08.10.2018 | Lukuaika: 1 minuutti

Syksy on jo täällä ja talvi tekee tuloaan, halusit tai et… Eli kannatta siis ottaa siitä hyvät puolet haltuun. Koska käytännössä on mahdotonta vain hyggeillä kotona nautiskellen villasukkien, teen ja torkkupeiton kanssa kynttilän tuomasta tunnelmasta, suosittelen tekemään ulkona olosta ja liikkumisesta miellyttävää. Uusilla pikkuasusteilla saat syksyyn pirteyttä, ja huivit  ovatkin tähän ihanan monikäyttöisiä ja helppoja asusteita. Niillä voit huijata itseäsi, ettet olekaan edes poistunut torkkupeiton luomasta pehmeästä pesästä. Huivi estää kylmän viiman pääsyn iholle, sekä tosiaan on helppo tapa tuoda vaihtelua ja trendejä syksyn asuihin.

Huivin solmimiseen on niin monta oikeaa tapaa kuin on solmijaakin, mutta kerrataan tässä pari helppoa solmintatapaa:

  1. Yksinkertaisin lienee klassikkojen klassikko: Pidä huivi edessäsi vaakatasossa, vie huivin päät nyt edestä niskan taakse, takaa ympäri ja tuo eteen sekä solmi.
  2. Toinen tavallinen tapa on taitella huivi kahtia, ja viedä molemmat päät silmukan läpi. Näin kaulasi pysyy varmuudella lämpimänä, koska huivi luo eräänlaisen ”hirttosilmukan” kaulallesi.
  3. Viittamaisesti, tai jopa vaatteenomaisesti puet huivin antamalla sen roikkua vapaasti kaulallasi, mutta sido roikkuvat päät vyöllä kiinni.
  4. Kierittämällä huiveja yhteen luot hauskan värikkään vaikutelman. Koita tätä myös tuubihuivien kanssa.
  5. Huivin mahdollinen kuosi pääsee hyvin esille, kun asetat huivin niskan taakse niin että huivin päät ovat tasapitkät. Sido huivin päät edessä yhteen pysyvällä tuplasolmulla. Käännä huivin alapuoli ympäri ja vie tästä muodostunut lenkki niskan taakse.

Lukemattomiakin muita huivin solmimisohjeita ja tapoja on olemassa, mutta nämä ovat mielestäni helpoimmat juuri sitä ihanaa lämmintä, paksua ja pörröistä syyshuivia ajatellen.

Hyvä apu huivin sitomiseen on aina peili – sen edessä voitkin käännellä ja väännellä näitäkin ohjeita. Ja nyt kyse ei ole etiketistä tai mistään vakavasta, eli sido huivi niin kuin se itseäsi miellyttää – ja lämmittää.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *