Tilaa Klingelin uutiskirje
Vapaaehtoiset lisätiedot

Kyllä, haluan tilata Klingelin uutiskirjeen! Uutiskirjeen tilaajana saan tietoa uutiskirjeen tilaajille suunnatuista alennuksista ja kaupanpäällisistä sekä trendivinkkejä. (Huomioithan alennusta** koskevat ehdot, jotka löydät alempaa tästä viestistä).
Tilaamalla Klingelin uutiskirjeen annan suostumukseni sille, että Klingel Suomi, Mail Order Finance GmbH, Suomen sivuliike analysoi osto- ja verkkokäyttäytymistäni voidakseen paremmin kohdistaa sähköpostimarkkinoinnin sisällön minua kiinnostavaksi. Analysoinnin kohteena ovat myös kesken jääneet tilaukset. (Lue lisää tietosuojakäytännöstämme).
Voin milloin tahansa peruuttaa suostumukseni, jonka olen antanut Klingel Suomi, Mail Order Finance GmbH, Suomen sivuliikkeelle. Suostumukseni peruuttaminen on voimassa siitä päivästä alkaen, jolloin peruutan suostumukseni. (Peruuttaminen on maksutonta, ja se tehdään uutiskirjeiden lopussa sijaitsevan linkin kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@klingel.fi.)

**Alennus koskee vain uusia uutiskirjeen tilaajia eikä sitä voi vaihtaa rahaksi, siirtää toiselle henkilölle eikä käyttää yhdessä muiden tarjouskoodien kanssa. Minimitilaus (tilauksen arvo ilman alennusta, toimituskuluja ja mahdollisia maksutavasta riippuvia lisämaksuja) on 50 euroa. Ilmoittauduttuasi uutiskirjeen tilaajaksi saat sähköpostiviestin, jossa sinua pyydetään vahvistamaan uutiskirjeen tilaus. Vahvistettuasi uutiskirjeen tilauksen saat alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin (voimassa 30 päivää) uudessa sähköpostiviestissä. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Ilmoita tarjouskoodi tilauksesi yhteydessä.