. Leveät korvarenkaat ja pehmeässä puuvillanauhassa riippuva yksinkertaisen tyylikäs riipus luovat täydellisen viimeisen silauksen hempeänsävyiseen asukokonaisuuteen. Asun kohokohta ovat trendikkäät nauhakengät, joissa on tasapaksu korokepohja ja koristeellinen reikäkuviointi. Hapsullinen ruskea käsilaukku tuo tyyliin ripauksen boheemia ilmettä.

vaaleanharmaisiin boyfriend-farkkuihin, joissa on muodikkaita kulutuksia ja haalistumia. Hillityt korut ovat hopeanvärisiä. Leveät korvarenkaat ja pehmeässä puuvillanauhassa riippuva yksinkertaisen tyylikäs riipus luovat täydellisen viimeisen silauksen hempeänsävyiseen asukokonaisuuteen. Asun kohokohta ovat trendikkäät nauhakengät, joissa on tasapaksu korokepohja ja koristeellinen reikäkuviointi. Hapsullinen ruskea käsilaukku tuo tyyliin ripauksen boheemia ilmettä.

[03-10-17]

Ketä vaaka rakastaa?

Vaaka ei yleensä tee harkitsemattomia päätöksiä, mikä pätee myös rakkauteen. Niin kauan kun hän ei ole varma, haluaako ryhtyä vakavaan suhteeseen, hän nauttii liehittelyn kohteena olemisesta ja kepeästä flirttailusta. Kumppanissa hän kiinnittää ennen kaikkea huomiota yhtäläisyyksiin ja etsii ihmistä, joka hänen itsensä lailla arvostaa suhteessa harmoniaa ja huumoria.

Kun vaaka tutustuu rapuun, kaksi tunneihmistä kohtaavat toisensa. Molemmat tuovat suhteeseen paljon tunteita. Jos yhdessäolon harmonia horjuu, he saattavat ottaa yhteen tulisesti, mutta riidan sopiminen sujuu vähintäänkin yhtä intohimoisissa merkeissä.

Vaaka ja leijona ovat loistava pari, joka taitaa elämästä nauttimisen. He ovat aktiivisia, viihtyvät suuremmassa ystäväporukassa, eikä heillä ole koskaan tylsää.

Vaaka ja vaaka ovat samaa mieltä suhteen peruspilareista – heidän yhteiselonsa perustuu harmoniaan, uskollisuuteen ja nautintoon. Koska he ovat yleensä samaa mieltä asioista, heillä on harvoin riitoja. Heidän haasteenaan onkin säilyttää avoimuus myös sellaisina hetkinä, kun jokin asia kaihertaa jommankumman mieltä.

Vaakaa ja vesimiestä yhdistävät luovuus ja rakkaus taiteeseen, kulttuuriin ja syvällisiin keskusteluihin. Heidän suhteensa on molemmille loppumaton inspiraation lähde. Lisäksi he matkustelevat mielellään ja rakastavat uusien asioiden kokemista yhdessä.

Bildschirmfoto 2017-09-29 um 10.59.25

Osuuko vaa’an kuvaus mielestäsi oikeaan? Tunnistatko kuvauksesta itsesi tai jonkun läheisesi? Voit kommentoida asiaa alla olevaan kommenttikenttään.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia
    1. Hei Maarit! Värit ovat tietysti aina makuasioita, eikä horoskooppi niitä määritä. Mihin väreihin sinä mieluiten pukeudut?

      Terveisin Senni