23.09.2019 | Lukuaika: 2 minuuttia

Vaa’an luonne

Lämminhenkinen ja viehättävä diplomaatti kuvaa hyvin vaa’an luonnetta. Vaa’an nimeen liittyvän symboliikan mukaisesti hän pyrkii aina luomaan ympärilleen tasapainoa, rauhaa ja oikeudenmukaisuutta. Vaakaa ohjailee rakkauden ja kauneuden planeetta Venus, mikä on helppo uskoa, sillä luonto on ollut hänelle antelias: hänellä on poikkeuksellista charmia ja ainutlaatuista säteilyä, joita vain harvat pystyvät vastustamaan. Hänen vahvuuksiaan ovat avuliaisuus ja täsmällisyys. Jos ystävä pyytää hänet kahville, voi hän olla varma, että vaaka saapuu tapaamispaikalle tismalleen sovittuun aikaan.

Työelämässä vaa’at sijoittuvat usein taiteelliselle alalle. Vaaka rakastaa musiikkia ja hakeutuu mielellään ammattiin ja tehtäviin, joissa hän saa olla kauniiden asioiden ympäröimänä. Hän on ahkera, mutta osaa myös nauttia elämästä esimerkiksi juhlavien illallisten merkeissä. Vaa’an iltariennot kestävät usein yömyöhään tai jopa aamun pikkutunneille asti, sillä hän haluaa nauttia ihanista hetkistä niin pitkään kuin mahdollista.

 

Vaa’an tyyli

Vaaka hallitsee muodin ja nauttii pukeutumisesta, eikä tarvitse muiden neuvoja, sillä hänellä on runsaasti tyylitajua ja silmää kauneudelle. Vaa’an tyylimotto on ”naisellista ja aistillista, mutta liioittelematta”. Joinakin päivinä hänen tyylinsä on naisellisen herkkä. Laakakauluksinen takki tai hienostunut huivikauluspusero sopivat hänelle erinomaisesti. Hänen vaatekaapistaan löytyy yleensä myös silkkinen kimono. Toisinaan hän haluaa näyttää hohdokkaan puolensa. Pukeutuessaan vartaloa korostaviin mekkoihin hän somistaa niitä mielellään yksityiskohdilla, kuten näyttävällä, antiikkityylisellä rintaneulalla.

Vaa’an mielestä vaatteiden tulee muodostaa harmoninen kokonaisuus, minkä vuoksi hän panostaa myös laadukkaisiin alusvaatteisiin, jotka ovat täydellisen asun lähtökohta. Hän rakastaa myös kauneudenhoitotuotteita ja aistillisia tuoksuja, kuten bergamottia, ruusua ja sitruunaruohoa, sillä hän nauttii mielellään elämästä kaikilla aisteillaan.

Vaa’an koti

Vaaka on aistillinen minimalisti, joka valitsee kotinsa huonekalut huolellisesti ja asettaa ne taitavasti juuri sopiville paikoille. Vaakojen joukosta löytyykin monia fengshui-eksperttejä. Vaikka vaaka on pelkistetyn tyylin ystävä, hänen kotinsa on kaukana steriilistä. Hän rakastaa yksityiskohtia ja elävöittää sisustusta koriste-esineillä ja voimakkailla väreillä. Vaa’an kotiin astuva kokee usein miellyttävän rentouden ja kotiin saapumisen tunteen.

Silloin tällöin vaaka pyhittää päivän esimerkiksi antiikkimarkkinoille, joilta hän etsii persoonallisia sisustuselementtejä, kuten koristeellisia jugend-tyylisiä huonekaluja. Hänen sisustuksessaan voi olla myös Kauko- tai Lähi-idän vaikutteita, mikä viittaa hänen avarakatseiseen luonteeseensa. Näistä erilaisista tyyleistä ja aikakausista vaaka yhdistelee tyylikkään, mutta viihtyisän hyvän olon tyyssijan.

Vaa’an kodin värimaailmaan kuuluu usein herkkä merenvihreä, jolla on rentouttava ja rauhoittava vaikutus stressaavina päivinä. Myös harmaan ja roosan sävyt sekä orvokinsiniset ja syreeninväriset yksityiskohdat ovat vaa’an suosikkeja. Painopiste on tietenkin harmoniassa, kuten muillakin elämäalueilla vaa’an elämässä.

Mitäs sanotte, vaakanaiset, kuulostaako kuvaus tutulta? Vai tunnistitteko tuttunne? Jättäkää kommenttia alla olevaan kenttään.

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *