• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Uimapuvut(0)
Hupsista! Valitsemasi kategoria ei sisällä yhtään tuotetta.

Kategoriat

Suodata & lajittele

 • Lajittele:
  Suosituimmat ensin

Lajittele:

Uimapuvut(0)

Uimapuvut aikuisille naisille

Uimapuku on varma kevään merkki. Säiden lämmetessä ja rantakauden lähestyessä alkaa olla aika hankkia uusi uimapuku ja valmistautua kesäloman rantaretkiin. Uimapuvun käyttäminen voi tuntua pitkän talven jälkeen omituiselta, kun siirrymme asteittain peittävistä vaatteista puolipukeisiin rannalla. Vältä epävarma olo valitsemalla hyvin istuva ja laadukas uimapuku, joka pitää muodot kohdallaan. Sopivassa uimapuvussa tunnet olosi niin mukavaksi, että unohdat puolipukeisuudesta murehtimisen ja voit keskittyä nauttimaan rantasäästä.

Uimapuvun pitkä historia

Naisten uimapuku on kokenut monta muodonmuutosta aikojen saatossa. Uimapuvut nousivat suosioon 1800-luvun puolivälissä, jolloin rantalomat olivat varakkaiden suosiossa. 1900-luvun puolivälissä uimapuvut olivat hihallisia ja lahkeellisia, mutta myöhemmin lahkeet ja hihat poistuivat ja antoivat tilaa hihattomille ja lahkeettomille uima-asuille. 1980-luvulla jalanteiden leikkaus nousi entistä ylemmäksi ja suosittu tangamalli nousi suosion huipulle. Modernit bikinit kehiteltiin jo 1940-luvulla, mutta saavuttivat suosionsa vasta 1950-luvulla, osittain muoti-ikoni Brigitte Bardotin ansiosta. Vähitellen uimapuvut ja bikinit saivat seurakseen myös trendikkäät tankinit, jotka yhdistävät bikinien liikkumavapauden uimapuvun peittävyyteen. Tämän päivän uimapuvut seuraavat uusimpia trendejä värien ja kuvioinnin suhteen ja ovat yhtä muodikkaita, kuin muutkin naisten vaatteet. Klingelin verkkokaupasta löydät laajan valikoiman erilaisia uimapukuja sesongin trendiväreissä ja monissa eri malleissa.

Valitse sopiva uimapuku käyttötarkoituksen ja koon mukaan

Sopivan uimapuvun valinta lähtee oikean koon löytämisestä. Hyvin istuva uimapuku ei purista, muttei myöskään putoa päältä kastuessaan, ja tuntuu mukavalta käyttää. Uimapuvun tulee tukea vartaloa oikeista kohdista ja parhaimmillaan se korostaa vartalosi parhaita puolia. Ensimmäinen askel sopivan koon selvittämisessä on vartalon mittojen selvittäminen. Vaatteita valitessa tulee mitata rinnanympärys, rinnanalusmitta, vyötärönympärys sekä lantionympärys. Näitä mittoja vertaamalla löydät sopivimman koon. Uimapuvuissa tulee lisäksi ottaa huomioon kuppikoko, erityisesti kaarituellisen yläosan kanssa. Klingelin kokotaulukoista löydät ohjeet mittojen ottamiseen sekä sopivan koon valintaan mittojen perusteella.

Seuraava askel sopivan uimapuvun valinnassa on mallin valitseminen. Sopivan mallin valinta riippuu käyttötarkoituksesta, haluamastasi tyylistä sekä vartalotyypistäsi. Käyttötarkoitusta miettiessä tulee pohtia, onko aikomuksenasi uida paljon, olla enimmäkseen paikallasi ja ottaa aurinkoa vai näiden yhdistelmä. Jos uit paljon ja erityisesti, jos aiot uida urheilumielessä, kannattaa valita perusmallinen, tyköistuva uimapuku. Auringonpalvojalle sopivat parhaiten bikinit, mutta jos haluat paljastaa vähemmän ihoa, voit myös valita kokouimapuvun. Voit valita esimerkiksi kauniin hamemallisen uimapuvun tai mallistomme uutuuden, auringonvaloa läpäisevän uimapuvun. Nämä uimapuvut päästävät auringonvalon lävitseen ja siten mahdollistavat rajattoman rusketuksen sen enempää ihoa paljastamatta. Rannalla ja vedessä viihtyvän kannattaa valita malli, joka sopii siihen toimintaan, jota enimmäkseen teet. Kaikki kokouimapuvut sopivat uimiseen, mutta vesiurheilijan kannattaa valita mahdollisimman pelkistetty ja tyköistuva uimapuku. Sopivan mallin valinnassa auttaa uimapukuopas, joka esittelee kaikki uimapukumallimme ja niiden ominaisuudet.

Käyttötarkoituksen lisäksi valintaan vaikuttaa vartalotyyppisi ja mitä puolia vartalossasi haluat uimapuvun korostavan. Perusperiaatteena vartalotyypin mukaisessa pukeutumisessa on tunnistaa vartalosi malli ja luoda siihen tasapainoa. Päärynävartaloisella on naisellinen lantio ja kapeat hartiat, jolloin tasapainoa luovat ylävartaloa korostavat yläosat. Hyvä valinta ovat esimerkiksi värikäs yläosa ja yksivärinen, tumma alaosa. Tämän vastakohta ovat V-vartaloiset, joiden kannattaa korostaa lanteita väreillä tai hamemallilla ja yksivärisillä yläosilla. H-vartaloisen kannattaa korostaa pystysuoraa linjaa ja tai valita kurveja luovia asuja eli korostaa lanteita tai vyötäröä. O-vartalotyypille sopivat valinnat, jotka vievät kuvioinnillaan huomion dekolteeseen tai korostavat takapuolta. Myös kietaisumallit sopivat hyvin omenavartaloiselle. Tiimalasivartalon uimapuvun on hyvä korostaa erityisesti kapeaa vyötäröä esimerkiksi vöillä tai vaakaraidoilla. Tutustu tarkemmin eri vartalotyyppeihin ja niille sopiviin vaatevalintoihin vartalotyyppioppaassamme.

Isojen naisten uimapuvut

Klingelin mallistosta löydät laajan kokovalikoiman ja kauden ihanimmat uimapuvut löytyvät toki myös isoissa ko’oissa. Uimapukuosastoltamme löydät uimapukuja kokoon 66. Kuppikokoja mallistostamme löytyy B-kupista E-kuppiin asti. Merkit Simone ja Harmony ovat erikoistuneet tyylikkäisiin ja trendikkäisiin uima-asuihin isoissa ko’oissa.

Isot koot eivät tarkoita, että uimarannalla pitäisi pukeutua telttaan tai unohtaa ne sievimmät uimapuvut. Mallistomme uimapuvut on suunniteltu niin, että ne istuvat kauniisti kaikissa ko’oissa, sillä meille on tärkeää, että kaikki tuntevat olonsa mukavaksi ja kauniiksi koosta riippumatta. Tutustu siis pian valikoimaamme ja etsi sinulle sopivimmat asut ylläolevien koko- ja mallivinkkien avulla.

Bikinit ja tankinit

Jos kokouimapuku ei ole juuri sinulle sopiva valinta, löytyy mallistoistamme myös kaksiosaisia uimapukuja eli bikineitä ja tankineita. Klassisia bikineitä on saatavissa kaarituilla ja ilman, leveillä ja kapeilla olkaimilla ja korkealla tai matalalla vyötäröllä varustettuina. Myös bikinivalikoimamme noudattaa sesongin trendejä värien ja mallien suhteen, mutta mukana on aina myös klassisia värejä ja leikkauksia. Jos haluat yhdistää uimapuvun peittävyyden ja bikinien liikkumavapauden, voit valita uima-asuksesi tankinin. Tankinit on kaksi-osainen uimapuku, jonka yläosa on bikineitä pidempi ja peittää siten koko keskivartalon. Hamemalliset tankinit peittävät lisäksi myös tankinien alaosan.

Vinkkejä rantavaatteiden ja asusteiden valintaan

Uimapuvun lisäksi rannalle kannattaa ottaa mukaan myös rannalle sopivat vaatteet. Farkkujen ja tiukan puseron pukeminen kostean ja mahdollisesti hiekkaisen ihon päälle ei ole erityisen houkutteleva ajatus. Rantavaatteiden tuleekin olla nopeasti kuivuvaa materiaalia ja ilmavaa materiaalia. Hyviä valintoja ovat esimerkiksi rantamekko tai tunika tai kevyet shortsit.

Vaatteiden lisäksi kannattaa mukaan napata myös sopivat asusteet. Iso rantahuivi on helppo kietaista lanteille, jos haluat hieman peittävämmän asun rannalla liikkuessasi, mutta haluat pukea rantavaatteet päällesi vasta rannalta lähtiessäsi. Rantahattu ja aurinkolasit suojaavat liialta auringonpaisteelta ja näyttävät samalla tyylikkäiltä. Tilavassa laukussa kannat mukanasi pyyhkeen, kirjan, puhelimen, kotiavaimet, lompakon ja muut tarvittavat tavarat. Valitse laukku, jossa on paljon sisätaskuja, jotta voit pitää esimerkiksi puhelimesi erillään kosteasta pyyhkeestä. Laukun sisään kannattaa myös sujauttaa yksi muovipussi, johon voit laittaa märän uimapuvun tai pyyhkeen rannalta lähtiessäsi ja suojata siten tavaroitasi vielä paremmin.

Jalkaan kannattaa valita kevyet sandaalit, joissa on mukava kävellä. Tennarit ovat houkutteleva valinta, sillä niiden ajatellaan suojaavan hiekalta. Hiekkaa pääsee kuitenkin helposti myös tennareiden sisään ja niiden tyhjentäminen on vaikeampaa, kuin avonaisten sandaalien. Kätevin valinta ovat sandaalit, joiden materiaali on vedenkestävää, jotta voit helposti huuhtaista sandaalit puhtaiksi rantapäivän jälkeen.

Tilaa uimapuvut kätevästi ja turvallisesti verkossa

Uimapukumallistostamme löydät laajan valikoiman erilaisia uimapukuja. Jos etsit yksiväristä tai klassisesti raita- tai kukkakuvioitua uimapukua, löydät meiltä kaikki trendivärit sekä klassiset vaihtoehdot. Jos haluat kokeilla jotain uutta, voit kokeilla graafisia kuvioita, eläinkuoseja tai merimieshenkisiä painokuvioita. Tutustu valikoimaamme ja käytä käteviä hakusuodattimiamme löytääksesi haluamasi esimerkiksi koon, värin, kuvion tai mallin perusteella. Tilaamalla uimapuvut verkosta, vältyt ahtailta pukukopeilta sekä kassalla jonottamiselta. Verkkotilaus sujuu todella vaivattomasti. Lisää vain haluamasi tuotteet ostoskoriisi ja noudata tilausprosessin antamia ohjeita aina tilauksen vahvistamiseen asti. Tämän jälkeen tilauksesi toimitetaan lähimpään noutopisteeseesi ja voit sovittaa uimapukuasi kaikessa rauhassa. Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, voit hyödyntää 14 vaihto- ja palautusoikeuttasi. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään verkkotilauksen teossa sekä vastaa tuotteisiimme ja palveluihimme liittyvissä kysymyksissä.


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.