29.03.2019 | Lukuaika: 1 minuutti

Pian koittava pääsiäisen aika antaa hyvän syyn koristella kotia kauniiksi. Vietätpä sitten pääsiäisvapaita kotona tai reissussa, auttaa pääsiäissomisteiden esille laittaminen mukavasti tunnelmaan pääsemisessä.  Olemme koonneet alle muutamia suosikkejamme verkkokaupastamme!

Ikkunalaudan sulostuttajat

[29-03-19-1]

Ikkunalauta tai piirongin päällinen saavat aimo annoksen hempeää pääsiäistunnelmaa koristemunin somistelluista asetelmista tai perhosaiheisista tuikkulyhdyistä.  Pastellinväriset koristeet saavat lisää hehkua ikkunasta toivottavasti kurkistavasta kevätauringosta!

Kata pöytään pääsiäinen

Pääsiäispyhinä on mukava nauttia kiireettömistä aterioista kauniisti katetun pöydän ääressä. Panosta pääsiäisaiheiseen pöytäliinaan tai kaitaliinaan ja saat sopivasti väriä kattaukseen. Liinojen alle voit myös laittaa yksivärisen liinan, joka suojaa pöytää ja nostaa esiin upeasti reikäkirjaillut somisteet. Kuvan pöytä- ja kaitaliinassa on soma pupu- ja pääsiäisliljakuviointi. Kauniit brodeeraukset ovat katseita keräävä yksityiskohta.

Kukkasin somistettu, valkoinen posliiniastiasto tuo pääsiäisen lounas- ja kahvihetkiin lupauksen kesästä. Laadukas Villeroy & Boch -merkkinen astiasto sopii monentyyliseen sisustukseen ja toivottaa yllätysvieraatkin tervetulleiksi nauttimaan pöydän antimista.

Valikoimastamme löydät useita kattausta täydentäviä yksityiskohtia pääsiäispöytään. Kahvi tai tee pysyvät pidempään lämpimänä omenanvihreässä termoskannussa. Aamiaismunat on hauska tarjoilla veikeältä kananmunalautaselta, joka toimii samalla koristeena. Söpöin somistesydämin koristeltuja kerma- ja maitokannuja voi käyttää myös salaattikastikkeiden tai makeiden jälkiruokakastikkeiden tarjoilussa.

Modernisti muotoiltu, puukannellinen salaattikulho pitää salaatin raikkaana kauemmin.  Linjakkaan ja ajattoman vesikarahvin vesi saa makua hedelmistä, jotka voit asetella kätevästi tikkuun. Helppoa, hyvää ja mukavan näköistä! Pienet, koristaan kurkistavat pääsiäisjänöset viimeistelevät pääsiäisaiheisen kattauksen.

Silkkaa söpöilyä

Lammas- ja pupuaiheiset koriste-esineet sulattavat sydämiä! Voit somistaa niillä ikkunalaudan tai vaikka lipastonpäällisen. Kumpi on sinun tyyliäsi, pörröisen pehmeä tekoturkislammas vai klassinen posliinipupu?

Hyvää pääsiäistä ja mukavia koristeluhetkiä!

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *