03.10.2016 | Lukuaika: 1 minuutti

Nyt sinulla on siihen mahdollisuus Naisten haussa!

Vierasbloggaaja-kampanjassamme etsimme aikuisia naisia ja miehiä, jotka ovat kiinnostuneita muodista, sisustuksesta, terveydestä, ruoanlaitosta tai puutarhanhoidosta ja haluavat jakaa mietteensä muiden kanssa. Parhaimmat kirjoitukset julkaistaan Naisten haussa ja kirjoittajat saavat kiitoksena 30 € shoppailurahaa verkkokauppaamme.

Kirjoita meille n. 300-1000 sanan pituinen blogikirjoitus ja ehkä juuri sinun kirjoituksesi pääsee Naisten hakuun!

Jos haluat kokeilla bloggaamista tai olet jo kokenut bloggaaja, lähetä meille kirjoittamasi teksti ja siihen sopivat kuvat sähköpostilla osoitteeseen kilpailut@klingel.fi. Lähetä tekstin mukana myös lyhyt kuvaus itsestäsi, nimesi ja ikäsi.

» Kampanjan tarkat säännöt löydät verkkokaupastamme.

5 vinkkiä hyvään blogikirjoitukseen

Blogin kirjoittaminen ei ole mahdottoman vaikeaa, joten rohkeasti vain kokeilemaan! Kirjoittaessasi kannattaa ottaa huomioon ainakin nämä vinkit:

  1. Kenelle kirjoitat?

Naisten haun kohdeyleisöä ovat kypsään ikään ehtineet naiset ja miehet. Mieti kirjoituksesi sisältö ja sanavalinnat tämän pohjalta. Tämä ei välttämättä tarkoita huoliteltua kirjakieltä, sillä tärkeintä on, että kirjoitus on sinunlaisesi ja sitä on kiva lukea.

  1. Kirjoita sinulle tutusta aiheesta

Kampanjaan osallistuvien tulee kirjoittaa muotiin, sisustukseen, terveyteen, ruoanlaittoon tai puutarhanhoitoon liittyen. Jos sinulla on kuitenkin mielessä jokin muu aihe, joka sopisi juuri naisten hakuun, voit kokeilla onneasi ja kirjoittaa myös siitä!

  1. Jaottele teksti helposti luettavaksi

Blogikirjoitusten ei tule olla liian pitkiä, jotta niiden lukeminen ei olisi raskasta, mutta liian lyhyet tekstit jäävät usein sisällöltään vajaiksi. Väliotsikoilla ja kappalejaolla voit tehdä pidemmästä tekstistä helpomman lukea..

  1. Käytä kuvia

Tekstit, jotka sisältävät kuvia, ovat usein mukavampaa luettavaa ja kuvilla voit helpommin tuoda esiin kirjoituksesi tarkoituksen. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, kuten sanonta kuuluu 😉

Nyt ei muuta, kuin näppis sauhuamaan! Odotamme jo innolla kirjoituksianne 🙂

Kampanjan ensimmäinen kirjoitus on nyt julkaistu – » lue Marjon ajatuksia yksinäisyydestä.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *