VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen ostokseesi. Sinulla on aina 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus vastaanotettuasi tuotteet. Sinulla on myös oikeus perua tilauksesi kuluitta, mikäli yksi tai useampi tilaamistasi tuotteista merkitään jälkitoimitukseen tai jos tilauksesi toimitus viivästyy. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske korjattuja/muokattuja/kaiverrettuja tuotteita eikä kosmetiikka- ja hygieniatuotteita. Klingel pidättää oikeuden sulkea asiakastilin, mikäli sen on syytä epäillä petosta sekä palautusosuuden ollessa yli 50 %.
 
Jos haluat käyttää vaihto- tai palautusoikeuttasi, asiasta tulee ilmoittaa asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse. On tärkeää, että lähetät tuotteen/tuotteet meille välittömästi, kuitenkin viimeistään 14 päivän sisällä siitä, kun olet ilmoittanut meille käyttäväsi vaihto- tai palautusoikeuttasi.
 
Palautettavat tuotteet tulee lähettää takaisin ilman muutoksia ja mieluiten alkuperäispakkauksissaan. Palauta tuotteen kaikki osat vaikka ne olisivatkin vioittuneita.

Tuotepalautus on sinulle maksutonta.
 
Tee palautus näin:
1. Pakkaa palautettava tuote alkuperäispakkaukseensa tai vastaavaan pakkaukseen.
2. Täytä palautuskoodi/syy palautuslomakkeeseen  ja lähetä se palautuksen mukana.
3. Liimaa ennakkoon maksettu palautusosoitetarra, jossa Klingel on merkitty paketin vastaanottajaksi, paketin päälle.

Palautusosoitetarran puuttuessa ota yhteys asiakaspalveluumme, niin lähetämme sinulle uuden tarran.

Takaisinmaksu palautuksen yhteydessä

Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, palautamme maksamasi summan 14 päivän kuluessa. Takaisinmaksutapa riippuu tilauksen yhteydessä valitsemastasi maksutavasta.
Klingel-tilillä tai -laskulla ostettujen tuotteiden palautukset hyvitetään asiakastilillesi. Mikäli haluat, että hyvitys palautetaan pankkitilillesi, ota yhteys asiakaspalveluumme. Luottokortilla maksettujen tuotteiden palautettava summa palautetaan suoraan korttitilillesi. PayPal-tililtä maksettujen tuotteiden palautettava summa palautetaan takaisin PayPal-tilille. Pakettiennakolla maksettujen tuotteiden palautettava summa palautetaan pankkitilillesi.

TAKUU & REKLAMOINTI

Kuluttajansuojalaki, joka turvaa oikeutesi asiakkaana, on voimassa tilatessasi tuotteitamme. Kaikilla myymillämme sähkötuotteilla on kahden vuoden takuu ostopäivästä alkaen. Alkuperäisvirheillä (valmistusvirheillä ja muilla virheillä, jotka ovat syntyneet ennen kuin sait tuotteen) on kolmen vuoden reklamointioikeus. Klingel ei vastaa alkuperäisvirheistä eikä ole korvausvastuussa niiden seurauksista. Riitatilanteissa käännymme Kuluttajaviraston puoleen ja noudatamme aina viraston antamia suosituksia. Asiakkaanamme sinulla on oikeus saattaa riitatilanteet kuluttajariitalautakuntaan (www.kuluttajariita.fi). Ennen kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn viemistä tulee kuluttajan olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Ota yhteys asiakaspalveluumme takuu- ja reklamaatiotilanteissa, niin autamme sinua.

Kuluttajariitalautakunnan lisäksi voit myös käyttää EU-komission tarjoamaa verkkovälitteistä riidanratkaisua osoitteessa http://ec.europa.eu/odr