• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Sisäpelikengät(0)
Hupsista! Valitsemasi kategoria ei sisällä yhtään tuotetta.

Kategoriat

Suodata & lajittele

 • Lajittele:
  Suosituimmat ensin

Lajittele:

Sisäpelikengät(0)

Sisäpelikengät ja treenikengät netistä

Sisäpelikengät houkuttelevat liikkumaan, ja koska urheilu ja liikunta lisäävät hyvinvointia, tulisikin kaikkien liikkua säännöllisesti. Onneksi liikuntavaihtoehtoja on monia eikä aina tarvitse lähteä lenkkipolulle säässä kuin säässä. Liikunnan pääasiallinen syy on nimenomaan terveys ja hyvinvointi, mutta missään ei sanota, että tämä pitäisi tehdä hampaat irvessä ja veren maku suussa. Kannattaa kokeilla erilaisia liikuntatapoja, kuten esimerkiksi joogaa, aerobicia, spinningiä, kiipeilyä tai kuntosalilla treenaamista.

Kaikkiin eri urheilulajeihin löytyy omat varusteensa ja yksi tärkeä osa ovat sopivat urheiluvaatteet ja erityisesti sopivat sisäpelikengät. Kenkien valitseminen oikein on tärkeää, sillä erilaiset lajit luovat erilaisia haasteita nilkoille, nivelille ja liikkumavapaudelle. Kiinnitä siis huomiota erityisesti kenkien valintaan uusia urheiluvaatteita hankkiessasi, jotta vältyt turhilta kivuilta ja vammoilta.

Näin valitset sopivat sisäpelikengät

Sisäpelikengät tulee valita tarkkaan, sillä väärä valinta voi johtaa loukkaantumiseen ja se voi myös vaikeuttaa liikuntasuoritusta. Liian luistamattomat sisäkengät tanssitunnilla tekevät monista tanssiliikkeistä lähes mahdottomia ja liian raskaat kengät kiipeillessä tuovat ylimääräisen haasteen kiipeämiseen. Kannattaa siis hankkia erilaisia sisäpelikenkiä eri liikuntalajeihin, niin varmistat, että jalassasi ovat aina sopivat kengät liikkeelle lähtiessäsi. Verkkokauppamme kenkien yhteydessä ilmoitetaan, mihin tarkoitukseen ne soveltuvat, joten voit valita juuri sinun lajeihisi sopivia kenkiä helposti.

Lajiin soveltuvuuden lisäksi erityisen tärkeää sisäpelikenkiä valitessa on sopivan koon ja lestin löytäminen. Liian suuret kengät hankaavat ihon rakkuloille ja liian pienet puolestaan puristavat varpaita epämiellyttävästi. Sopivan koon löytäminen lähtee jalkojen mittaamisesta. Mittaa jalkojesi pituus sekä leveys, niin voit valita kengät koon ja lestin perusteella. Monet etsivät kenkiä vain kokoon katsoen, mutta sopiva kokonumero ei takaa istuvuutta, mikäli kenkien malli on liian kapea tai leveä.

Verkkokauppamme laaja kokovalikoima varmistaa, että kaikille jaloille löytyvät sopivat kengät. Kunkin kenkäparin tuotesivulta löydät lisätietoja kengän kokovaihtoehdoista, mutta myös eri lestien leveyksistä. Lestin leveys perustuu jalan leveyteen ja mallistostamme löytyy lestejä kapeille, normaaleille sekä leveille jaloille. Kapeajalkaisten kannattaa valita lestin leveys F, useimmille sopii normaalilesti G ja leveämmille jaloille valikoimastamme löytyvät lesti H sekä erikoislesti K. Lue lisää verkkokauppamme palvelusivuilta löytyvistä kokotaulukoistamme.

Treenikengät kaikissa sateenkaaren väreissä

Vaikka treenikengät tuleekin ensisijaisesti valita niiden lajiin soveltuvuuden perusteella, ei tämä tarkoita, että jalkaan ei voisi vetää kauniita ja trendikkäitä kenkiä. Useimmat treenikengät ovat erittäin näyttäviä ja tyylikkäitä, joten valinnanvaraa riittää joka makuun kaikenlaisia lajeja varten. Tyylikkäät urheiluvaatteet ja urheilukengät voivat omalta osaltaan myös parantaa motivaatiota liikkumiseen. Jos puet päällesi vaatteet, joissa tunnet olosi mukavaksi, tyylikkääksi ja urheilulliseksi, on niissä paljon helpompi lähteä liikkeelle, kuin kauhtuneissa ja epätyylikkäissä vaatteissa.

Klingelin valikoimista löydät treenikenkiä monissa eri väreissä, malleissa ja kuoseissa. Ennen sisäpelikengät olivat usein valkoisia tai mustia, mutta nyt valikoimissa nähdään kaikki sateenkaaren värit ja monia trendikkäitä kuoseja. Valitsepa jalkaan leopardikuvioidut treenikengät ja askel kulkee kevyemmin jo pelkän ajatuksen voimasta! Urheiluasuissa voit vapaasti leikkiä erilaisilla yhdistelmillä ja etsiä juuri sen värien ja kuosien kokonaisuuden, jossa sinä tunnet olosi vahvaksi ja energiseksi.

Mallistoistamme löytyy sisäpelikenkiä monilta laadustaan tunnetuilta merkeiltä, kuten Asics, Lico ja Brütting. Tilatessasi sisäpelikengät meiltä, voit olla varma, että kenkäsi ovat sekä laadukkaat että tyylikkäät!

Sporttiset tennarit

Sisäpelikengät soveltuvat erinomaisesti myös arkikäyttöön trendikkään tyylin ansiosta. Jos haluat valita arkikengiksi sporttiset jalkineet, jotka eivät kuitenkaan kuulu salille, löydät valikoimistamme useita tyylikkäitä tennareita. Tennarit ovat erottamaton osa monen naisen vaatevalikoimaa ja verkkokaupastamme löytyy paljon kevyitä ja kestäviä tennareita. Klassiset perustnnarit sopivat kaikkiin sporttisiin asuihin ja rennon arkityylin luot esimerkiksi valitsemalla valkoisen t-paidan ja perusfarkkujen tai trendikkäiden collegehousujen kanssa värikkäät, kuvioidut tennarit ja lyhyen nahkatakin.

Monissa valikoimamme tennareissa on askelvaimennus ja pehmeät sisäpohjat, jotka helpottavat nivelten rasitusta. Sporttiset tennarit sopivatkin arkikengiksi ja lyhyille kävelylenkeille, mutta urheiluun tarvitset kuitenkin sisäpelikengät tai juoksukengät tai lenkkarit.

sisäpelikengät ja treenikengät kätevästi netistä

Etsiessäsi sopivia treenikenkiä, kannattaa lukea tarkkaan kenkien tuotekuvaukset. Näit kunkin tuotteen kohdalla niiden materiaalin sekä niiden sisältämät erilaiset ominaisuudet, kuten pehmustetut sisäpohjat, askelvaimennuksen tai joustavat ulkopohjat. Tämän lisäksi näet, mihin urheilulajiin kyseistä kenkäparia suositellaan. Näin valitset helposti juuri sinun lajiisi soveltuvat treenikengät. Valinnassa auttavat myös muiden asiakkaidemme kirjoittamat tuotearviot, joista näet mitä mieltä muut kenkiä jo kokeilleet ovat niiden ominaisuuksista, koosta ja tyylistä. Löydettyäsi sopivat kengät, näet tuotteen yhteydessä myös vinkkejä yhteensopivista tuotteista. Näin voit samalla kertaa tilata kengät, urheiluvaatteet, sukat ja pohjalliset kätevästi.

Verkkotilauksen teko sujuu vaivattomasti, kun noudatat tilausprosessimme antamia ohjeita askel askeleelta. Kassalle päästyäsi voit valita usean maksuvaihtoehdon väliltä ja pian uudet ihanat sisäpelikengät ovat matkalla luoksesi! Jos sinulla on kysyttävää tilauksen teosta, tuotevalikoimastamme tai esimerkiksi vaihto- ja palautusoikeudestasi, löydät neuvoja ja ohjeita sekä automaattisen vastauspalvelun verkkokauppamme palvelusivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua mielellämme!


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.