08.06.2016 | Lukuaika: 2 minuuttia

Väripaletin rikkominen

Kesällä rohkeimmat trendien seuraajat yhdistävät juuri niitä värejä keskenään, jotka eivät tavallisimmin sovi yhteen. Ota ideoita tropiikista ja yhdistä siis keltaista, sinistä, vihreää, punaista, mitkä tahansa väriyhdistelmät käyvät. Vaatteista saa löytyä vaikka kaikki sateenkaaren värit. Yhdistä esimerkiksi yksiväriset keltainen paita ja siniset housut. Tai jos haluat väriä vielä enemmän, valitse paita tai housut, joista löytyy useaa eri väriä sekaisin.

kaksi iloisenväristä puseroa ja yhdet housut

Nahkatakit sopivat moneen tilanteeseen

Värikkään puseron ylle sopii mainosti yksivärinen nahkatakki, esimerkiksi musta tai ruskea. Nahkatakeista on tullut monelle jo suosikkitakki ja nyt se onkin erittäin trendikäs vaihtoehto takiksi. Trendikkäimmät takit saavat kuitenkin olla erittäin näyttäviä ja värikkäitä. Jos sinulta siis löytyy vasta vain musta nahkatakki, hanki nyt täksi kesäksi lisäksi jokin pirteän värinen nahkatakki. Nahkatakkeja löytyy aidolla nahalla ja myös tekonahkaisena, kumpi tahansa on yhtä hyvä vaihtoehto.

neljä värikästä nahkatakkia

Kenkätrendit tuntuvat jaloissa mukavilta

Kesän kenkämuodissa mennään onneksi myös mukavuus edellä. Korkeimmat korkkarit, joilla ei pysty kunnolla kävellä, voit jättää täksi kesäksi vähemmälle käytölle. Hanki siis hieman matalampikorkoiset kengät tai loaferit, joissa pystyt myös kävellä. Matalien korkokenkien kärjet saavat olla ennemmin terävät kuin tylpät. Myös täysin tasapohjaiset kengät ovat nyt muotia. Myös kengissä saa loistaa kirkkaat värit tai erivärien sekoitukset esimerkiksi kukkakuvioisissa kengissä. Myös täysin valkoiset kengät ovat trendikkäitä erittäin värillisten rinnalla. Hanki siis vielä esimerkiksi valkoiset tennarit tai kangastossut, jotka käyvät hyvin rennoiksi kaupunkikengiksi tänä kesänä. Jos et pidä täysin vitivalkoisista kengistä, valitse jalkaasi valkoiset tennarit, joissa on lisänä hieman hopean tai kullanhohtoa. Tennarit/lenkkarit ovat jo pitkään olleet yksi trendipukeutujien valinnoista ja nyt lenkkareita huomaa jo monilla muillakin jalassa kuin vain lenkkeilijöillä.

kolmet värikkäät tennarit

Täydennä asukokonaisuus laukulla

Kruunaa asukokonaisuus vielä trendikkäällä pussilaukulla. Laukuissa saa olla rentoja muotoja ja kiinnitys hauskasti nauhoilla eli neliskulmaiset ja kovemmat laukut voi nyt jättää kaapinpohjalle ja alkaa käyttämään rennommin roikkuvia laukkuja.

neljä laukkua

Joko te lukijat olette hankkineet kesävaatteet vai vieläkö on mietinnässä, miten kesällä pukeutua? Kommenttikentässä saa jakaa mielipiteitä näistä trendeistä, sillä olisi mukava kuulla, miten te suhtaudutte näihin trendi-ilmiöihin?

Uskalletaan siis tänä kesänä käyttää kaikkia värejä ja kuoseja, asut saavat olla hauskoja, rentoja ja näyttäviä. Näitä kevään mittaan esittelemiäni trendejä kannatta kokeilla rohkeasti, mutta tietenkään, jos joku trendi ei tunnu omalta, ei siihen väkisin kannata pukeutua vain ollakseen trendikäs. Valitse siis näistä monista trendeistä se, mikä houkuttelee ja tuntuu eniten sopivan omaan tyyliin.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *