VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen ostokseesi. Sinulla on aina 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus vastaanotettuasi tuotteet. Sinulla on myös oikeus perua tilauksesi kuluitta, mikäli yksi tai useampi tilaamistasi tuotteista merkitään jälkitoimitukseen, tai jos tilauksesi toimitus viivästyy. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske kaiverrettuja/korjattuja/muokattuja tuotteita eikä kosmetiikka- ja hygieniatuotteita. Klingel pidättää oikeuden sulkea asiakastilin, mikäli sen on syytä epäillä petosta sekä palautusosuuden ollessa yli 50 %.
 
Jos haluat käyttää vaihto- tai palautusoikeuttasi, asiasta tulee ilmoittaa asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse. On tärkeää, että lähetät tuotteen/tuotteet meille välittömästi, kuitenkin viimeistään 14 päivän sisällä siitä, kun olet ilmoittanut meille käyttäväsi vaihto- tai palautusoikeuttasi.
 
Palautettavat tuotteet tulee lähettää takaisin ilman muutoksia ja mieluiten alkuperäispakkauksissaan. Palauta tuotteen kaikki osat vaikka ne olisivatkin vioittuneita.
 
Tuotepalautus on sinulle maksutonta.
 

Vaihdot ja palautukset

Mikäli haluat vaihtaa tuotteen toiseen väriin tai kokoon, emme peri uusia toimituskuluja. Mikäli palautat koko tilauksen, palautamme toimituskulut sekä mahdolliset maksutavasta johtuvat kulut. Mikäli palautat vain osan tilauksesta, emme hyvitä em. kuluja (tämä johtuu siitä, että kulut ovat samansuuruiset tilattujen tuotteiden määrästä riippumatta).
 
Mikäli palautettu tuote on selkeästi käytetty tai se on vahingoittunut tilaajan vastuulla ollessaan, pidätämme oikeuden huomioida tuotteen arvonvähennys palautussummassa. Mikäli katsomme, että tuote on menettänyt kaiken arvonsa, pidätämme oikeuden olla palauttamatta rahoja.
 
Vaihdon tai palautuksen yhteydessä olet vastuussa tavaran saattamisesta PostNordin palvelupisteeseen. Suosittelemme säilyttämään lähetyslistan sekä palautuskuitin kunnes palautus on käsitelty loppuun.
 
Tee palautus näin:
 
  1. Pakkaa palautettava tuote alkuperäispakkaukseensa tai vastaavaan pakkaukseen.
  2. Täytä tilauksen mukana tulleeseen palautuslomakkeeseen valitsemasi palautussyy-koodi ja palauta palautuslomake palautettavan tuotteen mukana. Näin autat meitä parantamaan palvelumme laatua.   
  3. Liimaa ennakkoon maksettu palautusosoitetarra, jossa Klingel on merkitty paketin vastaanottajaksi, paketin päälle. Palautusosoitetarran puuttuessa ota yhteys asiakaspalveluumme.

Takaisinmaksu palautuksen yhteydessä

Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, palautamme maksamasi summan 14 päivän kuluessa. Takaisinmaksutapa riippuu tilauksen yhteydessä valitsemastasi maksutavasta.
 
Klingel-tilillä tai -laskulla ostettujen tuotteiden palautukset hyvitetään asiakastilillesi. Mikäli haluat, että hyvitys palautetaan pankkitilillesi, ota yhteys asiakaspalveluumme.
 
Luottokortilla maksettujen tuotteiden palautettava summa palautetaan suoraan korttitilillesi. Mikäli olet maksanut ostoksesi luottokortilla, ota aina yhteys asiakaspalveluumme vaihtoon liittyvissä asioissa. PayPal-tililtä maksettujen tuotteiden palautettava summa palautetaan takaisin PayPal-tilille.
 
Pakettiennakolla maksettujen tuotteiden palautettava summa palautetaan pankkitilillesi.
 

TAKUU JA REKLAMOINTI

Kuluttajansuojalaki, joka turvaa oikeutesi asiakkaana, on voimassa tilatessasi tuotteitamme. Kaikilla myymillämme sähkötuotteilla on kahden vuoden takuu ostopäivästä alkaen. Alkuperäisvirheillä (valmistusvirheillä ja muilla virheillä, jotka ovat syntyneet ennen kuin sait tuotteen) on kolmen vuoden reklamointioikeus. Klingel ei vastaa alkuperäisvirheistä eikä ole korvausvastuussa niiden seurauksista.
 
Riitatilanteissa käännymme Kuluttajaviraston puoleen ja noudatamme aina viraston antamia suosituksia. Asiakkaanamme sinulla on oikeus saattaa riitatilanteet kuluttajariitalautakuntaan (www.kuluttajariita.fi). Ennen kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn viemistä tulee kuluttajan olla yhteydessä kuluttaja­neuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Kuluttajariitalautakunnan lisäksi voit myös käyttää EU-komission tarjoamaa verkkovälitteistä riidanratkaisua osoitteessa https://ec.europa.eu/odr.
Ota yhteys asiakaspalveluumme takuu- ja reklamaatiotilanteissa, niin autamme sinua.