02.02.2018 | Lukuaika: 2 minuuttia

Vuosi 2018 tuo mukanaan mukavia muutoksia myös horoskooppeihin. Viime vuonna horoskooppiteksteissä keskityttiin rakkauteen ja muotiin. Nyt katsotaan, millainen korutyyli sopii kullekin tähtimerkille… Minkälaiset korut viimeistelevät kalojen asun? Pukeeko vaakaa paremmin kulta vai hopea? Mikä korukivi tuo leijonan elämään tasapainoa? Koruhoroskoopit aloittaa kuukauden tähtimerkki eli vesimies.

Millainen on vesimiehen korutyyli?

[02-02-18]

Vesimies on luova, kokeilunhaluinen ja seurallinen persoona. Hän on avoin muutokselle ja pyrkii koko ajan kohti jotain uutta ja jännittävää. Omia teitään, totta kai, sillä vesimies ei tyydy seuraamaan muiden perässä. Tämä elämänasenne näkyy myös vesimiehen korutyylissä. Vesimies valitsee mielellään tyyliltään moderneja ja jopa epätavallisia koruluomuksia. Vesimiehen korutyyli on rohkea ja ennakkoluuloton, ja tyylirikkeet ja yllättävät yhdistelmät ovat hänen erikoisuutensa.

Vesimies kuuluu ilmaelementtiin, mikä tuo oman mausteensa vesimiehen korutyyliin. Ilmaelementin alle kuuluvat tähtimerkit arvostavat riippumattomuutta, kaipaavat vapautta ja tarvitsevat omaa aikaa ja tilaa ajatuksille ja ideoille. Vesimies suosii siksi ilmavia ja kiehtovan kiemuraisia filigraanikoruja ja jättää raskaat ja suureelliset korut muille.

Minkäväriset korut ovat vesimiehen mieleen?

[02-02-18-1]

Vesimiehen vaihtelunhaluinen luonne heijastuu hänen koruvalintoihinsa. Kenellekään vesimiehen tuntevalle ei ole yllätys, että tämän koru- ja asuvalinnoissa klassinen tyyli on yhdistetty johonkin ihan muuhun. Seikkailunhaluisen vesimiehen asuissa suosikkivärejä ovat sinisen ja harmaan sävyt sekä metallivärit. Näihin hän yhdistää mielellään valkokultaisia tai hopeisia koruja. Vesimiehen koruissa on myös korukiviä, jotka tuovat asuun pienen väriläiskän.

Mitkä korukivet sopivat vesimiehelle?

[02-02-18-2]

Vesimiehen paras ystävä ei ole timantti vaan granaatti. Jalokiven punasävyjen leikki on kuin luotu eloisalle vesimiehelle. Granaatti hehkuu intohimoa sekä antaa rohkeutta ja itsevarmuutta. Se kuvastaa elinvoimaa, kestävyyttä, arvokkuutta ja hyviä ystävyyssuhteita. Granaatti myös suojaa kantajaansa epäonnelta.
Vesimiehen toinen suosikkikivi on ruusukvartsi. Korukiven hempeä roosansävy on erityisen kaunis ja helppo yhdistää muun värisiin koru- ja jalokiviin. Rakkauden kivenä tunnettu ruusukvartsi voimistaa tunneherkkyyttä, empatiaa ja avuliaisuutta. Tämän ansiosta se vaikuttaa myönteisesti ystävyys- ja rakkaussuhteisiin.

Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä on smaragdi. Jo muinaiset intialaiset uskoivat smaragdin tuovan onnea ja edistävän hyvinvointia. Syvänvihreä jalokivi kuvastaa tasapainoa, avoimuutta, elpymistä ja uusiutumista. Se pitää kantajansa henkisesti nuorena ja vireänä.

Mitä mieltä olet, pitääkö vesimiehen kuvaus paikkansa? Tunnistatko kuvauksesta itsesi tai läheisesi? Jätä kommenttia alla olevaan kommenttikenttään!

 

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia
  1. Aika paljon pitää toi vesimies paikkaansa..sitten kun vielä takastan pinkkiä.noi korvakorut on ihanat.misyä niitä saa

    1. Hei Heljä!

      Viemällä kursorin korvakorujen kuvan päälle, ilmestyy ruudulle uusi pieni ikkuna, josta pääset suoraan verkkokauppaan kyseisen tuotteen tietoihin.

      Terveisin, Jenni

  2. Ei kyllä vastannut minun koruja eikä korukivet olleet oikein minun mieleeni. terv. Vesimies.