• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa

Peilit(0)

Hupsista! Valitsemasi kategoria ei sisällä yhtään tuotetta.

Kategoriat

Suodata & lajittele

 • Lajittele:
  Suosituimmat ensin

Lajittele:

Peilit(0)

Peilit kodin sisustuksessa

Peili on sisustusartikkeli, jota löytyy pienestäkin kodista vähintään yksi. Hyvin yleinen peilin sijoituspaikka on eteinen. Eteisen peilistä on helppo vilkaista oma look ovesta ulos lähtiessä. Lisäksi peili on myös sisustuksellinen elementti – se tuo avaruutta huonetilaan heijastaessaan takaisin valoa ja vallitsevaa tilaa ikään kuin tuplaten sen. Suuret pystysuuntaiset peilit hämäävät ihmissilmää ja antavat mielikuvan korkealla sijaitsevasta katosta, kun taas vastaavasti vaakasuuntainen peili leventää huonetta. Taitavasti sijoitetun peilin avulla voidaan taikoa vaikutelma ikkunasta ja se peilaa esimerkiksi pihan vehreyttä asetettaessa ikkunaa vastapäätä olevalle seinälle. Varo kuitenkin, ettei aurinko pääse paistamaan suoraan peiliin, sillä se voi aiheuttaa epämukavan häikäisyefektin. Peilinkin kautta epäsuora valo on aina miellyttävin ja luonnollisin silmälle. Viime aikoina trendikästä on ollut käyttää peilejä myös isoina kokonaisuuksina. Pienten peiliyksityiskohtien sijaan sisustuksessa käytetään peilaavia tasoja ja kaapistojen ovia. Peilillä voidaan näin korostaa ja häivyttää, esimerkiksi juuri kaappeja. Peili luo illuusion ja saa raskaisiinkin yksityiskohtiin ja materiaaleihin jännittävän leijuvuuden tunnun.

Erilaiset peilit helposti ja edullisesti netistä

Klingelin verkkokaupassa on monipuolinen valikoima peilejä erilaisiin sisustustyyleihin ja makuihin. Peilit voivat olla muotoilultaan pyöreitä, soikeita tai suorakulmaisia. Niissä voi olla mahtipontisen koristeelliset tai yksinkertaiset kehykset, jotka voivat olla kapeat tai leveät. Myös kehysten materiaaleissa sekä värityksessä voi olla eroja. Tuotteiden pääsivulla verkkokaupassamme voit suodattaa eri peilejä värin, hinnan, tuotetyypin, tyylin, koon ja mallin mukaan. Tai voit syöttää suodatusikkunaan suoraan haluamasi korkeuden ja leveyden. Näin saat nopeasti nähtäville juuri ne mallit, jotka vastaavat toivekokoasi.
 • Pyöreät peilit antavat sisustukseen pehmeyttä ja rikkovat linjoja. Ne muistuttavat merityylisiä laivaikkunoita ja ovat leikkisä yksityiskohta. Jos kodissasi on paljon kulmikkaita muotoja ja kylmiä värejä, tasapainota vaikutelmaa pyöreillä esineillä, kuten pyöreällä peilillä.
 • Ovaalit peilit antavat hienostunutta ilmettä ja ovat kuin tyylikäs jäänne rokokoon ajoilta. Tätä piirrettä korostetaan usein myös näyttävillä kehyksillä. Kauniskehyksinen peili on kuin taulu.
 • Peileissä voi olla muotoilun lisäksi myös teknisesti edistyneitä yksityiskohtia ja käyttötarkoituksen ohjaamia ratkaisuja. Tällöin peili on nimenomaan apuväline, ei sisustuksellinen detalji. Peili voi olla suurentava, ja sen avulla voidaan paljastaa asioita, mitä ei pelkällä silmällä näe. Tällaisia peilityyppejä ovat esimerkiksi pukeutumispeili ja meikkipeili.
 • Pukeutumispeili on kätevä ratkaisu vaate- tai makuuhuoneessa. Pukeutumispeilit voivat olla joko tuella seisovia tai seinään kiinnitettyjä, korkeanmallisia peilejä. Niiden avulla voi tuoda avaruutta ja lisää valoa myös makuuhuoneeseen.
 • Meikkipeili voi olla seinään kiinnitettävä tai siirrettävä. Useimmiten se on suurentava ja parhaimmillaan LED-valollinen joka naisen unelmapeili. Jos vannot luonnonvalossa tehdyn meikin nimeen, hanki siirrettävä meikkipeili, jonka voit tarvittaessa kiikuttaa ikkunan ääreen. Siirrettävä peili on kätevä myös matkalla.

Peili eteiseen

Peili eteiseen on monen mielestä välttämätön hankinta. Parhaimmillaan peili kaksinkertaistaa valon ja tilan määrän. Varsinkin pienissä, pimeissä ja käytävämäisissä tiloissa, kuten juuri eteisessä, peili tuo tilaan positiivisen efektin ja jatkuvuuden illuusion. Suurikokoinen peili pystyasennossa on tähän tarkoitukseen käytännöllisin. Aseta peili kuitenkin harkiten, jotta vältät törmäysvaaran. Eteinen on muutenkin käyttökelpoinen paikka peilin sijoitukselle, sillä siellä moni luo viime silmäyksen asukokonaisuuteensa.

Peili kylpyhuoneeseen

WC-peili voi olla kylpyhuoneen koristeellisin elementti. Hillityn värinen ja ajaton laatoitus saa upean piristysruiskeen kullanvärisestä tai muuten koristeellisesta peilistä. Huomioi kuitenkin materiaalivalinnassa, että kyseessä on kostea tila. Kylpyhuoneen peili saa osakseen muitakin vaatimuksia kuin pelkästään ulkonäöllisiä. Kylpyhuoneen peilin ääressä meikataan ja peilataan intensiivisemmin kuin monen muun peilin ääressä. Aikaisemmin suositut peilikaapit ovat vaihtuneet melkein kokonaan pelkkiin peileihin ja säilytystarve on ratkaistu muulla tavoin. Kylpyhuoneen peiliä voi täydentää erilaisilla suurentavilla peileillä ja lisävaloilla, jotka mahdollistavat entistä tarkempaa työskentelyä.

LED-valollinen peili – tunnelma kuin filmitähdellä

LED-valollinen peili on tehokas lisävalontuoja sekä tyylikäs yksityiskohta. Peili valolla antaa optimaaliset olosuhteet meikkaukseen ja hiustenlaittoon. LED-valaistus on energiaa säästävä vaihtoehto ja hyvä valinta tarkkaa lopputulosta vaativaan työskentelyyn. Hyvin suunnitellussa kylpyhuoneessa valaistus on suunniteltu niin, että siellä on useita erilaisia valaistusratkaisuja.

Peilin kiinnitys

Peilin kiinnitystekniikka vaihtelee peilimallista riippuen. Tukeva kiinnitys on turvallisuuskysymys, sillä peilin ei soisi putoavan missään tilanteessa aiheuttaen varsinkaan seitsemän vuoden epäonnea. Oleellista on arvioida peilin koko, paino ja asennuspaikka. Mitä painavampi peili, sitä jämerämpien tulee kiinnitysrakenteiden olla. Raskaiden peilien ripustamiseen voi käyttää esimerkiksi metallisia ankkuripultteja. Jos päädyt käyttämään peililiimaa, huomaa että peilin siirtäminen on suuremman työn takana, eikä seinä ole poistamisen jälkeen enää entisensä. Peili voidaan kiinnittää seinään:
 • Kiinnityslistalla
 • Erilaisilla kiinnitysteipeillä tai tarroilla
 • Peilikoukuilla
 • Peilin piilokiinnikkeillä
 • Peililiimalla
Valitsemalla sopiva kiinnitystekniikka peili voidaan kiinnittää melkein mihin tahansa alustaan. Peili on modernissa kodissa muutakin kuin välttämätön paha, se voi olla sisustusesine siinä missä taulut ja muut huonekalut. Peilin avulla voidaan taikoa lisää tilaa ja valoa pieneenkin asuntoon. Tutustu verkkokauppamme peilivalikoimaan. Tervetuloa ostoksille!

waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.