• Laaja tuotevalikoima
  • Koot 34–62
  • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa

Pussilakanat & tyynyliinat

Kategoriat

Pussilakanat ja tyynyliinat

Pussilakanat ja tyynyliinat ovat tärkeä osa suomalaisen makuuhuoneen sisustusta ja nukkumisnautintoa. Kauniisti pedattu sänky tuo viihtyisyyttä ja houkuttelee pujahtamaan peiton alle illan tullen. Erilaiset kuosit ja ylelliset materiaalit antavat vaihtelunhaluiselle mahdollisuuksia uudistaa makuuhuoneen ilmettä helposti. Mustat pussilakanat ja tyynyliinat luovat dramaattisen tunnelman, kun taas pussilakanat ja tyynyliinat kauniisti kiiltävää satiinia tuovat makuuhuoneeseen ylellisyyttä. Moderni, avoimeksi jätetty petaus onkin nykyään erittäin trendikäs tapa pedata. Se paljastaa lakanat ja nostaa tyynyt tärkeiksi detaljeiksi. Monelle on yllätys, että pussilakana itse asiassa on kovin skandinaavinen asia. Maailmalla reissatessaan törmää yleensä siihen, että pussilakanan sijaan vuoteeseen on pedattu peitto tai viltti ja sen alle aluslakanan tapainen lakana, joka huolehtii pedin hygieenisyydestä. Kuitenkin tosiasia on, että pussilakana suojaa ehdottomasti tehokkaimmin täkkiä irtolialta, hilseeltä, hieltä ja kosmetiikkajäämiltä. Useimmat pussilakanat ja tyynyliinat on myös mahdollista pestä vähintään 60 asteen lämpötilassa, yksiväriset puuvillalakanat jopa 90 asteessa. Vuodevaatteiden säännöllinen vaihto ja pesu onkin hygieniasyistä tärkeää.

Laadukkaat pussilakanat parivuoteeseen

Klingelin verkkokaupasta löydät myös laadukkaat pussilakanat parivuoteeseen. Parivuoteen pussilakanasetti myydään yleensä kahden tyynyliinan ja yhden pussilakanan settinä. Pussilakanan leveydessä on useimmiten kaksi eri vaihtoehtoa, 200 cm ja 240 cm. Niille, jotka viihtyvät saman täkin alla, on parivuoteen pussilakanasetti käyttökelpoinen ratkaisu. Tuplaleveät peitot eivät toki ole yhtä suosittuja kuin yksittäiset. Tästä syystä pussilakanavalikoimat parivuoteen leveyksillä ovat tavallisia pussilakanavalikoimia suppeammat.

Pussilakanat ja tyynyliinat edullisesti netistä

Pussilakanat ja tyynyliinat löydät edullisesti netistä. Ne myydään useimmiten yhden hengen settinä, jolloin setissä on yksi tyynyliina ja yksi pussilakana. Joitakin pussilakanasettejä myydään Klingelin verkkokaupassa myös 4-osaisena settinä. Tällöin saat setissä kaksi pussilakanaa ja kaksi tyynyliinaa. Joihinkin setteihin on tilattavissa myös ylimääräisiä tyynyliinoja. Jos löydät sinua miellyttävän kuosin, tilaa ihmeessä useampi setti niin voit nukkua lempilakanoissasi, vaikka yhdet ovat pesussa.

Pussilakanoiden ja tyynyliinojen koot

Perinteinen yhden hengen pussilakanan koko on 150 x 210 cm, mutta Klingelin valikoimista löydät myös kapeampia (135 x 200 cm) sekä standardikokoa pidempiä (155 x 220 cm) pussilakanoita. Tyynynpäällisissä suomalainen standardikoko on 55 x 65 cm, Klingelin verkkokaupassa tyynyliinoissa on saatavana kahta eri kokoa, 40 x 80 cm ja 80 x 80 cm. Tämä mahdollistaa upean, muhkean petauksen, jossa käytetään kahta eri tyynykokoa.

Jouluiset pussilakanat ja tyynyliinat

Jouluiset pussilakanat ja tyynyliinat tuovat joulun tunnelmaa niin väreillään kuin myös kuvioinneillaan. Joulun aikaan moni koristaa kotinsa jouluaiheisin somistein sekä tekstiilein. Tontut, joulukellot ja joulukukat koristavat myös Klingelin vuodevaatevalikoimaa. Materiaalit voivat olla miellyttävästi lämmittäviä, kuten flanellia ja puuvillaa, ja ne sopivat talviseen ajankohtaan. Klingeliltä voit ostaa pussilakanasetin, jota koristaa idyllinen, jouluun valmistautuva alppikylä. Jos valkea joulu kotona on haave vain, ehkä nämä jouluiset pussilakanat ja tyynyliinat vievät sinut unessa talven satumaahan ja helpottavat lumen kaipuuta.

Kuvioidut pussilakanat ja tyynyliinat

Kuvioidut pussilakanat ja tyynyliinat ihastuttavat monivärisillä kuoseillaan. Klingeliltä löydät myös ajattoman elegantteja pussilakanasettejä, mutta jos olet räiskyvien kuosien ystävä, olet oikeassa paikassa verkkokauppamme valikoimaa selatessasi. Kukkia, ornamentteja, raitoja, ruutuja, eläinaiheita… Jokaiselle nukkujalle löytyy varmasti suosikkikuosi. Useissa kuoseissa on myös eri värivaihtoehtoja, joka laajentaa valikoimaa entisestään. Verkkokauppamme pussilakanaosastolla voit suodattaa värien, mutta myös kuviointien mukaan. Saat nopeasti pikakatsauksen siitä, minkä tyylisiä kuoseja on saatavilla. Muistathan, että verkkokauppamme valikoima päivittyy jatkuvasti, myös pussilakanoiden ja tyynyliinojen osalta. Erilaiset vuodevaatteet ovat haluttu lahjaidea niin omaan kotiin muuttavalle nuorelle kuin häälahjaksikin. Hemmottele puolisoa järjestämällä hotelliyö oman kodin seinien sisällä – petaa sänkyyn uudet, laadukkaat lakanat ja tarjoa aamupala suoraan sänkyyn. Petausvinkkejä löydät helposti netistä.

Pussilakanat ja tyynyliinat vetoketjulla

Monissa Klingelin pussilakanoissa ja tyynyliinoissa on vetoketjusuljenta. Tämä pitää huolen siitä, ettei täkki vahingossakaan karkaa ulos pussilakanasta. Usein pussilakanat ja tyynyliinat, jotka on varustettu vetoketjulla, on myös helpompi pedata. Vetoketju nimittäin mahdollistaa sen, että aukko voi olla suurempi. Valikoimassamme on myös nappilistallisia pussilakanasettejä. Tuotteet voit suodattaa suljentatyypin mukaan, näin löydät helposti kaikki vetoketjulliset tai napilliset tuotteet.

Vuodevaatteiden materiaalit

Pussilakanoiden ja tyynyliinojen materiaalit ovat tärkeitä erityisesti herkkäihoiselle. Lakanat ja tyynyliinat ovat hyvin lähellä ihoa usein monen tunnin ajan, joten on tärkeää, että materiaali on hiostamatonta ja miellyttävän pehmeää. Vuodenaikojen vaihtelut antavat oman haasteensa materiaalille; kesällä viileät lakanat tuntuvat hyvältä, talvella puolestaan on helppo arvostaa lämpöistä tai ainakin helposti lämpiävää materiaalia. Myös pesunkestävyys on tärkeä seikka, sillä vain tarpeeksi korkeat lämpötilat pitävät hygieniatasot hyvinä ja tappavat sinnikkäimmätkin bakteerit. Klingelin valikoimista löydät puuvillaiset, flanelliset, satiiniset ja mikrokuituiset pussilakanasetit. Lisäksi esimerkiksi puuvillasta on tarjolla eri laatuja, kuten puuvillasatiinia ja puuvilla-seersuckeria.

Näin petaat houkuttelevan sängyn

Sängyn petaamisessakin, kuten monessa muussakin asiassa, on monia makuja. Trendikkääksi on noussut niin sanottu ”auki taitettu petaus”, joka on somistettu kasalla tyynyjä. Tätä petaustekniikkaa näkee paljon sisustuslehdissä ja stailauskuvissa. Tämä petaustyyli toimii parhaiten, kun täkkejä on vain yksi ja sen väri poikkeaa päiväpeitosta selvästi. Tyynyt asetellaan nojalleen sängyn päätyä vasten, ja jos tyynyjä on erikokoisia, asetellaan pienimmät tyynyt etummaisiksi. Kaikkein intensiivisin vaikutelma tulee erilaisista tyynykuoseista ja kangasmateriaaleista. Perinteiseen petaustyyliin kuuluu, että lakanat taitetaan päiväpeiton alle piiloon. Joku taittaa päiväpeiton jopa patjan alle, jolloin sängyn runko ja jalat jäävät näkyviin. Minimalistinen sisustaja luottaa muutamaan koristetyynyyn sängyn päällä ja asettelee ne strategisesti. Vilttien ja torkkupeittojen käyttö petauksissa tuo runsauden tuntua. Asettele torkkupeitto puolihuolimattomasti sängyn jalkopäätyyn, niin saat trendikkäimmän lopputuloksen.

waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
  • Lasku
  • Tili
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
  • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
  • Trygg E-Handel
  • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.