KILPAILU ON PÄÄTTYNYT. LÖYDÄT VOITTAJIEN NIMET VOITTAJASIVULTAMME.

KLINGELIN FACEBOOK-PÄÄSIÄISARVONNAN SÄÄNNÖT

 

JÄRJESTÄJÄ

Tämän kilpailun järjestää Klingel Suomi, Mail Order Finance GmbH, Suomen sivuliike, Iso-Paavolankatu 2, 15520 Lahti. Y-tunnus 1910887-1.

OSALLISTUMISKELPOISUUS

Kilpailuun saavat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat täysi-ikäiset henkilöt, jotka täyttävät alla olevat vaatimukset. Järjestäjän työntekijät, heidän perheenjäsenensä, yhteistyökumppanit tai kilpailun kanssa tekemisissä olevat tahot eivät saa osallistua kilpailuun.

KILPAILUAIKA

Kilpailu on voimassa 23.3.-29.3.2015. Kilpailuun ei voi osallistua tämän jälkeen.

OSALLISTUMINEN

Kilpailuun osallistutaan Facebookissa kommentoimalla Klingelin pääsiäisarvonta-albumin päivän kuvaan. Kisakuvia julkaistaan yhteensä 7 kappaletta. Jokaisen kuvan osallistumisaika on 24 tuntia.

ERITYISEHDOT

Osallistumalla kilpailuun hyväksyt, että voittajan nimi julkaistaan kotisivuillamme sekä muilla markkinointikanavillamme.

Voittomahdollisuudet eivät riipu tilauksista, eikä uuden tilauksen tekeminen näin ollen vaikuta mahdollisuuksiin.

Järjestäjä pidättää oikeuden käyttää kilpailuun tuotettua sisältöä markkinoinnissaan. Osallistuja vastaa siitä, että tekstit ja kuvat ovat hänen omiaan ja että hänellä on oikeudet luovuttaa tekstit ja kuvat järjestäjän käyttöön.  

VOITTAJAT

Klingelin edustaja valitsee voittajat päivän kuvan kommenttien joukosta. Päätöksestä ei voi valittaa. Voittajaan otetaan yhteyttä facebookissa kuvan viestiketjussa. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä 24 tunnin sisällä voitosta, valitaan uusi voittaja.

PALKINNOT

Kilpailussa jaetaan päivittäin pääsiäiskoriste, yhteensä 7 kappaletta. Palkinnot jaetaan seuraavassa järjestyksessä:
Palkinto 1: Koristepupu 2/pakkaus, arvo 14, 99€
Palkinto 2: koristepupu 2/pakkaus, arvo 17,99 €
Palkinto 3: Koristepupu, 3/pakkaus, arvo 18,99 €
Palkinto 4: Koristekaniini, arvo 20,99 €
Palkinto 5: Koristepupu, arvo 22,99 €
Palkinto 6: 2-osainen tekokukka-asetelma, arvo 24,99 €
Palkinto 7: Ikkunakoriste, arvo 24,99 €

Palkinnot ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi muuttaa rahaksi. Klingel Suomi maksaa mahdollisen arpajaisveron sekä toimituskulut.