• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Rintaliivit

Kategoriat

RINTALIIVIT NETISTÄ

Rintaliivit kuuluvat useimpien naisten päivittäiseen pukeutumiseen. Ne ovat vartalon tukena, lämpönä ja edesauttamassa hyvän ryhdin ja asennon ylläpitämistä. Hyviä rintaliivejä ei oikeastaan edes huomaa. Hyvin istuvat ja oikean malliset rintaliivit antavat kevyttä tukea, ilman että niitä edes tuntee ihoa vasten. Klingeliltä löydät tukevat ja laadukkaat alusvaatteet ja rintaliivit, tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja nappaa mukaasi parhaat vinkit rintaliivien hankintaan!

Rintaliiveistä löytyy malleja ja muotoja moneen makuun, mutta kaikki mallit eivät sovi kaikenmallisille rinnoille tai myöskään kaikkiin tilanteisiin. Rintaliivit kannattaa valita eri käyttötarkoitusten mukaan. Jokaisella naisella tulisi olla ainakin yhdet arkikäyttöön sopivat t-paitaliivit, yhdet muunneltavissa olevat, olkaimettomat liivit sekä mukavuutta korostavat rintaliivit, joiden malli riippuu omien rintojen muodosta ja koosta. Klingelin valikoimasta löytyy oikea koko ja malli jokaiselle vartalolle. Valikoimistamme löydät muun muassa:

 • muodossaan pysyvät, kaarituelliset rintaliivit sekä pehmeät, kaarettomat liivit
 • arkikäyttöön soveltuvat mukavat, tukevat ja pehmeät t-paitaliivit
 • rintoja nostattavat push-up-liivit
 • isoja rintoja silottavat minimizer-liivit
 • koko rintakehää tukevat, korsettimaiset rintaliivit sekä
 • povea tukevat urheiluliivit vauhdikkaaseen menoon

Rintaliivien eri mallit

Yleisin rintaliivimalli on ohuella, kaarenmuotoisella metallituella muotoillut rintaliivit, joita kutsutaan tuen mukaisesti kaarituellisiksi liiveiksi. Kaarituellisten rintaliivien kapean kaaren tarkoitus on pitää kuppi paikallaan ja muodossaan ja siten antaa kevyttä tukea rinnoille. Oikean kokoisten liivien kaaret eivät tunnu ihoa vasten niiden ollessa päällä, mutta väärän kokoisten liivien kaaret voivat istua huonosti ja puristaa tai hangata joko rintoja tai kylkiä. Jos ei pidä jäykästi muotoillusta liivivyöstä, voi valita itselleen kaarettomat liivit. Niissä kaarien tuoma muoto on ommeltu malliin toisella tavalla, usein tietynlaisten ompeleiden avulla. Kaarituettomat rintaliivit muotoilevat rintoja luonnollisella tavalla ja ovat erityisen hellävaraiset povelle. Oikean kokoiset, kaarituettomat liivit eivät varmasti purista rintoja mistään kohtaa.

T-paitaliivit ovat arjen luottoliivit. Ne ovat simppelit, pehmeät ja yksinkertaiset liivit, ja antavat mukavasti ryhtiä ja tukea arkeen. T-paitarintaliivit ovat usein ohutta kangasta ja myötäilevät ihoa huomaamattomasti. T-paitaliivit ovat usein ihonsävyistä väriä ja peittävät rinnat niin, että ne sopivat sellaisenaan ohuen t-paidan alle. Siitä ne ovat myös saaneet yleisen kutsumanimensä. Rintaliiveissä voivat joskus niiden ompeleet tai kuppien reunat näkyä vaalean tai ohuen yläosan alta. Juuri tähän ongelmaan keksittiin aikoinaan suunnitella t-paitaliivit, jotka ovat tarpeesta suunniteltu myötäilemään ihoa niin tasaisesti, ettei niitä pitäisi nähdä. Ohuen yläosan alle on usein tarpeen pukea aluspaita, juuri siksi, etteivät alusvaatteet kuulla läpi tai niiden ompeleet näy. Nopean pukeutujan valinta ovat sileät T-paitaliivit, jotka mukautuvat huomaamattomasti vasten ihoa myös ohuen trikoopaidan alla.

Iso povi tarvitsee tukea ja nostoa, ja silloin minimizer-rintaliivit ovat hyvä valinta. Pienentäjäliivit sopivat suuripoviselle, koska ne antavat vahvaa tukea, nostavat rintoja pitkän päivän ajan ja antajat myös vaikutelman pienemmistä rinnoista. Tukiliiveissä on sama perimmäinen ajatus, kuin t-paitaliiveissä, eli arkinen huomaamattomuus. Minimizerit on suunniteltu niin, etteivät rintoihin kiinnitettäisi huomiota vaan vartaloa vallitsee harmoninen kokonaisuus. Huolella suunnitellut minimizer-liivit mitoitetaan ja ommellaan niin, että ne ottavat napakan otteen rintakehästä ja muodostavat hellävaraisen mutta jämäkän tuen rinnoille. Liivien paksut olkaimet ovat usein kokonaan saumattomat ja myös soljet ovat mahdollisimman sileät, jos olkaimissa on lainkaan solkia. Minimizer-liivit tehdään sileästä kankaasta, jotta päällä oleva vaate laskeutuu kauniisti liivien yllä. Minimizer-rintaliivit saavat rinnat näyttämään yhtä kuppikokoa pienemmiltä huolellisen leikkauksen ja tarkan mitoituksen ansiosta.

Push up –rintaliivit nostavat rinnat selkeästi ylös, eteen ja esiin ja ovat hyvä valinta pienille rinnoille tai tarkoituksella avaraan ja näyttävään pukeutumiseen. Push-up-liiveissä kupin alaosa on paksusti topattu ja kupin sisäpuolella on pieni, sisään ommeltu tyyny. Tyynyjen push up –teho nostaa rintoja alhaaltapäin ja rinnat asettuvat kauniin kuperaan muotoon. Push up antaa kaunista ryhtiä povelle niin ohuen poolopaidan alla kuin avoimen juhla-asun kanssa. Avonaisen paidan alta push up –liiveillä saa näyttävän dekolteen.

Pitkät rintaliivit muistuttavat pitkänä alusvaatteena hieman perinteistä korsettia. Toisin kuin varsinainen korsetti, nykyaikaiset rintaliivikorsetit eivät kuitenkaan purista koko rintakehää ja vyötäröä. Pitkät liivit jatkuvat tavanomaista rintaliivimitta pidemälle kohti vyötäröä ja silottavat kauniisti keskivartalon aluetta. Korsetteja ja rintaliivejä on eri pituudessa, ja osa voi olla vain muutaman sentin levyisiä kun taas toiset ulottuvat vatsan ja kylkien yli kohti lantiota. Korsettimainen alusvaate silottaa vartaloa vatsasta, kyljistä ja selästä. Erityisesti ohuen paidan tai myötäilevän mekon kanssa alle voi olla miellyttävä pukea korsettimainen alusvaate, joka silottaa kehon pienet muhkurat ja muodot. Oikean kokoisessa ja mukavasti istuvassa korseletissa ja pitkissä rintaliiveissä keho saa pientä nostatusta ja itsevarmuus nousee roppakaupalla.

Iso povi kaipaa ryhtiä ja hyvää tukea. Leveät olkaimet ovat oleellinen yksityiskohta kun puhutaan tukevista rintaliiveistä. Kunnon olkaimet tasaavat painon levittymistä ja helpottavat hartioihin kohdistuvaa rasitusta. Isokokoisissa rintaliiveissä on reilu mitoitus, hyvä kanto ja erinomainen tuki. Niissä on kiinnitetty erityistä huomioita painavien rintojen tarpeisiin ulkonäköä unohtamatta. Suurikokoisten rintaliivien kupit ovat usein muotoiltu kolmesta kaistaleesta, mikä auttaa muodostamaan tukevan ja kaartuvan kupin. Erityistä tukea antavissa liiveissä ympäryskaistale on usein muita liivimalleja leveämpi, jotta se pysyy nätisti paikallaan eikä esimerkiksi hierrä ihoa. Tukiliivejä muistuttava liivimalli ovat myös urheiluliivit. Liikuntaan ja aerobiseen menoon tarvitaan erittäin napakkaa tukea ja pehmeät kaistaleet, jotka pysyvät tiukasti paikallaan. Urheiluliivit pitävät rinnat napakassa otteessa ja pitävät ne tukevasti paikallaan liikunnan aikana. Urheiluliiveissä voi valita eri vahvuuksia riippuen siitä, minkä tasoiseen liikuntaan niitä suunnittelee. Vaativaan liikuntaan, kuten juoksuun ja tennikseen, kannattaa valita erittäin vahva tuki. Pitkäkestoiseen mutta ei välttämättä kovin hyppivään liikuntaan, kuten hiihtämiseen tai reippaaseen kävelyyn, sopivat melkein mitkä tahansa urheiluliivit ja siten myös keskitason tuella vahvistetut liivit. Kevyet urheiluliivit ovat pehmeät ja saumattomat ja antavat joustoa joogan, venyttelyn ja pilateksen kaltaiseen liikuntaan.

Klingelin alusvaatemallistoista löydät yllä mainitut ja monet muut rintaliivit eri tarpeisiin ja tarkoituksiin. Alusvaatteiden etsiminen verkkokaupasta on helppoa, nopeaa ja mukavaa. Oikean koon ja mallin valitseminen on helppoa, jos on aiemminkin kokeillut saman merkin kokoja ja malleja. Jos taas ei ole aiemmin tutustunut kyseiseen merkkiin, löydät mallien ja kokojen tarkat mitat, materiaalitiedot ja muut tärkeät tiedot palvelusivuiltamme ja rintaliivioppaastamme. Kun tilaat alusvaatteet netistä, saat rauhassa sovittaa liivejä omassa kodissasi ja voit ajan kanssa mittailla ja kokeilla, miten ne sopivat muihin vaatteisiisi. Istuvatko esimerkiksi t-paitaliivit huomaamattomasti paitapuseron alle tai näkyvätkö rintaliivien olkaimet juhlamekon alta. Käyttämättömillä rintaliiveillä on aina palautusoikeus. Useamman kappaleen monipakkauksissa tulevien tuotteiden paketti tai sinetti ei saa olla avattu, jos sen haluaa palauttaa.

Mukavat arkiliivit omalle vartalolle

Alusvaatteet antavat tukevan pohjan päivän pukeutumiseen ja ovat tärkeässä roolissa koko asuun ja erityisesti mukavuuteen. Rintaliivien, bodyn, housuliivien ja alushousujen täydellinen istuvuus on pukeutumisen ja koko olemuksen tärkein elementti. Hyvin istuviin alusvaatteisiin kannattaa panostaa ja miettiä huolella, mikä malli on itselle mieluisin.

Rintaliiveissä on varaa valita muodossa, koristeissa, väreissä ja materiaaleissa. Arkena voi viihtyä parhaiten puuvillaisissa t-paitaliiveissä tai liukaspintaisissa kaariliiveissä. Pitsisomisteiset liivit nostavat arjen yläpuolelle ja tuovat pientä ylellisyyttä pukeutumiseen. Hennon vaaleanpunaiset ja keltaiset pitsiliivit ovat piristävä valinta arkiaamun kiireessä. Erityisenä päivänä voi haluta pukeutua sileän silkkiseen alusasuun. Monien vakiosuosikki arkeen on oman ihon värinen tai muuten neutraali väri, kuten valkoinen tai ruskean ja beigen eri sävyt. Huomiota herättämätön väri sopii alusvaatteisiin, koska se ei yleensä näy vaatteiden alta. Jokapäiväisten arkialusvaatteiden on hyvä olla hellävaraista materiaalia, joka ei ärsytä tai kutita ihoa. Hellävaraisia materiaaleja ovat puuvilla, bambu ja pehmeä polyesteri. Usein käytettävissä vaatteissa, kuten arkiliiveissä, oikea koko ja istuvuus ovat kaikista tärkeimmässä roolissa. Hyvin istuvat alusvaatteet ovat pehmeät ja mukavat päällä, eikä niiden päällä oloa välttämättä huomaa lainkaan.

Klingelin valikoimasta löydät niin hehkuvan läpikuultavat kuin myös turvallisen peittävät rintaliivit, iloisen värikkäät ja kuvioidut kuosit sekä klassisen arkiset mustat, beiget ja valkoiset rintaliivit. Leikittele vaihtelulla tai piristä arkea ylellisillä alusvaatteilla. Kruunaa keskiviikko silkkisillä alushousuilla tai punaisella pitsillä.

Muokkaavilla rintaliiveillä ryhtiä ja muotoa

Topatut rintaliivit ovat helppo tapa hieman kaunistella omaa siluettia ja korostaa kurveja ja naisellisuutta. Ohutkin toppaus antaa rinnoille nostetta ja ryhtiä ja uusi uljas ryhti antaa myös nopeasti lisää itsevarmuutta. Toppaukset eivät ainoastaan tuo lisää volyymiä poveen, vaan ne antavat myös muotoa ja pyöreyttä. Toppaus myös tukee rintoja ja tasoittaa rintojen liikehdintää päivän mittaan. Pieni noste voi myös usein helpottaa niskavaivoista kärsiviä naisia. Paksulla toppauksella ja näkyvällä nostotehosteella varustettuja rintaliivejä kutsutaan push up –liiveiksi.

Push-up–liiveillä voi muokata ryhtiä ja figuuria eri tavoin. Kuten englanninkielinen nimitys kertoo, nostattaa push up –tekniikka rintoja. Tietynlaisilla liiveillä voi myös vaikuttaa rintojen haluttuun muotoon ja kokoon. Yksissä liiveissä kuppi saattaa piilottaa rinnan sisäänsä, jolloin vain liivin paksuus ja muoto näkyvät päällepäin. Toisissa liiveissä on puolestaan avoimempi leikkaus ja liivit asettavat rinnat ikään kuin esille ja tekevät suuren vaikutuksen dekolteeseen. Avoimen kaula-aukon kanssa on syytä olla tarkkana ja liikkua varovaisesti hyvän maun puolella. Kokonaisuus riippuu kuitenkin enemmän paidan ja mekon kaula-aukosta kuin pelkistä rintaliiveistä. Erimalliset liivit muokkaavat rintoja eri suunnista, jotkut alapuolelta, jotkut sivuilta. Valitsemalla mieluisan mallin, voi rintojen pyöreyteen vaikuttaa juuri haluamastaan suunnasta ja kohdasta.

Minkä malliset olkaimet tai millainen kiinnitys sopii minulle?

Hihattoman topin tai muuten avoimen yläosan alle kannattaa pukea olkaimettomat liivit, joiden olkaimiin ei kiinnitä huomiota. Näyttävään pukeutumiseen sopivat myös erilaiset olkaimet, kuten puolelta toiselle ulottuvat x-muodon muodostavat olkaimet tai halterneck-malliset olkaimet.

Edestä kiinnitettävät rintaliivit ovat monen arjen pelastus, kun ei tarvitse kurotella selkäpuolelta löytyviä hakasia. Monissa isoissa rintaliiveissä on käytännöllinen etukiinnitys, joiden avulla liivit ovat helpot pukea päälle ja riisua. Liivien hieman leveässä ympärysnauhassa on usein hyvin kohdillaan pysyvä ja vakaa kolmiportainen hakaskiinnitys.

OIKEANKOKOISET RINTALIIVIT OVAT MUKAVAT PÄÄLLÄ

Rintaliivien miellyttävien leikkausten lisäksi niiden hyvä istuvuus ja oikea koko ovat tärkeä kriteeri rintaliivien hankinnassa. Monilla on heidän tietämättään vääränkokoiset rintaliivit, mikä voi aiheuttaa ikävää ihoärsytystä, kiristystä tai puristusta. Huonosti istuvat rintaliivit eivät myöskään tue rintakehää ja povea eivätkä siten tasaa hartioihin kohdistuvaa painoa oikein. Tämä aiheuttaa hartia- ja niskakipuja, joita ei välttämättä osaisi johtaa takaisin huonosti istuviin rintaliiveihin. Helpoin tapa varmistaa itselle sopiva mitat on antaa asiantuntijan mitata omat mitat. Jos siihen ei ole aikaa, voi mitat myös itse mitata itseltään. Mittaamiseen tarvitset mittanauhan, kynän ja paperia. Aloita mittaamalla rinnanalusmitta heti rintojen alapuolelta. Vie mittanauhaa tiiviisti ihoa vasten, mutta älä kuitenkaan kiristä nauhaa liikaa, vaan sovita se hellävaraisesti ihoa vasten. Mittaa seuraavaksi rinnanympärysmitta poven ympäryksen leveimmästä kohdasta. Nämä kaksi mittaa auttavat löytämään juuri omalle vartalolle oikean koon. Vertaa lukuja kokotaulukkoon, josta saat selville sopivan ympärysmitan sekä kirjaimen kuppikokoa varten. Löydät myös lisää ohjeita ja vinkkejä palvelusivuiltamme. Sopivat ja oikean kokoiset liivit ovat päällä mukavat, eivätkä kiristä tai tunnu löysiltä. Tärkeä muistisääntö on, että rintaliivien ympärysnauhan alle tulisi mahtua kaksi sormea, jotta se ei ole liian kireä. Ympärysnauhan ei myöskään saisi nousta ylös tai valua alas selän puolella. Jos ongelmana on selästä korkealle nouseva ympärysnauha, tulisi seuraavien rintaliivien hankinnassa harkita pienempää ympärysmittaa. Sopivan kokoiset kupit tunnistat siitä, että rinnat eivät puristu kuppiin eivätkä yritä paeta liian pienistä kupeista. Kuppeihin ei myöskään tulisi jäädä tyhjää tilaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä rintaliivien koon valinnasta ja muita hyödyllisiä vinkkejä löydät runsaasti myös Klingelin omasta Naisten haku –blogista.

Rintaliivien pesuohjeet

Alusvaatteiden mukana tulee aina kyseiselle vaatteelle sopivat hoito-ohjeet. Noudattamalla niitä, saat vaatteet pysymään pitkään muodossaan ja hyvän näköisinä. Rintaliivit suositellaan usein pesemään käsin, koska tuetut ja muotoon ommellut rintaliivit ovat herkät vaurioitumaan konepesussa. Jos liivien pesulapun ohjeiden mukaan koneellinenkin pesu on sallittua, kannattaa liivit sulkea suljettavaan pesupussiin. Pesupussi suojaa yksityiskohtaisia ja tarkan muodon omaavia vaatteita koneen nopeatempoisessa käsittelyssä. Rintaliivejä kannattaa säilyttää väljästi, etteivät ne painaudu huonoon muotoon. Liivejä ei saa taittaa niin, että on kupin on vaarassa taittua ylösalaisin. Se vahingoittaa topattuja ja muotoon ommeltuja kuppeja. Näin ylläpidät liivien kestävyyttä ja hyvää tukea.

TILAA RINTALIIVIT NETISTÄ – LUOTETTAVAA JA HELPPOA

Klingeliltä löydät rintaliivit monissa eri malleissa, materiaaleissa, kuoseissa ja väreissä. Kun tilaat rintaliivit netistä, saat sovittaa niitä rauhassa ja ajan kanssa oman kodin rauhassa. Muista myös, että käyttämättömillä rintaliiveillä on aina 14 päivän maksuton palautusoikeus. Palautus ei valitettavasti koske avattuja yhteispakkauksia, koska ne eivät avaamisen jälkeen enää ole myyntikelpoiset.

Klingelin verkkokauppa helppo ja luotettava. Netissä saat nopeasti käsityksen koko valikoimasta ja parilla klikkauksella pääset tutustumaan tarkemmin juuri sinua kiinnostavaan vaateeseen. Vaatteen omalla tuotesivulla löydät kaikki tarvitsemasi tiedot vaatteen mallista, laadusta ja uniikeista yksityiskohdista. Liivien tuotekuvauksesta löydät tarkat tiedot olkainten säädöstä, liivien kiinnitystavasta sekä kupin muotoilusta. Jos haluat etsiä juuri tietynlaisia liivejä, voit suodattaa hakuasi haluamillasi hakukriteereillä. Näin voit helposti etsiä esimerkiksi edestä kiinnitettäviä, valkoisia ja hinnaltaan alle 40 euron liivejä, ja saat vaihtoehdoiksi juuri sinulle sopivia liivimalleja. Voit myös hakea tiettyjä tuotteita suoraan sivuston yläreunan hakutoiminnon kautta.

Klingelin valikoimista löytyy tunnettuja laatumerkkejä, kuten Passionata, Triumph, Miss Mary ja Gossard. Laatumerkeiltä ovat tunnettuja kauniista, hyvälaatuisista ja hyvän mallisista alusvaatteista. Tervetuloa ostoksille Klingelille!


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.