28.09.2018 | Lukuaika: 3 minuuttia

Lokakuun säät tuovat monelle syksyn – iltojen ulkoaktiviteetit muuttuvat puuhailuksi sisätiloissa ilmojen viilentyessä ja valon pikkuhiljaa vähentyessä. Grilli on pakattu varastoon ja keittiöön kokoonnutaan pitkän kaavan mukaan ruuan laiton ja syömisen merkeissä. Kuukauden horoskooppimerkki vaaka ei pistä pahakseen kesäajan loppumista vaan nauttii siitä: hän viihtyy ystäviensä ja perheensä ympäröimänä ja ottaa mieluusti roolin yhteisten hetkien organisoijana.  Tähtimerkki neitsyen vanavedessä tulevan vaa´an rakkaus koruihin on hyvin maanläheistä. Vaaka on diplomaatti henkeen ja vereen myös korurintamalla.

Vaa´an säihkyvät suosikit

Siinä missä moni ikävöi jo kesää, näkee vaaka harmaan taivaan ja loskaisen pihan sijaan helposti syksyn positiiviset puolet. Värikäs ruska, maaginen kullanhohtoinen valo ja syksyinen kirpeänraikas ilma luovat vaa´an mielestä täydelliset olosuhteet pitkille kävelyille. Hän on luonnostaan optimisti, joka näkee helposti kauneutta myös arkisissa asioissa ja osaa nauttia eri vuodenaikojen tarjoamista värivaihteluista. Yhtä lailla vaaka näkee läheisissään hyvät puolet ja on taitava tsemppaamaan näitä käyttämään vahvuuksiaan. Vaaka tapaa mielellään ihmisiä myös oman mukavuusalueensa ulkopuolelta ja nauttii erilaisten ihmisten seurasta ja tarinoista. Vaaka onkin ennen kaikkea taitava kuuntelija.

Yhtä avoimesti ja uteliaasti vaaka ajattelee myös koruista: hän on kiinnostunut uusista trendeistä ja kokeilee mielellään uusia tyylejä. Vaa´an esteettinen silmä suojelee häntä virhearvioinneilta ja ylilyöntejä tapahtuu harvoin. Vaa´alla on erityinen taito yhdistää näyttäviä luomuksia aikaa kestäviin klassikoihin ja tasapainotella taidokkaasti hillityn ja ajattoman tyylin sekä huomiota herättävän muodikkuuden rajalla. Korujen filigraani koristelu vetoaa vaakaan ja saa esteetikon hänessä heräämään.

Kultaa, hopeaa ja roosan sävyjä – kaikki pukevat monivivahteista vaakaa

[vaaka.2]

Vaaka on taitava viestijä, jonka kommunikaatiotaitoja arvostetaan niin työelämässä kuin ystäväpiirissäkin. Hänen kykynsä kompromisseihin ja halunsa reiluun peliin saa aikaan sen, että hänen ympärillään harvoin ajaudutaan ratkaisemattomiin konflikteihin. Hän pitää huolta läheisistään ja spontaanisti myös varmistaa sen, että ympärillä tapahtuu. Taattua onkin, että vaa´an kanssa aika ei koskaan käy pitkäksi!

Hän on aito joukkuepelaaja, joka tunnistaa kumppaniensa vahvuudet ja heikkoudet ja osaa taidokkaasti yhdistää ne voitokkaaksi komboksi. Myös koruissa vaaka nauttii uusien yhdistelmien leikistä: yhdistettäessä kimmeltävä helmiäinen viileään hopeaan tai lämpimään kullansävyyn on lopputulos aina erilainen. Vastakohdat täydentävät toisiaan ja eri sävyt peilaavat toisiaan eri tavoin. Sen vaaka tietää hyvin, ja se saakin vaa´an hykertelemään innosta. Kaikki tietävät, että koru viimeistelee asun, mutta vaaka tekee yhdistelemisestä todellista taidetta. Vaa´an lempityyli on ajaton ja ilmava, ja tämä jättääkin runsaasti tilaa erilaisille koruille.

Vaa´an onnenkivet

[vaaka.3]

Vaa´an rakkaus kaikkeen kauniiseen näkyy myös mieltymyksenä erilaisiin korukiviin. Hehkuvan vihreä smaragdi on yksi maailman arvostetuimpia ja suosituimpia jalokiviä. Vaa´an tähtimerkissä syntyneelle smaragdin kiilto symboloi optimismia ja vihreä väri toivoa ja harmoniaa, nämä ovatkinsioita, jotka vahvistavat suurisydämisen vaa´an elämänkatsomusta.

Peridootti on tunnettu pelkoja ja stressiä poistavana kivenä, joka avaa ovia tulevaan – tämä onkin mainio jalokivi vapautta rakastavalle, positiivisuutta arvostavalle vaa´alle. Sen on uskottu tuovan helpotusta myös mustasukkaisuuteen ja negatiivisiin ajatuksiin – ominaisuus, jota rauhallista yhteiseloa rakastava vaaka kovasti arvostaa. Tämä heleän sävyinen, vaaleanvihreä korukivi on oliviinin jalokivimuoto. Sen muunnokset voivat lähennellä kullansävyjä väritykseltään.

Upea jade on tähtimerkki vaa´an horoskooppikivi. Muinaisten kiinalaisten uskomusten mukaan jadessa on lukuisia positiivisia vaikutuksia, jotka siirtyvät suoraan kantajaansa. Jade on viisauden kivi, joka symboloi rehellisyyttä. Jadella on myös henkistä tasapainoa vahvistavia ominaisuuksia sekä itsetuntemusta lisääviä voimia. Kaunis vihreä väri ei ole vain näyttävä, sen uskotaan myös vahvistavan kantajansa oikeudentajua.


Oletko sinä vaaka tai tunnetko jonkun tähtimerkin edustajan? Mikä koru tai mikä korukivi auttaa sinua löytämään tasapainoa elämään ja lisäämään itsetuntemusta? Jätäthän kommenttisi kommenttikenttään. Ihanaa ja värikylläistä syksyä kaikille!

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20 kommenttia
  1. Hei Riikka,

   Blogimme käsittelee horoskooppien luonnekuvauksia ja korujen maailmaa tähtimerkki kerrallaan 🙂 Ihastuttavaa syksyn aikaa sinulle!

 1. Vaaka ja todellakaan vihreä ei ole lempiväri enkä sitä käytä edes koruissa

 2. anna

  Olen vaaka ja pidän eniten mustasta, hopeasta, musta-valkea on parasyhdistelmä.
  Olen pitänyt timantista koska se on naisen paras ystävä.