• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Reput(0)
Hupsista! Valitsemasi kategoria ei sisällä yhtään tuotetta.

Kategoriat

Suodata & lajittele

 • Lajittele:
  Suosituimmat ensin

Lajittele:

Reput(0)

Reppu on monipuolinen ja käytännöllinen valinta

Reppu yhdistää tyylikkyyden käytännöllisyyteen; se kulkee mukavasti mukana selässä ja kädet pysyvät vapaina päivän askareisiin. Reppu on hyvä valinta, kun tarvitset tilaa isoille tai raskaille tavaroille. Olka- tai käsilaukku ei jaa tavaroiden painoa harteille tasaisesti, mikä johtaa helposti selkä- ja hartiakipuihin. Koko ja taskujen määrä riippuu mallista ja käyttötarkoituksesta: pieni cityreppu soveltuu tavalliseen arkipäivään, urheilukassiksi tarvitaan isompi malli ja reissun päälle tarvitaan huomattavasti isompi vaihtoehto, tai jopa rinkka. Klingelin mallistosta löydät reppuja eri väreissä, malleissa ja ko’oissa.

Reput vaellusreiteiltä muodin huipulle

Reput olivat alunperin lähinnä vaeltajien käytössä ja niitä valmistettiin vain suurina versioina. Pienemmät versiot saapuivat koululaisten käyttöön vasta 1960-luvun lopussa reppuvalmistajien huomatessa niiden olevan tarpeen. Tähän mennessä käytössä olivat olleet lähinnä olkalaukut tai tavaroita kuljetettiin koulussa ilman laukkua. Vuosien saatossa reput sulautuivat saumattomasti osaksi kouluvarustusta ja sieltä vähitellen myös nuorten aikuisten käyttöön. 1990-luvulla reppuja näkyi kaikkialla ja niitä kannettiin trendikkäästi vain yhdellä olalla, varsinkin nuorison parissa. Tämä kantotyyli ei ole suositeltava, sillä se johtaa helposti selkäkipuun.

Vähitellen reput alkoivat siirtyä myös aikuisten käyttöön, niiden käytännöllisyyden ja tilavuuden vuoksi. Tämä johti modernien, tyylikkäiden reppujen voittokulkuun. Nykyään reppuja löytyy niin lapsille sopivina koulureppuina, läppäritaskuilla varustettuina businessversioina, kuin tyylikkäinä pikkureppuinakin. Laukkuvalikoima ei olisi täydellinen ilman erilaisia reppuja, joista jokainen voi valita oman suosikkinsa.

Cityreppu on kätevä valinta arkeen

Kulkeeko mukanasi puhelimen, lompakon ja avainten lisäksi myös muita tavaroita päivittäin? Pieni kaupunkireppu kulkee mukana helposti ja sen taskuihin mahtuu monenlaista tavaraa: läppäri, meikkipussi, juomapullo, kirja… Arkireppua valitessa kannattaa kiinnittää huomiota taskujen määrään ja miettiä, mitä haluat kuljettaa mukanasi. Reput ovat nykyään tyyliltään hyvinkin elegantteja, joten niillä voi helposti korvata perinteisen olkalaukun tai käsilaukun. Cityreppuja on saatavissa useissa eri ko’oissa, joten jokaiseen tarpeeseen löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Mitä isomman repun valitset, sitä leveämmät tulisi olkainten olla, jotta ne jakavat raskaamman taakan tasaisesti kummallekin olkapäälle. Näin voit vähentää hartiakivun riskiä. Pikkureppu on hyvä valinta arkeen ja esimerkiksi päivärepuksi lomamatkoilla. Mitä enemmän tavaroita haluat kuljettaa mukanasi, sitä enemmän tilaa ja erilaisia taskuja repussa tulisi olla.

Repuissa on monenlaisia kiinnitysvaihtoehtoja ja sopivan mallin valinta on lähinnä makuasia. Vetoketjukiinnitys on turvallisin vaihtoehto, mutta erilaiset soljet ja nappikiinnityksetkin pitävät laukun suljettuna ja tavarat turvassa. Tyylikäs ja turvallinen kiinnitystapa on elegantin soljen alle piilotettu vetoketju. Verkkokaupastamme löydät niin solki- kuin vetoketjukiinnityksellä varustettuja malleja.

Valitse reppu tyylisi ja tarpeidesi mukaan

Reppujen tyyli on muuttunut vuosien saatossa ja näin ne sopivat moneen erilaiseen tilaisuuteen. Reppuja on saatavissa retrohenkisinä, rentoina versioina, jotka sopivat myös aikuisen naisen arkeen. Modernissa reppuvalikoimassa on kuitenkin tarjolla myös elegantteja vaihtoehtoja, jotka sopivat myös businesspukeutumiseen. Reppujen lisäksi saman muodonmuutoksen ovat kokeneet nahkatakit, jotka ovat siirtyneet rokkareiden yksinoikeudesta jokanaisen vaatekaappiin. Työasuksi sopivat nykypäivänä oikein hyvin esimerkiksi valkoinen pusero, suorat housut, avokkaat ja nahkatakki. Tähän tyyliin pieni musta reppu sopii kuin valettu. Jos valitset mallin, jonka olkaimet voidaan yhdistää vetoketjulla tai vaihtaa, voit tarvittaessa käyttää reppuasi myös olkalaukkuna.

Arjessa repun voi yhdistää trendikkäästi rentoon huppariin ja farkkuihin. Valitse vaikkapa yksivärinen huppari ja värikäs reppu. Jos kaipaat hieman elegantimpaa arkityyliä, kokeile esimerkiksi ilmavaa tunikaa, kangashousuja ja tähän kaveriksi yksiväristä reppua. Perusreppu sopii hyvin myös mekon pariksi, joten mikään ei estä sinua valitsemasta laukun sijaan kätevämpää reppua.

Arkilaukun lisäksi reppua voidaan käyttää myös urheilukassina. Valitse riittävän iso malli, johon saat mahtumaan urheiluvaatteet, sisäpelikengät, juomapullon sekä pyyhkeen ja pesupussin. Suosittelemme valitsemaan mallin, jossa on etutasku esimerkiksi avaimille ja puhelimelle. Repun sisällä ei välttämättä tarvitse olla sisätaskuja, paitsi jos haluat pitää esimerkiksi pesupussisi erillään urheiluvaatteistasi. Kyljissä olevat, avoimet sivutaskut sen sijaan ovat hyvä valinta urheilukassiin, sillä niihin voit kätevästi sujauttaa juomapullon ja näin se on käden ulottuvilla myös liikenteessä.

Materiaaleja ja värejä löytyy joka lähtöön

Reppuja on saatavissa perinteisesti kangasreppuina erilaisista tekstiilikudoksista. Tekstiilimateriaali on hyvä valinta arkireppuun rennon ja sporttien tyylin ansiosta. Reppuja on kuitenkin saatavissa myös tekonahkaisina että aidosta nahasta valmistettuina. Nämä sopivat erityisen hyvin elegantimpaan tyyliin, esimerkiksi töihin tai juhliin. Materiaalia valitessasi mieti mihin tarkoitukseen olet reppua hankkimassa. Nahkainen reppu etelänlomalla voi johtaa olla vähemmän ihanteellinen valinta, sillä se saattaa helposti hiostaa helteessä.

Aivan kuin vaatteidenkin kanssa, tulee laukkujen kangasta hoitaa oikein. Usein tekonahkaiset ja nahkaiset reput voidaan useimmiten pyyhkiä kostealla liinalla, mutta kankaiset reput vaativat kankaasta riippuen tarkemman pesun. Tarkista aina pesuohjeista, miten kyseinen tuote kannattaa puhdistaa, jotta materiaalit säilyttävät ominaisuutensa ja värinsä pidempään.

Värivaihtoehtoja repuissa on useita ja uudet sesongit tuovat mukanaan aina kauden uudet trendivärit. Yksiväristen reppujen lisäksi saatavissa on myös monenlaisia kuviointeja, kuten kukkakuosia, raitoja, tikkauksia ja tilkkutyyliä. Vain taivas on rajana, kun reppujen kuviointeja ja värejä suunnitellaan, sillä reput ovat aivan yhtä tärkeä osa muotia kuin muutkin asusteet. Kokeile siis rohkeasti eri tyylejä ja värejä, sillä repulla voit piristää kivasti yksinkertaistakin asua, samoin kuin huiveilla tai koruilla.

Monipuolisuudestaan huolimatta reput eivät aivan kaikkia laukkuja voi korvata, sillä juhlatyyliin kuuluu usein pikkulaukku tai iltalaukku. Parhaiten valmistaudut kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin hankkimalla vaatekaappiisi yhden repun, yhden irrotettavalla olkanauhalla ja kantohihnoilla varustetun käsilaukun sekä yhden iltalaukun. Laukkuja ei tosin koskaan voi olla liikaa, joten voit huoletta hankkia näitä myös eri väreissä ja valita sopivan vaihtoehdon aina päivän asun ja mielen mukaan.


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.