• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Tekokukat(0)
Hupsista! Valitsemasi kategoria ei sisällä yhtään tuotetta.

Kategoriat

Suodata & lajittele

 • Lajittele
  Suosio

Lajittele

Tekokukat(0)

Tekokukat ovat helppohoitoinen ja kestävä sisustuselementti

Kukapa ei haluaisi ihanaa kukkaloistoa kotiinsa vuoden ympäriä? Leikkokukat kuitenkin kuihtuvat nopeasti ja ruukkukukat vaativat tarkkaa hoitoa ja säännöllistä kastelua, mikä vaikuttaa lomamatkoihin kuin lemmikit konsanaan. Monet ovatkin löytäneet ratkaisun tekokukista, jotka sopivat myös allergikoille aitoja kukkia paremmin. Tekokukkia ei tarvitse kastella tai hoitaa ja ne kestävät vuodesta toiseen, mikä on myös leikkokukkia kestävämpi valinta. Voit esimerkiksi hankkia upeita kukkia, jotka normaalisti eivät kestä Suomen säätiloja ja tuoda kotiisi eksoottisen häivähdyksen. Nykyajan tekokukat ovat myös usein niin aidon näköisiä, ettei niitä edes erota tekokukiksi kovin helposti. Kukat voivat olla hyvinkin näyttävä sisustuselementti ja niiden sopivuus on usein vuodenajasta ja juhlakaudesta riippuvaisia. Tekokukat ovat siten myös aitoja kukkia edullisempi vaihtoehto, sillä voit hankkia eri juhliin sopivat kukat ja nostaa ne esiin tarpeen mukaan, jolloin säästyt aina uusien kukkien ostamiselta. Voit siis helposti uudistaa kotisi sisustuksen tilaamalla muutamia erilaisia tekokukkia.

Valitse tekokukat sisustuksen ja sesongin mukaan

Jatkuvasti esillä olevat tekokukat kannattaa valita muuhun sisustukseen sopiviksi. Klassiset kukat, kuten eriväriset ruusut sopivat sisustukseen vuoden ympäri. Tilaa muutamia erilaisia tekokukkia ja asettele ne kauniiksi kimpuiksi erilaisiin maljakoihin. Kukkakimppu eteisen pöydällä toivottaa vieraat tervetulleeksi ja erilaiset kimput esimerkiksi ikkunoilla tai pöydillä luovat sisustukseen kauniin tunnelman. Jos asuntosi on sisustettu muutoin pelkistetyksi, valitse voimakkaan värisiä kukkia tai kukka-asetelmia tuomaan näyttäviä kohokohtia kotisi eri huoneisiin. Voit myös valita eksoottisia kukkia, joita ei yleensä Suomessa näe. Mikäli suosit voimakkaita värejä ja asuntosi on erittäin tummasävyinen, voit keventää sitä valkoisilla tai muilla herkillä väreillä. Esimerkiksi liljat ja valkoiset ruusut tuovat elegantin häivähdyksen ja luovat kauniin kontrastin tummien värien kanssa. Harmonisen kokonaisuuden luomiseksi kannattaa ensin miettiä, miltä muu sisustuksesi näyttää ja millaisen kokonaisuuden haluat luoda ja valita kukat näihin sopiviksi. Vastavärit tuovat kauniita kontrasteja ja saman väripaletin eri sävyt luovat harmonisen kokonaisuuden.


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.