Tietoturva - tietojen lähettäminen

SSL-salaus

Turvallinen tiedonsiirto on tärkeää sekä sinulle asiakkaana, että meille, jotka olemme vastuussa tietoturvastasi vieraillessasi kotisivuillamme. Tämän vuoksi tilauksen yhteydessä antamasi tiedot siirretään niin kutsutun SSL-salauksen avulla.

SSL tulee sanoista Secure Socket Layer ja se on salaustekniikka, joka varmistaa, että tietosi siirretään turvallisesti ja suojassa asiattomilta osapuolilta. Salatun yhteyden tunnistat siitä, että
- selaimen osoitekentässä oleva osoitteen alussa lukee https:// eikä http://
- selaimen alareunassa on lukko-symboli

Saat lisätietoja SSL-sertifikaatistamme klikkaamalla verkkoselaimessasi näkyvää lukkosymbolia.


Sosiaalisten medioiden liitännäiset ja pikselit: Facebook, Pinterest ja Instagram

Käytämme verkkosivuillamme seuraavien sosiaalisten medioiden liitännäisiä ja pikselejä: Facebook (Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA), Pinterest (Pinterest Inc., 635 High Street, Palo Alto, CA, 94301, USA) ja Instagram (Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA). Tämä tarkoittaa, että Facebook ja/tai Pinterest ja/tai Instagram voivat jäljittää vierailusi verkkosivuillemme ja kohdentaa sen sosiaalisen median käyttäjätiliisi (esimerkiksi mainonnan uudelleenkohdistamista varten), vaikket aktiivisesti käyttäisikään liitännäisen tai pikselin toimintoja. Jos sinulla on Facebook- ja/tai Pinterest- ja/tai Instagram-käyttäjätili, voit käyttää sosiaalisen median liitännäisiä muun muassa jakaaksesi ystävillesi tietoja ja linkittääksesi verkkosivujemme sisältöä sosiaalisen median profiiliisi.

Klingel Suomella / K- Mail Order GmbH & Co. KG:llä ei ole vaikutusvaltaa liitännäisten tai pikselien sisältöön, tietojen välitykseen Facebookiin ja/tai Pinterestiin ja/tai Instagramiin eikä siihen, miten kyseiset sosiaaliset mediat käsittelevät näitä tietoja. Liitännäisten ja pikselien kulloinenkin palveluntarjoaja on vastuussa niiden käytöstä tietosuojasäännösten mukaisesti.

Facebookin, Pinterestin ja Instagramin tietosuojakäytännöstä löydät tarkempia tietoja siitä, mihin tarkoituksiin, millä tavalla ja millä laajuudella kukin palveluntarjoaja kerää, käsittelee ja käyttää tietojasi sekä siitä, mitä oikeuksia sinulla on ja mitä asetuksia voit käyttää yksityisyytesi turvaamiseksi:

Facebookin tietokäytäntö: https://www.facebook.com/about/privacy
Pinterestin tietosuojakäytäntö: https://policy.pinterest.com/fi/privacy-policy
Instagramin tietokäytäntö: https://instagram.com/about/legal/privacy

Estääksesi Facebookia ja/tai Pinterestiä ja/tai Instagramia kohdistamasta verkkosivuillamme vierailustasi kerätyt tiedot sosiaalisen median käyttäjätiliisi, sinun on ennen vierailuasi kirjauduttava ulos Facebookista ja/tai Pinterestistä ja/tai Instagramista ja poistettava asetetut evästeet.
­­