26.06.2020 | Lukuaika: 1 minuutti

Onko sinullakin tapana seisoa vaatekaapin edessä miettimässä, mitä puet päällesi päivää varten? Et ole yksin. Varsinkin meillä naisilla ”minulle ei ole mitään päälle pantavaa” on todella yleinen ajatus. Tämän vuoksi haluamme antaa tilanteeseen sopivan käytännön vinkin. Kun inspiraatio on kateissa, älä aloita suunnittelemalla kerralla koko asukokonaisuutta, vaan lähde liikkeelle yhdestä vaatekappaleesta. Keskity siis yhteen vaatteeseen ja rakenna kokonaisuus pala palalta sen ympärille. Esimerkiksi ajaton pusero on hyvä valinta, sillä sitä on helppo yhdistellä loputtomasti! Pusero toimii aina arjessa sekä koruilla asustamalla jopa rennommassa juhlassa. Tässä postauksessa näytämme, kuinka luot saman puseron ympärille kolme eri tyyliä!

Täydellinen arkiasu!

Perusarjessa on helppo vetää jalkaan klassiset farkut ja valkoinen T-paita. Ja tässä ei ole mitään pahaa, onhan kyseessä melkoisen ajaton tyyli. Mutta jos haluat satsata vähän enemmän myös arkeen, kukkapaita on varma valinta, joka toimii erinomaisesti erityisesti kesällä! Yhdistä kukkapaita sinisiin tai valkoisiin nilkat paljastaviin farkkuihin, niin astetta pirteämpi asu on hetkessä valmis! Kesäasun kruunaavat tietysti keveät sandaalit.

Sama pusero, eri housut

Suomen kesäsäät ovat vaihtelevat. Aamut saattavat olla viileitä, kunnes aurinko hiipii esiin ja alkaa lämmittää. Myös toimistossa voi olla viileää ilmastoinnista johtuen, ja jos suunnitelmissa on kahvittelu tai lasilliset töiden jälkeen, voi terassilla tulla tukalat oltavat pitkissä farkuissa heinäkuun helteillä. Valmistaudu tähän vaihtovaatteilla – ota mukaan kevyemmät housut tai hame, jotka sopivat puseroon! Näin voit helposti vaihtaa kesäisempään tilanteen vaatiessa.

Juhlan aika?

Kesä ja kesäjuhlat ovat taas täällä. Esimerkin pusero toimii arjen lisäksi rennommassa juhlatilaisuudessa tai muussa tapahtumassa. Pue puseron seuraksi juhlava hame, työnnä puseron helma hameen sisään ja voilà – juhlamekon veroinen asu on valmis! Yhdistele asu tyylikkäisiin avokkaisiin ja korvakoruihin!

 

Toivottavasti näistä vinkeistä on apua aamuisiin vaateongelmiin! Kun seuraavan kerran seisot vaatekaapin edessä, etkä tiedä mitä pukisit päälle, aloita yhdestä vaatekappaleesta!

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *