• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Verhot

Kategoriat

VERHOT TEKEVÄT KODIN

Verhot ovat oleellinen osa kotiamme. Verhot koristavat ikkunaa ja täydentävät kodin sisustuksen. Verhomuoti tulee ja menee, ja vuosien saatossa olemmekin nähneet eri tyylisiä verhoja tietyissä väreissä tai materiaaleissa. Tällä hetkellä tarjolla on trendikkäitä printtiverhoja totuudenmukaisilla kuvilla. Kuvittele, alas vedetty rullaverho idyllisellä koivikkomaisemalla parvekkeen oven edessä. Tämänkaltaisilla pienillä kikoilla saat huoneeseen aivan uutta tuntumaa ja hauskan eläväisiä yksityiskohtia. Verhoilla saa nopeasti uutta ilmettä, ilman suuria hankintoja kuten uusia huonekaluja tai seinien maalaista tai tapetointia. Klingeliltä löydät verhoja paneeliverhoista salusiineihin sekä monenlaisia verhotarvikkeita.

Valikoimistamme löydät sileäpintaiset laskosverhot kuviolla tai ilman, sekä klassiset ja kauniisti laskeutuvat verhot ripustusnauhalla. Meiltä löydät pimennysverhot, äänieristysverhot ja muut paksut verhot äänenvaimennukseen ja rauhoittumiseen. Pimennysverhot estävät kirkkaan päivänvalon pilkistävän sisätiloihin, mutta niiden ei suinkaan tarvitse olla tummanpuhuvat ja tumman väriset. Pimennysverhot voivat olla keltaiset, vaaleanruskeat tai iloisen vihreät. Helposti alas vedettävät rullaverhot ovat lähes huomaamattomat ylös rullattuina ja alas vedettyinä ne piilottavat hetkessä koko ikkunan. Suoran valkokankaan tavoin valkoisille rullaverhoille voi halutessa heijastaa videokuvaa. Jos omassa kodissa ei ole tarvetta valkokankaalle, voi valkoisten rullaverhojen sijaan valita upealla kuvalla varustetun verhon. Suoralle kankaalle saa painatettua aidonnäköisiä maisemakuvia esimerkiksi tunnetuista matkakohteista. Miltä kuulostaisi verhokangas maisemakuvalla sumuisesta Pariisista ja Eiffel-tornista?

Sukella Klingelin sisustusmaailmaan ja löydä uusia ideoita kodin somistamiseen. Netissä pääset parilla klikkauksella laajan valikoiman äärelle ja voit helposti selailla toinen toistaan kauniimpia sisustustuotteita, kuten eri mallisia ja värisiä verhoja. Verkkokaupan tuotetiedoista löydät tarkat tiedot kyseisen tuotteen materiaalista ja mitoista. Tervetuloa löytämään uudet verhot koko kotiisi!

Verhojen eri tyypit

PANEELIVERHOT

Paneeliverhot ovat ikkunan raamit. Ikkunan molemmin puolin komeilevat kapeahkot paneeliverhot korostavat ikkunan sijaintia ja tuovat huoneeseen ryhdikkyyttä. Paneeliverhoja voi myös olla useampi vierekkäin luomassa uusia ulottuvuuksia. Kun asennat kaksi tai kolme paneeliripustinta rinnakkain, saat lomittain roikkuvilla verhokaistaleilla syvyyttä ikkunaan. Paneeliverhot ovat useammin koriste-elementti kuin varsinainen valosuoja, ja siksi ne ovat usein ohuet tai jopa läpikuultavat. Kun ripustat useamman verhon vierekkäin, voit leikitellä vastaväreillä ja elävöittää siten koko huoneen ilmettä. Paneeliverhot ripustetaan paneeliripustinten avulla, jotka asetetaan verhotankoon. Jotta paneeliverhot laskeutuvat suorina alas, voidaan niiden alaosaan asettaa pienet painot, esimerkiksi metalliputket. Näin verhot pysyvät suorina ja seuraavat mukana kun niitä liikuttaa sivusuunnassa. Klingelin valikoimasta löydät paneeliverhot, joissa on valmiiksi mukana pohjapainot.

RENGASVERHOT

Kun verhojen tehtävä on somistaa huonetta, tuoda tilaan väriä ja yksinkertaisesti vain olla kauniina sisustuselementtinä, kannattaa verhotankoon ripustaa kauniit rengasverhot. Renkaiden ansiosta verhot asettuvat poimuilevasti ja laskeutuvat kauniin aaltoilevasti. Renkaista tankoon ripustettavat verhot ovat kauniit ja niitä on helppo liikutella. Helposti liikuteltavat verhot ovat kätevät huoneeseen, jossa verhon haluaa nopeasti ikkunan eteen tai päinvastaisesti pois ikkunan edestä. Esimerkiksi olohuoneeseen tai tv-huoneeseen sopivat hyvin rengasverhot, joilla huoneen saa hetkessä pimennettyä. Rengaskiinnitys jättää tietoisesti verhotangon näkyviin ja silloin verhotangon on syytä olla kaunis. Paksu ja jykevä verhotanko sopii hyvin isoaukkoisille rengasverhoille. Kokopitkät verhot saavat olla näyttävän väriset ja verhojen kuvioilla ja väreillä voi leikitellä helpommin kuin esimerkiksi huonekalujen väreillä. Kokeile rohkeasti uusia värejä verhoissa ja vaihda ikkunaan uudet ja toisenväriset verhot aina vuodenajan, tilaisuuden tai mielialan mukaan. Rengasverhot voi ostaa kätevästi kahden verhon pakkauksessa, jolloin saa kätevästi kerralla verhot ikkunan molemmille puolille. Rengaskappa voidaan ripustaa lomittain kokopitkien verhojen eteen tai sitten kapan voi ripustaa omalle tangolleen kokopitkän verhon eteen.

LENKKIVERHOT

Lenkkiverhoissa on ylhäällä lenkit, joiden avulla verho ripustetaan verhotankoon. Verhokangas roikkuu tasaisin välimatkoin lenkeistä ja laskeutuu siten kauniisti lattiaa kohti. Lenkkien ansiosta verhokangas asettuu aaltoilevasti. Lenkkiverhoja on helppo liikutella metallisella tai liukuvapintaisella verhotangolla, puinen verhotanko voi hankautua lenkkiä vasten ja tuntua raskaalta. Silloin lenkkiverhot ovat enemmänkin kauniina sivuverhona somistamassa ikkuna-aukkoa kuin käytännöllisesti valon suojana. Verhokappa lenkeissä on kaunis koriste eikä sitä tarvitse vetää sivusuunnassa, joten kappaan sopii erinomaisesti lenkki- tai rengasripustus.

LASKOSVERHOT

Laskosverhot lasketaan ylhäältä alaspäin, kuten nimikin antaa olettaa. Laskosverhot voivat olla pehmeää puuvillaa ja olla kauniisti viikattuna yläpalstaan, kunnes ne lasketaan asteittain alas ikkunan eteen. Ne voivat myös olla rullaverhon tavoin jämäkkää polyesterikangasta, joka pysyy täysin suorana alas laskettuna. Valkokangasta muistuttavat, sileäpintaiset rullaverhot ovat oiva mahdollisuus tuoda huoneeseen maisemanäkymä. Nykyaikaisella digipainatuksella varustetut verhot totuudenmukaisen tarkalla valokuvapainatuksella ovat kuin iso taulu huoneen seinällä. Verhoissa voi olla tunnetun matkakohteen maisemakuva, siinä voi komeilla aidon näköisiä eläimiä tai vaikkapa luonnonläheiseen makuun sopiva näkymää puupinoa. Laskosverhoissa voi myös olla jäykistetyt laskokset, kuten kaihtimissa. Laskosverhot voivat olla minkä väriset tahansa, erityisesti koska ne ovat esillä vain alas vedettyinä eivätkä siten määrittele koko huoneen värimaailmaa.

SALUSIINIT

Salusiinit ovat ikkunaa pienemmät verhot, jotka peittävät vain osan ikkunasta. Useimmiten salusiinin on tarkoitus peittää vain ikkunan alaosa niin, ettei ulkoapäin näe ikkunasta sisään. Matalalla roikkuva puoliverho piilottaa ulkopuolisilta, kuka sisällä istuukaan ikkunan edessä. Ikkunan puolivälissä roikkuvan puoliverhon tanko asetetaan pingottamalla ikkunapuitteisiin, eikä sitä siis tarvitse asentaa seinään tai kattoon. Näkösuojana toimivat salusiinit ovat usein koriste eikä sen tarvitse estää valon pääsyä sisään huoneeseen. Perinteiset salusiinit voivat olla valkoista pitsiä, jonka läpi näkee ulos. Verkkokaupastamme löydät puoliverhoja niin pitsistä kuin läpikuultavasta, ohuesta kankaasta. Vain ikkunan alaosan peittävä puoliverho voi myös olla hauska sisustusyksityiskohta tiettyinä vuodenaikoina. Jouluksi ikkunaan voi asettaa pitsiverhot joulupukin tai jouluporojen kuvilla. Pääsiäisenä salusiinissa voi koreilla rairuoho tai tipu. Harvinaisena herkkuna Klingelin valikoimasta löytyvät myös ylhäältä ripustettavat salusiinit, jotka peittävät ikkunaa vain osittain, mutta eivät välttämättä juuri alaosaa. Ylhäältä roikkuva puoliverho voi somistaa ikkunan keskiosaa ja toimia siten kauniina näköesteenä ulkoapäin kurkkiville.

VERHOKAPPA

Verhokappa on ikkunan yläosaa somistava verhokoriste. Kappa on puoliverho, aivan kuin salusiini, mutta tunnuksenomaisella tavalla se peittää ikkunan yläosaa, kun salusiini peittää alaosaa. Verhokappa tuo ikkunan lisäkoreutta ja toimii sisustuselementtinä. Verhokapan voi ripustaa yhdessä kokopitkien verhojen kanssa tai se voi koristaa ikkunaa myös aivan yksinään. Verhoilla huoneeseen saa mielenkiintoisia ulottuvuuksia ja uutta säväystä, kun yhdistää erivärisiä verhoja ja kankaita. Jos yhdistät kapan ja pitkän verhon, voit ripustaa ne joko lomittain samalle verhotangolle tai varata oman tangon molemmille verhoille. Kappa sopii parhaiten aaltoilevasti laskeutuvan verhon eteen. Silloin kannattaa valita lenkki- tai rengaskiinnitteinen verho.

SIVUVERHOT

Sivuverhot asetetaan ikkunan molemmin puolin kehystämään ikkunaa. Nimensä mukaisesti sivuverho usein pidetään paikallaan sivussa eikä sitä välttämättä ikinä vedetä ikkunan eteen. Sivussa roikkuva verho voidaan yhdistää sileäpintaiseen rullaverhoon, tiheästi ikkunan edessä olevaan laskosverhoon tai myös muihin kokopitkiin verhoihin. Verhoilla on helppo vaihdella sisustuksen ja tilan ilmettä ja kun ripustaa samaan ikkunaan usean verhon, voivat ne olla keskenään eri värisiä ja vahvistaa toistensa ilmettä. Luonnonvalkoinen verho ja beiget sivuverhot luovat puhtaan skandinaavisen ilmeen kun taas ruskeat ja okranväriset verhot lämmittävät ihanasti syksyistä sisustusta. Kokeile rohkeasti eri väriyhdistelmiä ja erityisesti sivuverhoilla saa helposti uutta väriä huoneeseen. Kevyet ja läpikuultavat sivuverhot kaunistavat ikkunaa hentoina raameina kun taas paksut samettiverhot tuovat huoneeseen mystisen arvokkaan ilmeen.

VERHON OIKEA PITUUS

Verhojen oikea pituus voi mietityttää ja silloin kaikki vinkit ovat tervetulleita. Verhoja eivät rajoita mitkään tietyt pituussäännöt, vaan oikea pituus riippuu verhon tarkoituksesta, halutusta tyylistä ja ilmeestä sekä käytännönsyistä. Pimennysverhojen tarkoitus on sulkea ulos kaikki päivänvalo ja silloin verhojen on tarkoituskin peittää aivan koko ikkuna ja ne ulottuvat siksi usein korkealta ylhäältä aivan lattianrajaan asti. Sama koskee äänenvaimennusverhoja, joiden on tarkoitus imeä itseensä kaikki äänet ja kaiku. Yleisimmät verhotyypit roikkuvat kauniisti ikkunan vierellä ja silloin ne on hyvä mitoittaa ulottumaan muutaman sentin yläpuolelle lattiasta. Verhoja, jotka eivät laahaa lattiaa pitkin, on helppo liikutella tangossa ja vetää sulavasti sekä ikkunan eteen että pois ikkunan edestä.

Seikka, joka vaikuttaa verhojen sijaintiin ja pituuteen on patterien sijainti. Verhot ja sähköpatteri on vaarallinen yhdistelmä ja turvallisuusriski. Kun asunnossa on sähköpatterit, tulee sisustukseen kiinnittää erityistä huomiota turvallisuusnäkökulmasta. Sähköpatterit puhaltavat ulos kuumaa ilmaa ja niiden edustan tulee olla tyhjä. Jos ikkunan alla on patterit, on ikkunaan paras asentaa laskosverhot, jotka eivät ulotu ikkunan alapuolelle. Laskosverhojen kanssa ikkunaa voi somistaa ikkunan sivuja koristavilla sivuverhoilla.

Suurien ikkunoiden aikakaudella moni jättää tietoisesti verhot hankkimatta ja maksimoi siten asunnon valoisuuden. Toiset kuitenkin haluavat omaa rauhaa ja silloin verhot ovat hyvä hankinta näkösuojaksi. Katosta lattiaan ulottuvien ikkunoiden äärellä verhotanko tai –kisko asennetaan kattoon. Näin verho saadaan ulottumaan kattoon asti ulottuvan ikkunan yläosankin eteen. Katosta roikkuvat verhot voi ripustaa piilolenkkien, sormikoukkujen tai rypytysnauhojen avulla.

Valitse keittiön verhot eri perustein kuin makuuhuoneen verhot

Eri huoneet vaativat erilaiset verhot sekä käytännöllisyyden että tyylin perusteella. Maatasolla sijaitsevat ikkunat kaipaavat yleensä peittävämpiä verhoja suojaamaan uteliailta katseilta. Yläkerrosten ikkunoissa voit huolettomammin käyttää läpinäkyvämpiä verhoja, jotka päästävät auringonvalon sisään helpommin ja näin sisustus saa raikkaan ilmeen. Makuuhuoneessa ja olohuoneessa läpikuultavat valoverhot yhdistettynä paksumpiin verhoihin antavat mahdollisuuden valita peittävyyttä tai valoa tilanteen mukaan. Keittiön verhot ovat usein enimmäkseen sisustuselementti, varsinkin yläkerroksissa. Valitse keittiön muuhun väritykseen sopivat salusiini ja kappa harmonisen kokonaisuuden luomiseksi. Laajasta valikoimastamme löydät muun muassa näitä verhoja:

 • Pitkiä ja lyhyitä valoverhoja
 • Sivuverhoja, kappoja ja salusiineja
 • Verhotankoja, verhotamppeja
 • Keittiön verhot
 • Makuuhuoneen verhot

VERHOT ERI HUONEISIIN

Verhot ovat pieni osa sisustusta, mutta niillä saa aikaan suurenkin vaikutuksen tilan ilmeeseen. Verhot sopivat asunnon jokaiseen ikkunaan, ja jopa ikkunattoman seinän eteen voi ripustaa verhot tuomaan väriä tai esimerkiksi vaimentamaan ääniä. Mutta mitkä ovat sopivat verhot parvekkeelle, terassille tai ylipäätään käytännölliset verhot ulkokäyttöön? Verhoissa riittää mietittävää ja suunniteltavaa. Sisä- ja ulkoilman välitiloihin, kuten lasitetulle parvekkeelle tai terassille, voi hyvin asettaa verhot. Lasitettu parveke saadaan hetkessä viihtyisämmäksi, kun laseja vasten asettaa värikkäät verhot. Ulkopaviljonkiin seinistä voi muodostaa kevyen kesäiset seinät, jotka lepattavat vapaasti tuulen mukana. Silloin kannattaa kiinnittää huomiota verhojen materiaaliin. Puuvilla tai polyesteri sopivat hyvin moniin sääolosuhteisiin, sen sijaan imukykyinen sametti voi nopeasti muuttua kovin painavaksi sadeilmalla.

Makuuhuoneessa kaipaa mahdollisuutta rauhoittumiseen. Siksi makuuhuoneeseen sopivat parhaiten pimennysverhot ja mielellään jopa äänenvaimennusverhot. Paksuilla verhoilla tilan saa hetkessä eristettyä ja suljettua omaan rauhaan. Verhot toimivat myös tilanjakajina ja esimerkiksi alkovin eteen kannattaa ripustaa ääntä eristävät verhot.

Lastenhuoneeseen saa prinsessatuntua asettamalla verhot sängyn ympärille. Silloin kattoon voi kiinnittää kapeat kiskot, joista ripustaa ohuet ja läpikuultavat verhot, jotka saavat mielellään olla ylipitkät, ulottua reilusti lattiaan ja jäädä uneliaasti sängyn reunojen vierelle lepäämään. Lastenhuonetta saa myös helposti piristettyä vuodenaikojen mukaan esimerkiksi keltaisilla verhoilla pääsiäisenä, oransseilla verhoilla syksyn tullen ja tietenkin lumiukon tai joulupukin kuvilla joulun aikaan.

MITEN RIPUSTAA VERHOT

Verhot voidaan ripustaa verhotangon tai verhokiskojen avulla joko seinästä tai katosta. Pienet puoliverhot voidaan myös pingottaa ikkunakarmien sisäpuolelle, jolloin ne saa helposti irrotettua ja vaihdettua niiden paikkaa. Verhokiskoista ripustetaan verhot, joissa on monitoiminauha tai jotka muuten ripustetaan klipsien avulla. Verhokiskoissa on päädyissä pysäyttimet, jotta liu’ut eivät pääse putoamaan ulos kiskoista. Verhotankoihin ripustettavissa verhoissa voi olla erilliset lenkit tai verhon yläreunaan ommellut, metallivahvistetut renkaat. Tankoon ripustettava verho voidaan myös sitoa kiinni kauniilla ruseteilla, jolloin lenkkien pituuden saa itse säätää. Tangosta roikkuva verho laskeutuu usein aaltoilevasti. Ripustusrenkaat voi ostaa erikseen ja kiinnittää jälkeenpäin verhoihin, joissa on vain ripustusnauha kiskokiinnitystä varten. Näin pääsee käyttämään yksiä ja samoja verhoja, ilman että tarvitsee asentaa kokonaan uuden tangon. Laskosverhot rullautuvat tai avautuvat taiteltuina alaspäin omasta tangostaan ja ovat esillä vain ollessaan auki ja alas vedettyinä.

VERHOJEN PESEMINEN

Verhot ovat kodintekstiilejä ja niitä voi ja tuleekin pestä tasaisin väliajoin. Paksut ja pitkät verhot saattavat olla liian isot ja painavat omalle, kotona odottavalle pesukoneelle, mutta silloin verhot voi pesettää pesulassa. Kangas imee itseensä paljon nestettä pesun yhteydessä ja siten kangas voi yllättäen moninkertaistaa oman painonsa pesun aikana. Jos verhokankaassa on yksityiskohtaisia koristeluja tai ompeleita, kannattaa vesipesun sijaan valita pesulan tarjoama kemikaalipesu. Yleisesti verhojen pesuohjeet riippuvat verhojen materiaalista. Puuvillaa ja polyesteriä saa useimmiten pestä vesipesulla, mutta samettiverhojen suhteen kannattaa olla varovaisempi. Tarkista aina kyseisten verhojen oma pesulappu ja pesuohjeet. Pesun jälkeen verhojen annetaan kuivua kaikessa rauhassa ja sen jälkeen ne voidaan materiaalista riippuen silittää suoriksi. Ennen ripustamista kannattaa aina varmistaa, että verhot ovat kauniin suorat eikä niissä ole ryppyjä. Mikäpä olisikaan tylsempää kuin saada ripustettua verhot ja vasta sen jälkeen huomata, että niissä on pesun tai viikkauksen jälkeen jättämiä ryppyjä tai painaumia.

VERHOT EDULLISESTI NETISTÄ

Netissä voit löytää verhot outletista poistomyyntihinnoilla tai muuten alennettuun hintaan. Verkkokauppamme outlet on pullollaan laadukkaita verhoja edellisen kauden väreissä. Sisustuksen väri on kuitenkin aina makuasia ja yhden kauden suosikkiväri voi pysyä mieluisana muodista riippumatta. Outlet-osiosta kannattaa myös etsiä inspiraatiota ja etsiskellä sisustuksen yksityiskohtia, jotka hurmaavat omaperäisyydellään.


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.