21.01.2020 | Lukuaika: 2 minuuttia

Kun uusivuosi on juhlittu ja kimaltelevat uudenvuoden vaatteet ripustettu takaisin vaatekaappiin, voi arki tuntua yhtäkkiä varsin harmaalta. Nyt tarvitaan väriä mielen piristykseksi, ja sitähän on helppo saada valitsemalla omaan vaatekaappiin lisää väriä. Värikäs yksityiskohta tuo arkiasuun hetkessä asun kaipaamaa muodikkuuden ja jopa ylellisyyden tuntua. Vahvat värit ovat taas palaamassa muotiin, ja me lupaamme, että värillä höystetty asu piristää niin omaa kuin myös ympäristösi arkea.

Tyylipuhtaita värejä

Iloisenvärisillä vaatteilla ja asusteilla on tärkeä rooli muodin maailmassa – niillä on ihana herkutella pieninä tai vähän isompina annoksina. Monen mielestä intensiivisiä ja vahvoja värejä on vaikeampi yhdistellä kuin maanläheisiä värejä. Mutta jos olet rakentanut hyvän perusvaatekaapin, voit huoletta maustaa sitä värikkäilläkin vaatteilla tai asusteilla. Esimerkiksi värikäs pooloneule saattaa olla juuri se vaate, jota vaatekaappisi kaipaa näin talvisaikaan. Juuri se neule saattaa pelastaa harmaan päivän tuomalla asuusi, ja samalla olemukseesi, kaivattua energiaa.

Alla näet tyylikkään ja tyylipuhtaan asukokonaisuuden, jossa väri näyttelee pääosaa. Pooloneule on MONA-malliston tuote, ja me suorastaan rakastamme sitä! Sukella sinäkin värien hurmaavaan maailmaan ja satsaa vaatteissasi väreihin ­– ne tuovat arkeen pienen ripauksen luksusta!

Väri + väri = täydellinen yhdistelmä

Värejä yhdistelemällä voi saada aikaan jotain aivan taianomaista. Yksi upea ja vaikuttava yhdistelmä syntyy intensiivisestä sähkönsinisestä ja punaisesta – se on tällä hetkellä mielestämme yksi parhaista yhdistelmistä. Kokeilemalla ja yhdistelemällä omasta vaatekaapista löytyviä värikkäitä vaatteita eri tavoin voit löytää juuri sinulle sopivan, täydellisen väriyhdistelmän. Vaatekaappiin unohtuneet, vuosia käyttämättöminä olleet vaatteet saattavatkin olla maagisia yhdessä. Anna tilaa luovuudellesi ja luo persoonallisia yhdistelmiä värien avulla. Ja muistathan, että muodissa kaikki on sallittua!

Alla näet asukokonaisuuden, jossa sähkönsininen ylisuuri neule antaa väriä kokonaisuuteen, ja punainen laukku kertoo asenteesta.

Väri asusteissa

Kaikki eivät kuitenkaan tunne oloaan kotoisaksi voimakkaan värisissä vaatteissa. Tällöin yksittäisestä, iloisen värisestä asusteesta voi tulla paras ystävä talven pimeydessä. Loistavan punainen tai smaragdinvihreä laukku, huivi tai koru saattaa täydentää asuasi juuri sopivasti ja nostaa kokonaisuuden uusiin ulottuvuuksiin. Valitse omaan tyyliisi ja asuusi sopiva näyttävä asuste, niin olet ”ready to go”!

Pienet piristävät yksityiskohdat tai hehkuva kokonaisuus – testaile ja löydä oma tapasi käyttää värejä pukeutumisessa. Viedään yhdessä väriä harmaille kevättalven kaduille!

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *