• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Rintakorut(0)
Hupsista! Valitsemasi kategoria ei sisällä yhtään tuotetta.

Kategoriat

Suodata & lajittele

 • Lajittele:
  Suosituimmat ensin

Lajittele:

Rintakorut(0)

Rintakoru on klassinen lisä niin juhla-asuun kuin arkityyliinkin

Rintakoru voi olla tyyliltään klassisen elegantti, nostalginen tai modernin pelkistetty. Klingelin valikoimista löydät monia upeita vaihtoehtoja täydentämään asuasi. Alunperin rintaneula oli käytännöllinen apuväline, jolla varmistettiin, että takki tai viitta pysyi kiinni. Vähitellen rintakorusta on kuitenkin tullut käytännöllisyyden lisäksi myös koristeellinen asuste ja sen voi kiinnittää asussa mihin vain. Kiinnitä rintakorusi esimerkiksi huiviin, puseron miehustaan, hattuun tai esimerkiksi kietaisumekon solmukohtaan tuomaan asuusi uutta ilmettä. Valikoimistamme löydät niin satinoituja, kiiltäviä tai kullattuja klassisia spiraaleja tai leikkisiä rosetteja sekä käsinvalmistettuja ja näyttäviä rintakoruja. Tämä on vain pieni osa koruvalikoimaamme, tutustu pian ja etsi omat suosikkisi!

Rintakoru on helppo tilata netistä

Valikoimistamme löydät monia erilaisia rintakoruja eri tilanteisiin. Verkkokauppamme hakutoiminto tekee omien suosikkiesi etsimisestä helppoa. Valikon hakusuodattimien avulla voit määritellä hakusi koskemaan vain tiettyä materiaalia, väriä, kokoa tai esimerkiksi merkkiä. Kannattaa myös tutustua koruosastomme riipuksiin, sillä monia niistä voi myös käyttää rintaneuloina. Löydettyäsi suosikkikorusi, lisää ne ostoskoriin, seuraa verkkokaupan antamia tilausohjeita ja pian tilauksesi onkin jo matkalla luoksesi.

Yhdistä rintaneula muihin koruihin täydellisen tyylin luomiseksi

Tyyliä valitessasi kannattaa varmistaa, että asusteesi sopivat yhteen. Jos asuusi kuuluu näyttävä rintakoru, valitse yksinkertaiset korvakorut ja kaulakoru, joissa on koristeina esimerkiksi yhdet kuutiolliset zirkoniat tai helmet. Jos rintakorusi on yksinkertaisen elegantti, voit valita näyttävämmän kaulakorun sekä esimerkiksi näyttävästi koristellun sormuksen. Myös rannekello lasketaan asusteeksi, joten valitse myös kellosi koruihisi ja asuusi sopivaksi täydellisesti viimeistellyn tyylin luomiseksi.


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.