01.05.2020 | Lukuaika: 2 minuuttia

Klingeliltä löydät laajan valikoiman pluskokoista muotia. Suosituimmat pluskokoihin erikoistuneet vaatemerkkimme löytyvät verkkokaupastamme otsikon Isot koot alta.

Lähde liikkeelle X-kirjaimesta

Vartalotyyppi-ideologian mukaisesti ajateltuna kirjainta X voidaan käyttää suunnannäyttäjänä mietittäessä pluskoon vartalon suhteiden tasapainottamista. Satsaa paitaan tai jakkuun, joka tuo runsautta ja puhtaita linjoja hartiaseudulle – näin taiot hetkessä itsellesi vaikutelman kapeammasta vyötäröstä. Pyrkimys ei ole Twiggy-tyyliin vaan nimenomaan mittasuhteiden tasapainoon! Jos taas haluat antaa jaloillesi hieman ekstrapituutta, valitse jalkaasi housut tai hiihtarit, joissa on pystyraitakuosi tai eteen sijoitetut, pituussuuntaiset koristesaumat tai vekit. Ne lisäävät pituusvaikutelmaa.
Korosta yleisestikin pukeutumisessasi niitä vartalon kohtia, joista pidät sen sijaan, että käyttäisit energiaa vartalon huonompien puolien peittämiseen. Jos omistat näyttävän poven sekä takamuksen, josta et ole niin kovin ylpeä, korosta poveasi. Tällöin huomio kohdistuu kauniiseen poveen takamuksesi sijaan! Löydä tasapaino ja X!

Onko joku väittänyt, etteivät pluskokoiset naiset voi käyttää tiukkoja farkkuja?

Klingelin muoti on tarkoitettu kaikille – ja meidän mallistostanne löydät useita elastaania sisältäviä, kapealinjaisia farkkumalleja myös isoissa ko´oissa! Pari slim fit -farkkuja on mainio pohja trendikkäälle asulle. Yhdistä farkkuihin korkokengät ja illan ravintola-asu on valmis! Rauhoita asu tennariparilla ja saat käytännöllisen ja mukavan tyylin, joka sopii niin kahvilaan kuin myös puistossa käyskentelyyn. Arkipäivän suosikkiasu täydentyy vatsan ylle kauniisti laskeutuvalla paidalla. Jos haluat korostaa poveasi, panosta V-kaula-aukkoisiin paitoihin.

Business or pleasure?

Aina ei tarvitse valita, sillä muistathan, että sama asu taipuu moneen! Satsaa klassiseen jakkupukuun, joka on helppo asustaa eri tilanteisiin sopivaksi. Jakuksi valitset joko pitkähelmaisen tai lyhyen jakun oman makusi ja tyylisi mukaan. Jos haluat luoda rennomman lookin, voit jakun sijaan pukea asuun pitkähelmaisen, kauniisti laskeutuvan neuletakin. Kun tiedät työpäiväsi venyvän pitkäksi ja haluat puserosi säilyvän siistinä koko päivän, valitse jakkupukuusi elastaania sisältävä paitapusero. Tai pue paitapuseron sijaan päällesi toppi, jossa on koristeellisia yksityiskohtia, niin olet valmis myös illan after workiin.

Tyylikkäänä kesään

Oletko haaveillut uudesta kesämekosta? Onneksi olkoon, olet oikeassa osoitteessa! Klingeliltä löydät nimittäin useita naisellisia ja ajattomia pluskokoisia mekkoja. Unohda toisiaan vasteen hankaavat reidet ja pue mekon alle kätevät polvipituiset sukkahousut, jotka eivät hiosta liikaa edes kesällä. Mutta jos et ole kotonasi mekossa, valitse jalkaasi ilmavat caprit. Ne ovat mainio, kesäinen vaihtoehto shortseille.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *