• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa

Pään yli puettavat(0)

Hupsista! Valitsemasi kategoria ei sisällä yhtään tuotetta.

Kategoriat

Suodata & lajittele

 • Lajittele:
  Suosituimmat ensin

Lajittele:

Pään yli puettavat(0)

Pään yli puettavat puserot naisille

Pään yli puettavat puserot sopivat naisille, jotka arvostavat helppoa puettavuutta, mutta jotka eivät halua tinkiä yläosansa tyylikkyydestä. Ne puetaan nimensä mukaisesti pään ylitse. Pään yli puettavassa puserossa ei siis ole täyspitkää nappilistaa, kuten klassisessa paitapuserossa. Monessa mallissa ei ole lainkaan suljentaa, tai sitten niissä voi olla vaikkapa niskaan sijoitettu yhden tai kahden napin napitus sekä halkio. Osalle meistä puettavuus ei ole vain helppouskysymys, vaan välttämättömyys. Jos käsissä tai sormissa on liikerajoituksia, voi edestä kiinni ja auki napitettavan puseron pukeminen olla hankalaa tai jopa mahdotonta. Monesti iän tullen alkaa arvostaa elämää helpottavia vaatemalleja, varsinkin, jos ne sopivat omaan tyyliin eivätkä oikeastaan ollenkaan erotu muulle maailmalle minään erikoisratkaisuna. Tyylikäs pusero on aina tyylikäs pusero, oli siinä nappilista tai ei!

Helposti puettavat juhlapuserot: sifonkipusero vai silkkipusero?

Helposti puettavat juhlapuserot ovat elegantti yläosa edustavaan pukeutumiseen ja juhlatilaisuuksiin. Kaikki naisethan eivät ole mekkoihmisiä tai sitten joskus sitä vain kaipaa vaihtelua juhlapukeutumiseensa. Klassinen hame ja pusero yhdistelmä sopiikin mekon sijasta moneen juhlaan. Varma valinta on myös puhdaslinjainen jakkupuku – klassinen pusero jakun alle on perinteisesti paitapusero, mutta yhtä hyvin sen tilalle voi laittaa pään yli puettavan silkkipuseron tai sifonkipuseron. Ne ovat riittävän juhlavat puserot naisille, jotka eivät mielellään pukeudu paitapuseroon. Silkkipusero on juhlapuseroiden kuningatar, jonka ylellisyys syntyy siinä käytetystä materiaalista. Silkkipusero hohtaa hillitysti, laskeutuu elegantisti ja tuntuu iholla höyhenenkevyeltä. Silkki on lämpötilaa tasaava luonnonkuitu, joten siitä tehdyt vaatteet tuntuvat kuumalla ilmalla viilentäviltä ja viileällä yllättävän lämmittäviltä. Ohut silkkipusero onkin saman paksuista, polyesterista valmistettua satiinipuseroa lämpimämpi ja hengittävämpi. Hintatasoltaan silkkipusero on hintavasta päästä, mutta sen voi luottaa näyttävän pitkään hyvältä, jos sitä vain kohtelee oikein. Silkki on herkkä materiaali, joka vaatii jonkin verran vaivannäköä ja tarkkuutta vaatteenkäsittelyssä, mutta siitä on pitkään iloa. Toinen helposti puettava juhlapusero on romanttinen, pään yli puettava sifonkipusero. Yleensä sifonkipusero on kerrostettu joko monella sifonkikerroksella tai vuoritettu läpinäkymättömällä kankaalla. Vuori voi olla sävy sävyyn tai sitten erivärinen, jolloin se luo sifonkiin säväyttävän kontrastin. Sifonkipusero on usein osittain läpikuultava, usein esimerkiksi hihoista tai helmasta.

Pään yli puettavat arkipuserot: pellavapusero, puuvillapusero tai trikoopusero

Pään yli puettavat puserot käyvät arkeen siinä missä paidatkin. Se ei ehkä ole paras malli sohvan nurkassa löhöilyyn, mutta pään yli puettava pusero käy moneen arjen tilanteeseen. Siinä kelpaa mennä töihin tai näyttäytyä ihmisten ilmoilla vapaa-ajalla. Mutkaton pusero näyttää hyvältä lounastreffeillä, shoppailuretkillä tai elokuvissa. Jos kaipaat mukavuutta, panosta miellyttäviin materiaaleihin. Trikoopusero joustaa ja antaa liikkumavapautta, pellavapusero viilentää ja ehkäisee hienhajua kesähelteillä ja puuvillapusero antaa ihon hengittää. Helposti puettava pusero on paitaa astetta tyylikkäämpi vaihtoehto, ja siitä saa luotua stailaamalla erilaisia tyylejä rennon tyylikkäästä iltamenokelpoiseksi tai jopa viralliseksi. Yhdistä trikoopusero farkkuihin ja nahkatakkiin letkeäksi farkkutyttö-lookiksi. Mätsää pellavapusero hameeseen tai culottes-housuihin, niin olet valmis kaupungille. Jos kaipaat virallisempaa otetta, pue pään yli puettava puuvillapusero jakun alle. Asukokonaisuuden tyylikkyyttä saa rikottua tai korostettua oikeanlaisilla koruilla ja kengillä.

Pääntie tai kaulus tuovat puseroon tyyliä: huivikaulus, V-kaula-aukko tai off shoulder

Pään yli puettavassa puserossa ei yleensä ole paitapuseron klassista paitakaulusta. Tämä ei tarkoita, että pääntie olisi aina kaulukseton. Pään yli puettava huivikauluspusero on elegantti vaihtoehto perinteiselle kauluspaidalle. Sen huivikauluksen voi sitoa rennosti kerran ja jättää huivikaitaleet roikkumaan tai solmia kauluksen rusetille. Monet nimittävätkin huivikauluspuseroa rusettipuseroksi. Jos kaulus tuntuu ylipäätänsä tarpeettomalta, V-aukkoinen pusero on parempi vaihtoehto. Helposti puettava, V-aukkoinen pusero sopii monelle vartalotyypille, sillä V-kaula-aukko luo optisesti pidentävän ja hoikentavan vaikutelman. V-aukkoinen pusero on lisäksi erinomainen pusero rintavalle, sillä toisin kuin pyöreä pääntie, se ei korosta povea entisestään vaan tasapainottaa ylävartaloa. Myös pään yli sujautettava off shoulder pusero (tai singoalla-pusero) on pukeva, sillä se päästää olkapäät aistillisesti näkyviin.

Katseet hihoihin: lepakkohihainen, trumpettihihainen tai puhvihihainen pusero

Puserot ovat pääasiassa pitkähihaisia. Pitkähihainen pusero suojaa koko käsivartta ja on se perinteinen hihapituus. Tavaton ei myöskään ole 3/4-, puoli- tai lyhythihainen pusero. Tavallisen suoran hihan lisäksi helposti päälle puettavissa puseroissa nähdään erilaisia hihamalleja. Pään yli puettava, lepakkohihainen pusero luo kauniin siluetin ja antaa käsille ja kainaloille tilaa. Monet pitävät lepakkohihaisista puseroista juuri siksi, että ne antavat liikkumavapautta. Trumpettihihainen pusero luo eleganssin linjan asuun, ovathan sen hihat astetta näyttävämmät. Jos arvostat trumpettihihaisen puseron romanttista ilmettä, mutta koet levenevät hihansuut epäkäytännöllisiksi, helposti päälle puettava puhvihihainen pusero voisi olla mieleesi! Puhvihihainen pusero on hihoiltaan ihanan runsas, mutta sen leveät hihat on koottu hihansuista (yleensä mansetilla) yhteen, jolloin ne eivät ole tiellä. Niin lepakkohihainen, trumpettihihainen kuin myös puhvihihainen pusero antavat tyyliisi nostetta.

Helposti puettavat puserot netistä Klingelin verkkokaupasta

Klingelin verkkokaupasta löydät tyylikkäät, helposti puettavat puserot naisille sekä arkeen että juhlaan. Pään yli puettavat puserot on koottu omaksi tuotekategoriakseen, joten sinun ei tarvitse kahlata läpi kaikkia puseroita ja etsiä helposti puettavia malleja itse. Verkkokaupassamme käytössäsi on lisäksi selailua helpottavat suodattimet. Voit esimerkiksi suodattaa esiin valikoimamme kaikki helposti puettavat valkoiset puserot. Jos haluat nähdä samanaikaisesti punaiset puserot, ruksi suodattimiksi molemmat värit. Jos haussa on nimenomaan silkkipusero, käytä Materiaali-suodatinta tulosten rajaamiseen. Erilaiset puseromallit, kuten sifonkipuserot, sen sijaan löytyvät tuotetyyppi-kohdasta. Saat myös rajattua näytettäviä puseroita hihan pituuden mukaan. Tervetuloa ostoksille!

waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.