• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Tyynyt & peitot(0)
Hupsista! Valitsemasi kategoria ei sisällä yhtään tuotetta.

Kategoriat

Suodata & lajittele

 • Lajittele:
  Suosituimmat ensin

Lajittele:

Tyynyt & peitot(0)

Keveä peite kesäksi ja lämmin peitto talveksi

Vietämme suuren osan elämästämme unten mailla ja tämän vuoksi peittoa valitsessa kannattaa panostaa laatuun. Peittoa valitessa tulee myös ottaa huomioon omat henkilökohtaiset tarpeesi. Peiton tulee lämmittää talvella, mutta yhtä tärkeää on varmistaa, että peite ei hiosta eikä jätä iholle nihkeää oloa. Ilmanvaihto on tärkeää laadukkaiden yöunien varmistamiseksi. Peiton paksuus ja siten sen lämpö riippuu sekä vuodenajasta että käyttäjän omista mieltymyksistä. Helposti hikoilevan kannattaa aina valita viileämpi peitto, kuin vilukissan. Klingelin verkkokaupasta löydät erilaisia peittoja, jotta jokaiselle löytyy varmasti sopiva peitto. Yksi hyvä vaihtoehto ovat neljän vuoden ajan peitot, jotka myydään kahden peiton pakkauksina. Pakkaus sisältää keveämmän kesäpeitteen sekä paksumman peiton kevääksi ja syksyksi. Yhdistämällä molemmat peitot saat lämpimän talvipeiton. Mieti siis jo valmiiksi, millaisen peiton juuri sinä tarvitset ja etsi tämän jälkeen verkkokauppamme kätevien hakutoimintojen avulla juuri sinulle sopiva peite. Kauniita unia!

Valitse peitto materiaalin mukaan

Erityisesti allergikkojen tulee huomioida peiton materiaali ja sen allergiaystävällisyys. Laatuun panostaminen kannattaa aina, sillä halvemmat materiaalit eivät usein kestä säännöllisiä pesuja. Klingelin peitot kestävät konepesun ja sopivat siten erittäin hyvin allergikoille ja toki myös muille. Varmista, että tilaamasi peiton materiaali ei aiheuta sinulle allergisia oireita. Osa peitoistamme sisältää höyheniä ja untuvia, joten varmista, että tilaat tarvittaessa synteettisillä materiaaleilla täytetyn peiton. Verkkokauppamme kätevien hakutoimintojen avulla voit rajoittaa haun koskemaan vain tiettyä materiaalia, kokoa ja tuotetyyppiä.

Tilaa peitot netistä helposti ja turvallisesti

Laaja valikoimamme tarjoaa monia erilaisia peittoja untuvapeitoista synteettisiin peittoihin. Klingelin peitto varmistaa, että unten mailla viettämäsi aika sujuu miellyttävästi. Tutustu siis pian tarjontaamme ja etsi tarvitsemasi peitot. Lisättyäsi nämä ostoskoriisi, suosittelemme tutustumaan myös tyynyvalikoimaamme sekä laadukkaisiin vuodevaatteisiin. Näin voit tilata kaiken tarvitsemasi kätevästi samalla kertaa - nopeasti ja turvallisesti!


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.