07.11.2018 | Lukuaika: 2 minuuttia

Viimeksi meille esittäytyi optimistinen » vaaka, nyt tutustumme toiseen syksyn lapseen, eli määrätietoiseen skorpioniin. Ota käteesi kupponen kuumaa (syksyisiä teevinkkejä saat » teeblogikirjoituksestamme) ja lue skorpionin persoonasta ja korutyylistä sekä hänelle sopivista jalometalleista ja -kivistä!

Skorpioni arvostaa koruja, joilla on merkitystä

Itsevarma ja lojaali skorpioni kulkee elämässä ja rakkaudessa omia polkujaan. Hän ei peräänny kohdatessaan vaikeuksia ja haasteita, vaan vanhan viisauden mukaisesti tarttuu härkää sarvista ja selviytyy niistä tahdonvoimallaan. Skorpioni noudattaa vankkumattomasti asennetta ”kaikki tai ei mitään” ja antaa kaikkensa myös ihmissuhteissaan. Puolivakavat jutut eivät tosiaankaan ole hänen heiniään.

Skorpioni on persoonaltaan intohimoinen ja syvämielinen, eikä pintapuolisuus tee häneen vaikutusta. Skorpioni meneekin asioissa mieluiten niiden ytimeen ja harva seikka jää hänen analyyttiseltä katseeltaan huomaamatta. Samalla intohimolla skorpioni suhtautuu myös koruihin. Hän arvostaa laadukkaita koruja, joilla on merkitystä ja persoonallisuutta. Skorpionin kaulalla roikkuukin usein näyttäviä Statement-koruja tai koruja, jotka symboloivat jotakin. Muotikorut, joita mahtuu kolmetoista tusinaan, skorpioni jättää omaan arvoonsa.

Skorpioni suosii valkokultaa ja hopeaa

Korumetalleina skorpionille sopivat parhaiten valkokulta ja hopea, jotka tukevat hänen henkistä vahvuuttaan ja perinpohjaisuuttaan. Voimakastahtoisella skorpionilla on kuitenkin myös pehmeä puolensa, joka vesi-elementin tähtimerkeille tyypilliseen tapaan piilee pinnan alla…

Skorpioni on pohjimmiltaan todella myötätuntoinen, rakastava ja määrätietoisesta luonteestaan huolimatta ennemminkin pidättyväinen luonne, jonka ei tarvitse olla huomion keskipisteenä. Skorpioneja löytääkin usein ammattialoilla, jotka vaativat rohkeutta ja myötätuntoisuutta sekä henkistä vahvuutta ja kestävyyttä. Tällaisia ovat esimerkiksi lääketieteen tai psykologian alat.

Skorpionin onnenkivet edistävät henkistä kasvua ja elämänlaatua

Ahkeran ja energisen skorpionin tärkein onnenkivi on akvamariini, joka symboloi rauhaa, iloa ja tasapainoa. Sen nimi tulee latinan kielen sanasta aqua marina, joka tarkoittaa merivettä. Legendan mukaan tämä eläväinen kivi on peräisin merenneidon aarrearkusta ja nimetty siksi meriveden mukaan.

Akvamariini vahvistaa rakkautta ja uskollisuutta, lisää itseluottamusta, kaukonäköisyyttä ja harkitsevaisuutta ja edistää henkistä kasvua. Akvamariinilla on myönteinen vaikutus myös kestävyyteen ja pitkäjänteisyyteen, minkä ansiosta se auttaa kantajaansa viemään asiat loppuun saakka ja tunnistamaan uusia ratkaisuja ongelmatilanteissa.

Toinen skorpionin merkittävä onnenkivi on malakiitti. Tämän tummanvihreän kiven nimi on peräisin kreikan kielen sanasta malache, joka kuvastaa kiven värin samankaltaisuutta malvanlehtien kanssa. Muinaiset egyptiläiset valmistivat aikoinaan malakiitista arvostettuja taide-esineitä, kuten skarabee-amuletteja, ja käyttivät siitä jauhettua pulveria luomivärinä.

Malakiitti kuvastaa elämäniloa ja mielikuvitusta. Se vahvistaa luovaa ajattelua parantamalla havainto- ja keskittymiskykyä sekä vaikuttaa myönteisesti elämänlaatuun ja ihmissuhteisiin antamalla kantajalleen elinvoimaa ja tasapainoa. Malakiitti onkin erinomainen lohtu esimerkiksi rakkaushuoliin. Ylpeää skorpionia se auttaa hyväksymään omat virheensä ja pääsemään niiden ylitse. Turkoosi, amatsoniitti ja obsidiaani tukevat ja täydentävät malakiitin positiivisia vaikutuksia.

Tunnistitko itsesi tai tuttusi tästä kuvauksesta? Nyökkäilitkö mukana vai herättikö jokin kohta vastalauseita? Kerro mielipiteesi alla olevassa kommenttikentässä!

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *