13.05.2019 | Lukuaika: 1 minuutti

 

Ah, täydellinen kesäpäivä ja täydellinen rantamekko jolla voi olla koko päivän ja vaihdella sitä eri fiiliksestä toiseen. Sama mekko toimii siis kaikkien asujen pohjana. Päivä tietysti aloitetaan rannalta, jolloin mekko yhdistetään hyvän ystävänsä uima-asun kanssa. Valitsemalla vetoketjullisen mekon on pukeminen mahdollisimman vaivatonta. Yksivärisen mekon kanssa käy ihanan värikäskin uimapuku. Raitaa muistuttava kuosi tuo muotoja ja häivyttää mahdollisia ongelmakohtia. Leveät olkaimet ja muotoillut kupit tuntuvat miellyttävältä päällä. Valitse kevyt ja helposti jalasta irrotettavat sandaalit, jotta pääset pian nauttimaan auringosta.

Rannalta on mukava lähteä vaikkapa lounaalle, jolloin päälle napataan mukava neuletakki. Yhdistämällä asuun kivat sandaalit ja iso rantalaukku, on asu täydellinen. Vartaloa korostava malli luo muotoja muuten selkeään mekkoon. Koska rantamekko on tosiaan kauniin värinen, mutta yksivärinen, on siihen helppo yhdistää näyttäviä ja värikkäitäkin kuoseja. Merihenkinen rantalaukku pitää tunnelman vielä meren ääressä vaikkei rannalla enää oltaisikaan. Isoon laukkuun on helppo laittaa koko päivän tavarat ja se on kuitenkin materiaalina miellyttävän kevyt kantaa mukana.

Iltaa kohti mennessä voi vaihtaa neuletakin rouheampaan tummaan bikertakkiin. Takki on lämmittävämpi, ja tuo mukavaa rouheutta asuun yhdistämällä erilaisia materiaaleja. Kiilakorkokengät jalkaan ja asu on selvästi juhlavampi illanistujaisia varten. Kiilakorkokengät antavat pohkeelle muotoa ja kantajalleen hyvän ryhdin, mutta ovat kuitenkin usein miellyttävämmät kävellä.

Luulitko, että vyölaukut ovat hävinneet? Ei suinkaan! Ne ovat tulleet takaisin ja ovat erittäin trendikäs valinta tänä kesänä. Valitsemalla tämän laukkutyypin saat kädet mukavan vapaaksi ja asu saa trendikkään ripauksen. Jopa tällainen vyölaukkujen epäilijä kuin minä on joutunut taipumaan tämän trendin edessä – saatavilla on nyt kaikkia kivoja eri malleja ja muotoja, eli ei vain se perinteinen muovinen malli.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *