• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Pyyhkeet(0)
Hupsista! Valitsemasi kategoria ei sisällä yhtään tuotetta.

Kategoriat

Suodata & lajittele

 • Lajittele
  Suosio

Lajittele

Pyyhkeet(0)

Pyyhkeet netistä – kylpypyyhkeet, rantapyyhkeet, saunapyyhkeet ja käsipyyhkeet

Pyyhkeet kaikkiin eri käyttötarkoituksiin kätevästi Klingeliltä! Paksut kylypyyhkeet ja rantapyyhkeet ovat suuria ja soveltuvat ihanteellisesti rannalla lekotteluun. Suuri, pehmeä pyyhe on myös helppo kietoa uimapuvun päälle uimisen jälkeen. Suihkupyyhkeet ovat rantapyyhkeitä pienempiä ja vievät siten vähemmän tilaa kylpyhuoneessa ja soveltuvat ihanteellisesti suihkun tai kylvyn jälkeen ihon kuivaamiseen. Monet pyyhkeet ovat osa pyyhesarjaa, joten voit kätevästi tilata suihkupyyhkeet ja käsipyyhkeet samasta sarjasta, jolloin luot kylpyhuoneeseesi kauniin kokonaisuuden pienellä vaivalla. Tämä helpottaa myös pyyhkeiden pesemistä, sillä värejä ei tarvitse erotella toisistaan. Saunapyyhe on tarranauhalla varustettu pyyhe, joka on helppo hietaista vyötärölle tai koko vartalon ympäri, jolloin voit huoletta istua verannalla tai parvekkeella saunan jälkeen pelkäämättä pyyhkeen tippumista. Löydät valikoimistamme myös hauskoja lahjasettejä, joissa pyyhesetin osat on aseteltu hauskoiksi kokonaisuuksiksi. Miten olisi lumiukko joululahjaksi tai onnenpossu tupaantuliaislahjaksi? Kaikki pyyhkeemme ovat laadukkaista ja kestävistä materiaaleista valmistettuja, joten voit olla varma, että pyyhkeesi kestävät pitkään ja toimivat juuri niin kuin niiden kuuluukin.

Pyyhkeen hoito-ohje: pese pyyhe ennen ensimmäistä käyttökertaa

Uudet pyyhkeet kannattaa pestä ennen ensimmäistä käyttökertaa, jotta niiden imukyky pääsee parhaiten oikeuksiinsa. Liota uutta pyyhettä ensin hieman kylmässä vedessä tarkistaaksesi värin pitävyyden. Mikäli pyyhkeestä irtoaa paljon väriä, kannattaa se pestä erillään tai täysin samanväristen pyyhkeiden kanssa. Ensimmäinen pesu poistaa valmistuksesta mahdollisesti jääneet hoitoaineet, jolloin pyyhe on imukykyisempi. Useimmat pyyhkeet kestävät normaalin konepesun ja linkouksen, mutta kuivausrummun käyttäminen kuluttaa materiaalia ja haalistaa värejä. Tarkista aina pesuohjeet pyyhkeen pesulapusta ennen pesemistä.

Laadukkaat pyyhkeet edullisesti netistä

Valikoimistamme löytyvät pyyhkeet ovat laadukkaista materiaaleista valmistettuja froteepyyhkeitä. Useimmat pyyhkeemme ovat puhdasta puuvillaa, mutta joukosta löytyy myös jännittäviä puuvillan ja tekokuitujen yhdistelmiä, jotka kuivuvat perinteisiä froteepyyhkeitä nopeammin. Löydät pyyhemallistostamme yksivärisiä, kuvioituja sekä monivärisiä pyyhkeitä niin yksittäisinä malleina, kuin osana isompia sarjoja. Hakutoimintojemme avulla voit helposti etsiä pyyhkeitä esimerkiksi valmistajan, värin tai materiaalin perusteella. Tilaa pian pyyhkeet laajasta valikoimastamme ja anna laadukkaiden materiaalien vakuuttaa sinutkin!


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.