28.08.2020 | Lukuaika: 1 minuutti

Elokuu alkaa kääntyä syyskuuksi, ja kuten kirjoitimme viime viikon blogissa, nyt on se aika jolloin monen tekee mieli hankkia jotain uutta syksyksi. Viime viikolla esittelimme puseroita, tänään huomio kohdistuu ulkovaatteisiin. Vaikka syksyyn mahtuu varmasti kauniita aurinkoisia päiviä, on Suomen syksyssä hyvä varautua myös sateeseen. Tässä kirjoituksessa saat maistiaisia kumisaappaista ja sadetakeista, joihin pukeutuneena voit iloita huoletta myös sateesta.

Kauniit ja mukavat saappaat

Kävely metsässä sieniä ja marjoja poimien tai ihan vaan kävellen on yksi helpoimmista ja rentouttavimmista syysaktiviteeteista. Syksyllä metsässä on kosteutta lähes säästä riippumatta, ja jos haluaa säilyttää jalat kuivina ja lämpiminä, kannattaa varustautua kumisaappailla. Kuvan saappaat ovat SULMAN–merkkiset, ja niissä yhdistyy käytännöllisyys ja tyylikkyys – mainio valinta siis myös sateisille kaupunkikävelyille! Nilkkakorkuinen malli ja näppärä resorilla varustettu varsi saavat aikaan sen, että saappaat ovat myös helpot pukea jalkaan. Jos palelet helposti, pue saappaaseen ekstrasukka – täältä löydät verkkokauppamme sukkaosastolle. Kun jalat voivat hyvin, on ulkoilu helppoa ja mukavaa!

Linkki: Kumisaappaat

Jos et vielä omista sadetakkia, on nyt korkea aika vilkaista valikoimaamme. Oheinen, tyylikäs sadetakki on Dress in -merkkinen, ja siinä on suora leikkaus sekä vetoketju- ja nappisuljenta. Sitä on saatavissa kolmessa eri värissä – keltaisena, vaaleansinisenä ja laivastonsinisenä. Minkä värin sitten valitsetkin, sopii se erinomaisesti kuvan valkoisten kumisaappaiden kanssa – raikas kokonaisuus, joka valaisee pimeimmänkin sadepäivän! Älä anna sään määrätä, sinä päätät milloin on aika ulkoilla!

Linkki: Hupullinen sadetakki

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *