• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Peruukit(29)
Lajittele:
Filtrera efter:

Peruukit netistä

Peruukki on luonnonhiuksista tai synteettisistä hiuksista valmistettu tekotukka, jota perinteisesti ajateltuna voidaan käyttää omien hiuksien lisänä tai niiden korvaajana, kun oma tukka on alkanut harventua tai kaljuuntua. Peruukki on kuitenkin myös asuste, jolla saa näppärästi vaihtelua kampaukseen tai hiusten pituuteen ja väriin ilman jatkuvaa omien hiusten käsittelyä. Peruukin avulla pitkätukkaisen ei tarvitse luopua hiuksistaan, jos joinakin päivinä tekee mieli kulkea lyhyessä polkassa, ja lyhyttukkainen saa hetkessä pitkät kutrit erityisiin hetkiin.

Peruukki arkikäyttöön

Peruukki on monipuolinen asuste, jolla saa näppärästi vaihtelua arkikampaukseen. Muotoile peruukin kampaus valmiiksi illalla ja vetäise peruukki päähäsi aamulla, niin olet valmis päivän menoihin. Kun sinulla on varalla useampi peruukki, voit myös vaihtaa kampausta helposti tilanteen tai mielesi mukaan. Moderni, lyhyttukkainen kampaus on useimmiten käytännöllisin peruukkivalinta arkikäyttöön. Lyhyet peruukit ovat kevyempiä ja pysyvät helpommin päässä kuin pitkät peruukit. Niitä voi käyttää siksi huoletta myös liikkuessa. Esimerkiksi klassinen polkka on ajaton ja oikea valinta sinulle, joka haluat käyttää peruukkiasi vuosia. Tämä keskipitkä kampaus sopii jokaiseen ikään, pukeutumistyyliin ja kasvojen muotoon.

Peruukki juhlaan

Peruukilla saa helposti taiottua elegantin juhlakampauksen tai menevän kampauksen illanviettoon. Kiharatukkainen peruukki esimerkiksi säästää hiusten kihartamisen aikaa ja vaivaa. Pitkän peruukin voi asetella klassiselle nutturalle helposti ilman kurottelua ja peiliin kurkistelua, kun kampausta ei tarvitse tehdä omaan päähän vaan peruukki voi olla edessä pöydällä jalustan varassa.

Laadukkaat peruukit naiselle netistä

Löydät verkkokaupastamme edullisesti laadukkaan, luonnollisen näköisen peruukin naiselle. Klingelin peruukit ovat synteettisiä kuituhiusperuukkeja. Ne on pääosin valmistettu modernista modakryyli-kuidusta, johon on sekoitettu muita tekokuituja. Näin peruukkeihin on saatu aidon hiuksen rakennetta ja loistetta.

Näin syntyy luonnollisen näköinen peruukki

Peruukkiemme luonnollisen kaunis ilme syntyy myös huolellisesta solmintatekniikasta. Meiltä löydät sekä nauhapohjaisia peruukkeja että monofilament-peruukkeja:

 • Nauhapohjaisissa peruukeissa hiussuortuvat ommellaan koneellisesti kiinni leveisiin nauhoihin, jotka ommellaan yksitellen kiinni päätä kiertäviin puuvillanauhoihin.
 • Monofilament-peruukeissa hiussuortuvat solmitaan yksitellen silkinohueen, läpikuultavaan verkkokankaaseen, mikä antaa peruukille tuuhean ja luonnollisen kauniin ilmeen.
 • Joissakin peruukeistamme on käytetty molempia tekniikoita: suurin osa peruukin hiuksista on ommeltu kiinni nauhoihin, mutta näkyvässä kohdassa olevat hiukset, esimerkiksi otsalla ja takaraivolla, on solmittu verkkokankaaseen.

Valitse oikeankokoinen peruukki valikoimastamme

Klingelin valikoimasta löydät erikokoisia peruukkeja pienestä ja keskikokoisesta isoon peruukkikokoon. Kokojen perustana on päänympärysmitta. Pienipäinen nainen valitsee ympärysmitaksi enintään 54 cm, keskikokoinen korkeintaan 57 cm ja isopäinen 58 tai 60 cm. Myös niskanpituuksissa on eroja.

Peruukkien kampaukset sekä hiusten pituudet ja värit

Verkkokaupassamme on lyhyitä, keskipitkiä ja pitkiä peruukkeja. Saatavissa on sekä kihara- että suoratukkaisia kampauksia ja eripituisia otsatukkia.

 • Lyhyissä peruukeissa hiukset yltävät korkeintaan leukaan asti. Ne antavat sporttisen vaikutelman. Erityisesti kerrostetut mallit antavat muotoa takaraivolle.
 • Keskipitkissä peruukeissa hiukset päättyvät leuan ja hartioiden välille. Niissä hiukset on pehmeillä kiharoilla tai kerrostettu kevyesti, jolloin ne luovat romanttisen ilmeen.
 • Pitkissä peruukeissa hiukset laskeutuvat hartioiden alapuolelle. Näyttävät hiukset halajava valitsee pitkähiuksiset, tuuheina kiharoina laskeutuvat peruukit.

Samaa peruukkimallia löytyy monessa eri värisävyssä. Valikoimaamme kuuluu laaja väripaletti ihan vaaleista sävyistä keskivaaleisiin ja tummiin sävyihin: tuhkanvaaleasta ja vaaleanharmaasta keskiruskeaan ja tummanruskeaan. Myös punertavat värisävyt, kuten kuparinruskea, kastanja ja mahonki, ovat hyvin edustettuina. Monissa peruukeissa on raidat tai tummempi juuri, mikä elävöittää niiden värisävyä entisestään.

Peruukkien pesu ja hoito

Peruukki pitää säilyttää, pestä ja hoitaa oikein, jotta se pysyy pitkään kauniina ja takkuuntumattomana. Peruukkien ohella löydät verkkokaupastamme myös peruukin hoitotarvikkeita ja lisävarusteita. Esimerkiksi peruukkishampoota ja -hoitoainetta, joilla pidät peruukkisi kunnossa ja kauniina pitkään.

Peruukin säilytys

Peruukki on hyvä säilyttää peruukkitelineessä, jolloin se pysyy hyvin muodossaan, eivätkä kuituhiukset mene epäjärjestykseen. Telineessä on myös kätevä kuivattaa pesty peruukki sekä laittaa kampaus kuntoon.

Peruukin hoito ja pesu

Pese peruukki noin viikon välein kuituhiukselle tarkoitetulla peruukkishampoolla ja hoitoaineella. Peruukkishampoo puhdistaa kuituhiukset hellävaraisesti, mutta tehokkaasti, kun taas peruukkihoitoaine vähentää hiusten sähköisyyttä ja antaa niille kiiltoa.

 • Shampoopesu: Harjaa peruukki ensin hellästi takuttomaksi ja käännä se nurinpäin. Täytä pesuallas tai vati viileällä vedellä ja lisää siihen peruukkishampoota. Laita peruukki shampooveteen, painele sitä kevyesti ja jätä likoamaan shampooveteen noin 10 minuutiksi. Huuhtele peruukki kylmällä vedellä, ravista ylimääräinen vesi pois ja käännä peruukki oikein päin.
 • Hoitoainekäsittely: Täytä pesuallas tai vati viileällä vedellä ja lisää siihen peruukkihoitoainetta. Painele peruukki hellästi hoitoaineveteen ja anna sen liota noin 10 minuuttia.
 • Peruukin kuivaus: Laita peruukki pyyhkeen sisään ja painele vesi pois. Ravista peruukki auki ja aseta se kuivumaan peruukkitelineeseen tavalliseen huoneenlämpötilaan. Harjaa peruukki vasta sitten, kun se on täysin kuivunut!

Peruukin muotoilu

Voit oikeiden hiusten lailla kammata ja harjata peruukin kuituhiuksia, kunhan et harjaa niitä märkänä. Voit myös muotoilla ne kampaukselle. Varo kuitenkin, ettet tee sitä kuumalla, esimerkiksi suoristusraudalla tai kihartimella, sillä kuituhiukset saattavat sulaa. Voit luonnollisesti myös solmia kuituhiukset poninhännälle, letittää ne tai kiinnittää ne ylös hiuskoristeella.

Peruukkien historiaa lyhyesti

Peruukki on ikivanha keksintö: vanhimmat tunnetut peruukit ovat lähtöisin muinaisesta Egyptistä. Kuuma aavikkoilma teki hiusten ajelusta miellyttävän ja käytännöllisen ratkaisun, mutta koska kaljua ei pidetty kauniina, peitettiin se mieluusti tuuhealla peruukilla. Yläluokan peruukit valmistettiin aidoista hiuksista, villasta, palmukuiduista tai jopa hopeasta. Toinen peruukkien kulta-aika alkoi 1600-luvulla Ranskan kuninkaan, Ludvig XIV:n, vaikutuksesta. Hän alkoi pitää peruukkia 34-vuotiaana kaljuuntumisen vuoksi. Peruukkien suosio yläluokan symbolina jatkui 1700-luvulle asti, kunnes Ranskan vallankumouksen myötä niiden käytöstä luovuttiin.


waiting...

Tilaa maksuton uutiskirjeemme | 10 € alennus¹

Tilaa maksuton uutiskirjeemme | 10 € alennus¹

 • Trendivinkkejä
 • Houkuttelevia tarjouksia
 • Tietoja tulevista kampanjoista
 • Tietoa uutuustuotteista

Tilaa maksuton uutiskirjeemme | 10 € alennus¹

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal.