Turvallinen verkkokauppa

Verkkokaupassa asiointi voi joskus tuntua epäilyttävältä ja turvattomalta tavalta tehdä ostoksia. Verkkohuijarit ja epäluotettavat verkkokaupat ovat valitettavasti luoneet pohjan tällaiselle epävarmuuden tunteelle. Haluamme omalta osaltamme olla mukana luomassa parempaa ja turvallisempaa ympäristöä verkko-ostosten tekoon ja varmistaa, että asiakkaamme voivat tuntea olonsa turvalliseksi tehdessään ostoksia verkkokaupassamme. Jos haluat lukea lisää tietoturvasta sekä internetin käytöstä, löydät paljon hyödyllistä tietoa tästä ilmaisesta E-kirjasta >> "Tietokoneen käytön alkeet – tietokoneopas kaikenikäisille" .

Asiakkaidemme turvallisuus ja tyytyväisyys on meille tärkeää, minkä vuoksi olemme Suomen asiakkuusmarkkinointiliiton jäseniä. Asiakkuusmarkkinointiliiton jäsenyritykset sitoutuvat noudattamaan liiton Reilun pelin sääntöjä sekä muita liiton hyväksymiä, muun muassa kuluttajansuojaa, sähköistä kuluttajakauppaa, tietosuojaa ja yritysten välisiä menettelytapoja koskevia ohjeistuksia.
 

Reilun pelin sääntöjä noudattaessaan yrityksen tulee sitoutua noudattamaan Suomen voimassaolevan lainsäädännön lisäksi seuraavia sääntöjä:
 

  • Markkinoijan on toiminnallaan vaalittava suoramarkkinoinnin toimintaedellytyksiä pitämällä yllä hyvät suhteet kuluttajiin, julkiseen sanaan ja viranomaisiin.
  • Markkinoinnissa on otettava huomioon kuluttajan oikeudet.
  • Markkinoijan on toiminnallaan pyrittävä kohottamaan suoramarkkinoinnin laatua, arvostusta ja kuluttajan luottamusta markkinointiin.
  • Markkinoinnissa on noudatettava hyvän tavan mukaista menettelyä.
  • Markkinoinnin on oltava asianmukaista, rehellistä ja totuudenmukaista.
  • Markkinoijan on oman etunsa lisäksi otettava huomioon kuluttajan etu ja kauppatavan edellyttämä asiakkaan reilu kohtelu.
  • Markkinoinnissa ei saa käyttää väärin kuluttajan luottamusta eikä pyrkiä hyötymään kuluttajan kokemattomuudesta tai tietojen puutteesta.

Klingel on lisäksi Trygg e-handel -sertifioitu pohjoismaiden markkinoilla. Trygg e-handel on ruotsalainen laatumerkintä, joka myönnetään verkkokaupoille, jotka asettavat verkkosivuilleen tiukat vaatimukset ja omalta osaltaan kehittävät verkkomyyntiä parempaan suuntaan.

Olemme myös kirjoittaneet >> verkko-ostajan muistilistan, jonka avulla voit erottaa luotettavat ja vakavasti otettavat verkkokaupat vähemmän luotettavista verkkokaupoista.