• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus

Puserot(726)

Lajittele:
Filtrera efter:

Kategoriat

Suodata & lajittele

 • Lajittele:
  Suosituimmat ensin
 • Koko/lesti
 • Väriryhmä
 • Tuotetyyppi
 • Hinta
 • Merkki
 • Materiaali
 • Hihan pituus
 • Pituus
 • Suljenta
 • Kuosi

Lajittele

Puserot(726)

Pusero on jokaisen tyylitietoisen naisen asun tärkein kulmakivi, se on ajaton ja elegantti - ja aito muotiklassikko. Eri tilaisuuksia varten kannattaa olla valmiina eri tyylisiä puseroita, jotta voit yhdistellä aina oikeanlaisen asun. Pusero on helppo yhdistää niin hameisiin, housuihin kuin farkkuihinkin. Pusero sopii niin juhlaan kuin arkeenkin, ja joka lähtöön löytyy sopiva malli omassa tyylissä! Tyylikäs pukeutuminen ei myöskään tarkoita jämäköitä vaatteita, vaan nimenomaan sellaisia, joissa itse viihdyt ja tunnet olevasi parhaimmillasi. Verkkokauppa Klingel tarjoaa laajan valikoiman kauniita puseroita, jotka yhdistävät huolitellun eleganssin uusimpiin trendeihin suuren maailman tyyliin.

PUSERO JA TUNIKA OVAT NAISELLISEN TYYLIN KULMAKIVI

Pusero on yksinkertaisuudessaan ihastuttava, koska se on samalla pehmeän ilmava ja silti pukeva. Tänä päivänä puserot ja tunikat kuuluvat jokaisen naisen vaatevarastoon, mutta tiesitkö, että paitamaiset yläosat olivat alun perin miesten vaatteita? Tämän tyyliset vaatekappaleet ja erityisesti puserot ja paidat löysivät tiensä naisten vaatetukseen vasta pari sataa vuotta sitten. Miesten kauluspaidoista naisellisiksi versioiksi muokatut puserot olivat pitkään yläluokan statussymboli. 1800-luvulla puserosta tuli osa naisten muotimaailmaa ja se on säilyttänyt asemansa tyyliklassikkona naisten muodissa ja pukeutumisessa siitä saakka. Joku onkin saattanut kuulla puhuttavan pikkumustan lisäksi pikkuvalkoisesta, ja sehän on tietysti tilanteeseen kuin tilanteeseen tyylikäs paitapusero. Pusero on yksi monikäyttöisimpiä vaatekappaleita, mikä tekee sen samalla aina yhtä muodikkaaksi ja rakastetuksi – eikä ihme! Puseron voi yhdistää niin farkkuihin kuin hameeseen ja yhtä lailla aina onnistua tyylissä, oli sitten menossa töihin ja toimistolle tai illan menoihin.

Viime vuosina pitkät puserot, eli tunikat, ovat ryminällä valloittaneet kärkisijaa naisten pukeutumisessa. Vähintään lantiolle ulottuvat tunikat voivat olla joko löysiä ja mekkomaisia tai vartaloa myötäileviä, ja siten monimuotoisuudessaan mieluisia jokaiselle naiselle. Yhdistämällä tunikan leggingseihin, saat hetkessä valmiin asun, joka on mukavuudessaan aivan omaa luokkaansa! Me Klingelilllä olemme sitä mieltä, että naisella ei voi olla liikaa puseroita ja tunikoita, koska niillä korostetaan asun tyyliä. Monikäyttöiset, yksinkertaiset housut voi yhdistää lähes kaikkiin tunikoihin, jolloin asuun saa vaihtelua eri yläosien ansiosta. Klingelin kuvastoista ja verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman nykyaikaisia aikuisten naisten puseroita ja tunikoita. Voit selailla eri tyylisiä puseroita, kuten naisellisia, romanttisia, trendikkäitä ja juhlavia tai kaikkiin tilanteisiin sopivia ja pelkistetyn arkisia puseroita. Puseroissa ja tunikoissa on valinnanvaraa aina napitettavista kauniilla naruilla sidottaviin, klassisista väreistä trendikkäisiin kirkkaisiin väreihin ja kuvioinniltaan klassisen maltillisiin tai mitä mielikuvituksellisempiin!

Klingelin kattavasta puserovalikoimasta löydät kaiken kokoisille ja muotoisille naisille sopivat puserot ja tunikat. Emmekä me ihmettele lainkaan, että pehmeät puserot ovat monen lempivaate. Puseron päälle on helppo heittää bleiseri tai villatakki ja saada hetkessä kelpo työasu. Lämpimällä säällä puseroa voi pitää sellaisenaan ja halutessa siihen voi yhdistää sopivia tai muuten vain näyttäviä koruja. Vapaalla ja erityisesti kotona oleillessa haluaa usein pukeutua mukavasti ja pehmeästi, silloin pelastavat perinteiset kotiasut tai kotimekot. Mikään ei kuitenkaan sano etteikö kotonakin voisi pukeutua edustavasti ja silloin näyttävä tunika ja legginit voivat olla juuri täydellinen asu!

PUSERO PUKEUTUMISEN KULMAKIVENÄ

Ajaton, elegantti ja aito muotiklassikko – pusero on jokaisen tyylitietoisen naisen asun tärkein kulmakivi. Eri tilaisuuksia varten kannattaa hankkia eri tyylisiä puseroita, jotta voit yhdistellä aina oikeanlaisen asun. Pusero on helppo yhdistää niin hameisiin, housuihin kuin farkkuihinkin. Trendikkäimmät ja rohkeimmat yhdistävät pehmeän tunikan leggingsien kanssa. Pusero sopii niin juhlaan kuin arkeenkin, ja joka lähtöön löytyy sopiva malli omassa tyylissä! Tyylikäs pukeutuminen ei myöskään tarkoita jämäköitä vaatteita, vaan nimenomaan sellaisia, joissa itse viihdyt ja tunnet olevasi parhaimmillasi. Aikuisen naisen mukavaan ja trendikkääseen pukeutumiseen löydät myös vinkkejä blogistamme. Pitkä pusero tai tunika on mukava vaatevalinta vuoden ympäri. Talvella pitkän puseron saa antaa näkyä neuleen alta ja silloin se lämmittääkin mukavasti takapuolen päällä.

Väljä pusero on usein pukeutumisen pelastaja. Sen avulla voi joko häivyttää sen, mitä haluaa piilottaa, tai vastaavasti vartaloa myötäilevässä mallissa pusero istuu kauniin myötäilevästi kantajansa yllä. Puseroissa, tunikoissa ja paidoissa voi myös valita avaran kaula-aukon ja antaa oman dekolteen loistaa katseenvangitsijana. Suuresti mitoitettu oversized-tunika tekee asusta rennon ja nykyaikaisen coolin, juhlaan taas tiukempi tunika on erinomainen valinta, erityisesti kimaltein, pitsein tai muilla juhlallisilla yksityiskohdilla koristeltuna. Työtapaamiseen taas klassinen, naisellinen pusero on oiva valinta. Asialliseen tapaamiseen sopii aina esimerkiksi merensininen pusero ja musta puolihame, tai miksei sama asu olisi yhtä soveltuva ihan vain kahvitteluhetkeen. Tyylikäs pukeutuminen nostattaa tunnelmaa kuin huomaamatta ja hyvin pukeutuneena antaa itsestään aina asiallisen kuvan. Pusero sopii vaatteena tilanteeseen kuin tilanteeseen ja on harvoin yli- tai alipukeva. Valikoimastamme löydät myös pidetyt paitapuserot, jotka ovat perinteisen kauluspaidan ja näyttävämmän puseron välimaastossa.

TUNIKA ON LUOTTOVAATE

Tunika on naisten oma salaisuus mukavassa pukeutumisessa. Se on itsessään pehmeä, joustava ja mukava vaate, ja taipuu tyyliteltynä asuun kuin asuun. Tunikaa voi pitää sellaisenaan minkä tahansa housuparin kanssa, tai sen päälle voi vielä kietaista lyhyen jakun, boleron tai villatakin. Haluatko säväyttää työpaikan tai harrasteporukan pikkujouluissa? Pue yllesi kuvioitu tai graafinen tunika, yksiväriset housut ja lyhyt farkkutakki tai muu napakka jakku. Tällä kokoonpanolla ei voi osua väärään, ja olet varmasti sopivan pukeutunut olematta kuitenkaan tarpeettoman pukeutuneena. Jos sen sijaan haluat näyttää pukeutuvasi juhlaan, voi samankaltaiseen tunikan yhdistää mustat suorat housut, juhlakengät ja sifonkisen lyhytmittaisen jakun tai boleron. Tietenkin asusteita ja kampausta unohtamatta! Yhdistä asun muiden vaatteiden väreihin sopivasti näyttäviä isoja koruja, esimerkiksi helmellisiä kukka-asetelmia ja pitsirusetteja. Kulta ja ruusukulta ovat monen suosikkeja sormuksissa, korvakoruissa ja kaulakoruissa, ja samoihin koruihin voi kauniisti yhdistää kultaketjullisen iltalaukun.

SILKKIPUSEROT JA TRIKOOTUNIKAT KLiNGELIN VALIKOIMASTA

Verkkokauppamme laaja valikoima kattaa puserot jokaiseen tyyliin. Puserot muodostavat vaatekaapin perustan ja siksi niitä on hyvä olla moneen lähtöön. Yksinkertainen, myötäilevä tunika, farkkupusero, romanttinen röyhelöpusero sekä boheemin tyylikäs pitkä pusero ovat esimerkkejä puseroista, joita on hyvä olla valmiina eri päiviä varten.

Onko mielessäsi löytää uusi pusero, tunika tai paita? Ensimmäisenä kannattaa miettiä minkälaista mallia etsii. Haluatko lämmittävän, ruudullisen flanellitunikan? Ehkä klassisen, edestä napitettavan farkkupaidan? Kenties lyhythihaisen, sporttisen puseron iloisen värikkäänä? Vai ehkäpä yksivärisen simppelin puseron bleiserin tai jakkutakin alle? Puseroissa on onneksi valinnanvaraa halusi sitten pitkä- tai lyhythihaisen. Laajasta valikoimastamme löydät puserot lukemattomissa materiaaleissa. Viskoosi, puuvilla, silkki, denim, pellava ja lyocell, mainitaksemme muutamia materiaalivaihtoehtoja. Esimerkiksi viimeisenä mainittu lyocell-kuitu muodostaa kangasta, jossa lopputuloksena saadaan rypistymätön, pehmeä ja viileä kangas, joka on erittäin mukava päällä. Erityisen suositeltava kaikille kuumudesta ja hikoilusta kärsiville.

Me Klingelillä tunnemme muodin ja olemme varautuneet kaikkiin tilanteisiin sopivilla asuilla. Verkkokauppaamme on koottu useiden eri tyylien, erikoistilaisuuksien ja teemojen mukaisia osioita, joissa voit inspiroitua ja katsella meidän esille nostamia ehdotuksia tilanteiden, tyylien ja tarkoitusten mukaisesti. Miltä kuulostaisi, että säväyttäisit illallisvieraasi heti oven avatessa, pukeutuneena sähäkkään sifonkitunikaan ja kietaistavaan vekkihameeseen? Älä siis anna vaatepaniikin yllättää, vaan keskity huoletta muihin tekemisiin ja anna vaatteiden korostaa omaa onnistumisen tunnettasi! Klingelin valikoimasta löydät asut kaikkiin tilanteisiin.

TUNIKA SOPII KAIKILLE VARTALOTYYPEILLE

Tunika on pitkänomainen puseron ja mekon välimuoto. Yleensä tunika yltää lantiolle asti, mutta tunikamalleja on tietenkin monia ja ne voivat olla lyhyitä tai pitkiä yhtä lailla kuin väljiä tai kireitä. Pehmeä tunika ei kiristä tai purista ja on mukavuudessaan varsinainen päivän pelastaja! Pidempimallisen tunikan alle voi yksinkertaisesti pukea pehmeät kangashousut tai legginsit niin päivän asu on kuin mitä mukavin oloasu. Asusta saa pukevamman kun yhdistää kauniin tunikan suoriin housuihin ja olille voi vaikka kietaista boleron tai jakun. Väljän, mekkomaisen tunikan avulla voi helposti häivyttää tukevaa keskivartaloa tai muita oman vartalon harmituksia ja tuntea itsensä itsevarmaksi. Klingelin luottostylisti Pauliina suositteleekin tunikatyyppisiä, kauniisti laskeutuvia puseroita erityisesti poikamaisen H-tyyppisille ja omenavartaloisille naisille. Verkkokaupastamme löydät isot koot myös luokitellusti omassa osiossaan, ja sieltä löytyykin laaja valikoima ihanan pehmeitä pluskokoisia tunikoita ja puseroita. Isojen kokojen sivulta löydät helposti kurvikkaalle vartalolle sopivia malleja ja hakusuodattimessa voit suoraan valita etsimäsi kokoon.

Tunikaa väljempi paidan ja mekon välimuoto on nimeltään kaftaani. Siinä on usein väljät hihat eikä se ole vartalonmyötäinen. Erityisesti kesällä ja lämpimällä säällä kaftaani on hyvä vaatevalinta. Se on monelle raikas vaihtoehto kun tuulenvire pääsee kiertämään sen hihoista ja helmoista ja siten viilentämään oloa. Väljistä hihoista johtuen kaftaani ei aina istu nätisti hihallisen neuleen tai takin alle, mutta kylmällä säällä kaftaania voi käyttää mekkomaisesti lämpimän pitkähihaisen paidan päällä. Kaftaani on täydellinen valinta peittävyyttä ja mukavuutta etsivälle. Oversized istuvuus kätkee sisäänsä ja tämän yläosan avulla voi esimerkiksi vain korostaa siroja ranteita tai kauniita jalkoja ja sääriä.

PUSERON OIKEAOPPINEN HUOLTO

Huolla puseroita oikealla tavalla niiden hoito- ja pesuohjeiden mukaisesti. Vaatteen mukana tulee aina juuri sen materiaalille ja ompelumallille parhaiten soveltuvat hoito- ja pesuohjeet. Tunikat ja puserot ovat usein helppohoitoisia vaatteita. Riippuen kyseisen paidan materiaalista ja leikkauksista, sen voi kuitenkin useimmiten vaivatta pestä pesukoneessa tai ainakin vesipesuna. Puuvillasekoitteiset vaatteet voi useimmiten pestä pesukoneessa, mutta jos paidassa on esimerkiksi koristeita ja yksityiskohtia, kannattaa varmistaa tarkkaan, että ne selviytyvät konepesusta. Ennen konepesua kannattaa myös varmistaa etteivät vaatteen värit ole vaarassa haalistua pesussa. Pääsääntö on, että mitä herkempi materiaali ja mutkikkaampi malli, sitä varovaisempi pesu. Erityisen herkille materiaaleille voi vesipesun sijaan usein riittää kunnollinen tuuletus. Täältä voit tarkistaa lisää yleisiä pesu- ja hoito-ohjeita.

NAISTEN PUSEROT JA TUNIKAT KÄTEVÄSTI NETISTÄ

Verkkokauppa Klingel tarjoaa laajan valikoiman kauniita puseroita, jotka yhdistävät huolitellun eleganssin uusimpiin trendeihin suuren maailman tyyliin. Erityistä glamouria tuovat satiini ja silkki ja nämä puserot sopivatkin erinomaisesti juhlakäyttöön. Röyhelöt, pitsit, koristenapit ja muut yksityiskohdat tuovat leikkisää romanttisuutta naisellisiin asuihin. Kokeile klassisten paitapuseroiden lisäksi rohkeasti myös imartelevia pitkiä puseroita ja tunikoita. Valikoimistamme löytyy myös sporttisia paitoja sekä alppityylisiä puseroita. Shoppailun apuna voit kääntyä stylistin puoleen ja lukea minkä malliset vaatteet sopivat juuri sinun vartalotyypillesi.

Tilaa nopeasti ja vaivattomasti kauniita puseroita vain parilla hiiren klikkauksella. Verkkoshoppailu on hauskaa ja turvallista. Päätä itse asioinnin tahti ja valitse esimerkiksi itsellesi mieluisin maksuvaihtoehto, joko korttimaksu, KLINGEL-asiakastilin luotto tai postiennakko. Muista myös, että nettitilauksilla on aina 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Tilaa helposti netistä ja kokeile rauhassa omassa kodissa. Anna Klingelin näyttävän valikoiman yllättää!


waiting...

Tilaa maksuton uutiskirjeemme | 10 € alennus¹

Tilaa maksuton uutiskirjeemme | 10 € alennus¹

 • Trendivinkkejä
 • Houkuttelevia tarjouksia
 • Tietoja tulevista kampanjoista
 • Tietoa uutuustuotteista

Tilaa maksuton uutiskirjeemme | 10 € alennus¹

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal.