19.01.2021 | Lukuaika: 2 minuuttia

Elämme vielä keskellä talvea, mutta pahimmat ja pimeimmät kuukaudet ovat jo takanamme. Vaikka vuosi 2020 saattoi jättää jälkeensä tunkkaisen jälkimaun, voimme vain todeta, että vuodenajat vaihtuvat kuten ennenkin ja kohta saamme nauttia kevätauringon säteistä. Tulevaisuudessa onkin nähtävissä toivon pilkahduksia. Tässä blogikirjoituksessa yritämme karkottaa pois pimeyden johdattamalla huomion kevääseen ja sen iloisiin väreihin.

Väri on muodin parasta lääkettä

Meillä Klingelillä paras lääke arjen harmautta vastaan on raikkaan ja rempseän värinen muoti! Muotinautintojen antama ilontunne tuo tullessaan positiivisen kierteen, sillä se petaa tietä uusille ilontunteille, jotka saavat jaksamaan paremmin. Kun kaikki muu tuntuu ja näyttää harmaalta, me valitsemme väripalettiimme roosaa, keltaista ja vihreää! Roosa taittuu niin ruosteiseen terrakotta-sävyyn sekä beigeä ja harmaata peilaavaan puuterinsävyyn. Keltainen tuo kaivatut auringonsäteet pimeyden keskelle kullanhohtoisina ja täynnä elämää. Vihreän turvallisessa sylissä rauhoittavat salvia ja raikas lehmuksenvihreä.

Linkki: Kukkakuvioitu pusero, Neulepusero, Kapeat chinot

Koemaista kevään värimenu

Kevään ensimmäisen sadonkorjuun antia ovat esimerkiksi laventeli, salvia, fuksia sekä malva. Yhdistele niitä beigeen, siniseen ja valkoiseen, niin saat raikkaan ja tasapainoisen kokonaisuuden, joka nostaa hetkessä itsetuntoa ja valaa uskoa valoisampaan tulevaisuuteen. Älä myöskään säikähdä räväköitä neonvärejä – niiden avulla saat todellisen piristysruiskeen arkeen! Kevät herää tänäkin vuonna täynnä uutta toivoa ja iloisia värejä.

Linkki: Joustinneuloksinen poolopaita, Neulepusero

Uusia tuulia

Klingelin kevät ei olisi kevät ilman merihenkisiä värejä: punainen, sininen ja valkoinen ovat vahvempia kuin koskaan ja näkyvät kaikkialla muodissa, niin myös kengissä ja laukuissa. Tunne tuuli hiuksissasi ja pukeudu päästä varpaisiin laivastoväreihin tai maistele suolan makua pieninä yksityiskohtina – miten vain valitsetkin, varmaa on, että merihenkiset värit johdattavat ajatukset hetkessä kevääseen ja kesään. Anna unelman keväästä tuoda hymy huulillesi!

Linkki: Paita, Pliseehuivi, Raidallinen olkalaukku, Edestä avoin raitaneule

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *