• Laaja tuotevalikoima
  • Koot 34–62
  • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa

Sisustus

Kategoriat

Kodin sisustus

Kodin sisustus -osastoltamme löydät monenlaiset sisustusesineet kodin kaikkiin huoneisiin. Isojen huonekalujen lisäksi sisustusta ovat pienemmät yksityiskohdat, jotka luovat kotiin ennen kaikkea tunnelmaa ja persoonallisuutta. Varsinkin olohuoneen sisustus ja makuuhuoneen sisustus on mukava viimeistellä kauniilla pikkuesineillä. Tällaisia ovat muun muassa peilit, sisustustaulut, koriste-esineet ja kynttilänjalat sekä kynttilät. Näiden lisäksi löydät Klingelin sisustusosastolta valikoiman ikivihreitä koristekasveja, pöytä- ja seinäkelloja sekä maljakoita. Pienet detaljit ikään kuin viimeistelevät sisustuksen ja tuovat täytettä seinäpinnoille, pöydille ja ikkunalaudoille. Ne heijastelevat kodin asukkaiden makua ja tyyliä, kertovat tarinoita lomamatkoilta sekä tuovat muistoja menneiltä vuosilta. Viime vuosina pelkistetty sisustustyyli on ollut trendikästä ja kodin piensisustuksessa satsataan ennen kaikkea laatuun. Tyhjä tila toimii tässäkin tehokkaammin kuin täyteen ahdettu.

Kodin sisustus netistä

Tilaa kodin sisustustuotteet helposti netistä! Klingelin verkkokaupasta löydät mukavan valikoiman erilaisia sisustustarvikkeita kaikkiin kodin huoneisiin. Sisustusosaston pääsivulla voit suodattaa eri tuoteryhmien mukaan sekä myös omaa budjettiasi seuraten: syötä suodattimeen enimmäishinta niin saat helposti katsottavaksesi ne tuotteet, jotka jäävät syöttämäsi hinnan alapuolelle. Noudattaako sisustuksesi tiettyä värimaailmaa, ja haluat löytää juuri siihen sopivia piensisustustuotteita? Suodattamalla tuotteita värien mukaan näet, löytyykö valikoimastamme juuri sitä sävyä, jota etsit! Lisäksi voit etsiä myös tiettyä materiaalia olevia esineitä, kuten puisia sisustustuotteita tai metallituotteita, sekä suodattaa hakuasi tuotteen koon mukaan. Myös eri sisustustyylit on huomioitu verkkosivuillamme helpottaaksemme oikeiden tuotteiden nopeaa löytymistä. Onpa sisustustyylisi sitten klassinen, moderni tai antiikkiesineitä rakastava toivomme, että löydät helposti etsimäsi verkkokaupastamme. Tilaaminen verkkokaupasta on helppoa ja turvallista. Klikkaa ostoskoriin haluamasi tuotteet ja valitse maksu- ja toimitustapa. Sinulla on valittavana 5 eri maksutapaa, joista voit valita itsellesi parhaiten soveltuvan tavan. Toimitus tapahtuu yleensä Postnordin toimipisteisiin tai pakettiautomaatteihin. Myös sisustustuotteilla on 14 päivän peruuttamisoikeus. Muistathan, että tuotteita palauttaessasi tulee niiden olla täysin käyttämättömiä ja kaikkien lappujen tulee olla paikoillaan.

Sisustusideoita kotiin

Sisustusideoita halajaville internet sekä sosiaalinen media ovat oivia lähteitä löytää tietoa. Sisustaminen on jo vuosia ollut ”trendikästä”, ja se ei ole enää vain tunnelman luoja vaan joillekin suoranainen elämäntapa ja keino erottua. Siinä missä koti ja kodin tavarat ennen periytyivät sukupolvelta toiselle, halutaan nykyään aloittaa oman kodin rakentaminen puhtaalta pöydältä. Tämä onkin yksi hyvä keino päästä selkeään ja puhdaslinjaiseen lopputulokseen: mitä pienemmällä tavaramäärällä aloitat ja uuden kodin vastaanotat, sitä helpommin löydät oman sisustustyylisi ja pystyt rakentamaan punaisen langan sen ympärille. Muista toki, että persoonallisuus rakentuu pienistä yksityiskohdista ja niistä muistoja huokuvista tavaroista – pidä kuitenkin pää kylmänä ja valikoi tavarat harkiten välttääksesi liiallista tavaramäärää ja siitä seuraavaa epäjohdonmukaisuutta. Aloita siis isoista huonekaluista ja siirry pienempiin sisustusesineisiin vasta sen jälkeen. Verhot, matot ja muut kodin tekstiilit ovat iso osa sisustusta, sillä ne tuovat tullessaan pehmeyden ja lämmön tuntua ja estävät samalla kaikumista. Niiden värimaailma ja kuvioinnit sekä materiaali määrittelevät pitkälti kodin tunnelmaa. Usein tekstiilit ovat niitä sisustustuotteita, joissa väriä käytetään, vaikka koti muuten olisikin pinnoiltaan ajattoman vaalea. Tekstiilien avulla ilmettä ja tunnelmaa on myös mahdollista muuttaa helposti, ilman suurempia investointeja. Lamput, viherkasvit, peilit ja taulut ovat katseita kerääviä yksityiskohtia seinillä ja tasoilla. Sijoita peilit ja valaistus strategisesti, niiden sijainnilla ja heijastuksilla on suuri merkitys tilan tuntuun ja tunnelmaan. Jos et koe olevasi viherpeukalo, valitse oikean kasvin sijaan ikivihreä koristekasvi, joka ei tarvitse hoitoa, mutta tuo vehreyttä sisustukseen.

Erilaisia sisustustyylejä

Erilaisia sisustustyylejä on yhtä monta kuin sisustajiakin. Klingelin verkkokaupassa voit suodattaa sisustustuotteita eri tyylien mukaan. Modernin sisustustyylin tunnistaa selkeistä linjoista, minimalistisesta estetiikasta ja ajattomista väreistä. Avainsanoja ovat pelkistetty, laadukkuus ja luonnonläheisyys. Klassista tyyliä taas leimaavat ehkä enemmänkin eri aikakausilta saadut vaikutteet, jotka yhdistyvät ajattomiksi kokonaisuuksiksi. Klassinen on tyyli, joka elää ajan mukana sopusoinnussa menneisyyden ja nykyisyyden kanssa. Tutustumalla eri sisustustyyleihin opit vähitellen, mikä miellyttää sinun silmääsi eniten.

Sisusta peileillä tilan tuntua kotiin

Peili on sisustusartikkeli, jolla on niin käytännöllinen kuin myös visuaalinen merkitys. Useimmista kodeista se löytyy ainakin eteisestä ja kylpyhuoneesta, mutta yhä enenevässä määrin peilejä käytetään myös esimerkiksi makuuhuoneissa. Peili peilaa valoa ja luo tilan tuntua. Tilan muoto määrää, minkä muotoinen peili on mihinkin tilaan sopiva. Klingelin valikoimista löydät eri tyylisiä seinäpeilejä. Moderni ja eleetön kehys on aina ajaton vaihtoehto. Koristeellinen rokokoo-ornamenteilla koristeltu peili puolestaan on jo itsessään näyttävä yksityiskohta ja sisustuksellinen elämys. Tutustu peilivalikoimaamme ja löydä oman tyylisesi peili.

Kynttilöillä kotoisia yksityiskohtia sisustukseen

Kynttilöillä luot helposti tunnelmaa kotiin. Etenkin syksyn tullessa on mukava sytyttää kynttilä ja rentoutua pimenevässä illassa. Verkkokaupassamme on tarjolla tyylikkäitä kynttilälyhtyjä sekä sisälle että myös ulkokäyttöön. Pöydälle asetettavat kynttilänjalat, seinään ripustettavat kynttilän pidikkeet ja romanttisesti koristellut enkelituikkulyhdyt ovat otoksia verkkokauppamme kynttilä- ja kynttelikkövalikoimasta. Erittäin turvallinen kynttilävaihtoehto lapsiperheisiin sekä vanhuksille on led-kynttilä – sen liekki on kauniin eläväinen, mutta tulipaloriskiä ei ole. Led-kynttilän etuihin kuuluu myös, ettei se aiheuta allergista reaktiota hajuherkille tai allergikoille. Klingelillä myytävien kynttilöiden ja kynttilälyhtyjen valikoima vaihtelee vuodenaikojen ja sesongin mukaan. Syksyn aikana myyntiin tulee syysvärein ja somistein koristeltuja lyhtyjä ja joulua kohti mentäessä jouluaiheet valtaavat valikoiman. Kesäsesongin lähestyessä katseet siirtyvät puutarhaan ja erilaisiin ulkolyhtyihin. Tervetuloa tutustumaan!

waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
  • Lasku
  • Tili
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
  • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
  • Trygg E-Handel
  • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.