• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Pöytäliinat(0)
Hupsista! Valitsemasi kategoria ei sisällä yhtään tuotetta.

Kategoriat

Suodata & lajittele

 • Lajittele:
  Suosituimmat ensin

Lajittele:

Pöytäliinat(0)

Pöytäliina jokaiseen kotiin

Pöytäliina on tärkeä osa kattausta, koska illallisen ja ruokahetken kokonaisuuden muodostavat kattaus, tarjoiltava ruoka sekä tietenkin ruokailijoiden välillä vallitseva lämmin ilmapiiri. Mukavaan aamupalatuokioon tai tyylikkääseen päivällistilaisuuteen sopivaksi valittu pöytäliina luo oikeanlaisen tunnelman kuhunkin tilaisuuteen. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman pöytäliinoja, kaitaliinoja, tabletteja, pikkuliinoja sekä muita kodintekstiilejä, jotka tekevät kattauksestasi täydellisen. Arkinenkin ateria muuttuu hetkessä juhla-ateriaksi, kun pöydän päälle asetetaan kaunis pitsiliina ja kauniit pikkuliinat jokaista vierasta varten. Valitse pöytäliina muuhun sisustukseen sopivaksi Pöytäliinan ei tulisi riidellä muun sisustuksen kanssa vaan se tulisi valita kotisi väreihin sopivaksi. Tarjoamme laajan valikoiman pöytäliinoja eri väreissä ja tyyleissä. Puutarhapöytää varten löydät meiltä kukkakuvioituja ja hedelmillä koristeltuja valkoisia pöytäliinoja ja kesämökille ajattoman klassisia ruudullisia pöytäliinoja. Minimalistisesti sisustettuun kotiin valikoimamme tarjoavat tyylikkään yksivärisiä pöytäliinoja sekä runsaammin koristeltuun kotiin löydät meiltä kuvioidut pöytäliinasarjat, joilla voit sisustaa kätevästi kaikki kotisi pöydät samaan tyyliin sopiviksi. Pöytää kattaessa ei tarvitse myöskään tyytyä vain yhteen pöytäliinaan. Voit valita myös esimerkiksi kauniin yksivärisen, suuren pöytäliinan ja asettaa sen päälle vastavärisen ja kuvioidun kaitaliinan. Tämä kaitaliina antaa pöydälle ryhtiä ja kiinnittää myös huomion sen päälle asetettuihin kynttilöihin, kukkiin tai muihin koristeisiin.

Pöytäliina paikallaan

Pöytää koristava pöytäliina suojaa pöytää, mutta joskus itse pöytäliinaakin voi suojata. Pöytäliinat eivät yleensä välty tahroilta juhlan tiimellyksessä, ja tämä voi joskus olla syy siihen, miksi monet välttävät pöytäliinoja. Me suosittelemme ratkaisemaan ongelman valitsemalla joko vahaliinan tai läpinäkyvän suojaliinan pöytäsi suojaksi. Vahaliinojen pinta on helppo pyyhkäistä puhtaaksi kostealla liinalla ja valikoimistamme löytyy monia tyylikkäitä vahaliinoja ja kerniliinoja. Jos olet jo löytänyt unelmiesi pöytäliinan, jota et halua sotkea, voit suojata sen läpinäkyvällä suojaliinalla ja pyyhkäistä sen puhtaaksi tahroista helposti. Kolmas vaihtoehto on tarjota jokaiselle ruokailijalle oma tabletti tai pikkuliina, joka on helpompi pestä kuin täysikokoinen pöytäliina.

Meiltä löydät myös joulun ja pääsiäisen kauneimmat pöytäliinat

Valikoimistamme löytyy jokaiseen sisustustyyliin sopivia pöytäliinoja ympäri vuoden ja juhlakausien lähestyessä valikoimiin ilmestyvät myös erityisliinat. Joulun pöytäliinat punaisen, vihreän ja kullan sävyissä tuovat juhlapöytääsi aivan erilaisen tunnelman kuin syksyn lehti- ja pöllökuvioidut pöytäliinat. Pääsiäisen aikaan verkkokauppamme pöytäliinat valloittavat puput ja tiput kaikessa suloisuudessaan. Voit siis olla varma, että löydät verkkokaupastamme kaikki tarvitsemasi pöytäliinat ja vieläpä erittäin edullisesti. Mikäli tilauksesi ei kuitenkaan ole täysin onnistunut, voit palauttaa tai vaihtaa tilaamasi tuotteet 14 päivän sisällä paketin noutamisesta. Tilaa siis pöytäliinat netistä kätevästi, nopeasti ja turvallisesti!


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.