• Laaja tuotevalikoima
  • Koot 34–62
  • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa

Valaistus

Kategoriat

Kodin valaistus ja valaistussuunnittelu

Valaisimet ja valonlähteet ovat tärkeä osa kodin sisustusta. Ne tuovat huoneisiin pehmeyttä ja lämpöä ja muuttavat tilan tuntua. Ahtaisiin tiloihin saadaan lisää avaruutta ja avariin, kolkkoihin tiloihin kotoisuutta suunnittelemalla valonlähteet ja niiden sijainti tiettyjen lainalaisuuksien mukaan. Valaistusta vaihtamalla voidaan helposti päivittää tilan ilmettä. Valaistuksella voidaan korostaa haluttuja yksityiskohtia sisustuksessa tai tehdä valonlähteestä itsestään sisustusyksityiskohta. Siinä missä valaistus oli ennen käytännön ratkaisu, on siitä tullut keino tuoda tunnelmaa ja erilaisia efektejä. Nykyään varsinkin uutta taloa rakennettaessa moni kääntyy ammattilaisten puoleen valaistuksen suunnittelussa. Vaihtoehtoja on monia ja perinteinen hehkulamppu on jäänyt edistyneemmän teknologian varjoon. Valaisinviidakko vilisee termejä kuten LED-teknologia, aurinkokennoteknologia, älyvalaistus ja liiketunnistin-teknologia. Myös valaistuksen muunneltavuus on yksi tulevaisuuden tekijöistä. Suunnittelemalla kodin valaistuksen huolella lisäät viihtyvyyttä ja voit säästää energiaa.

Erilaiset valaisimet ja lamput helposti verkkokaupasta

Klingeliltä löydät valikoiman erilaisia valaisimia ja lamppuja kodin eri tiloihin sekä puutarhaan. Perinteisten pöytävalaisimien, jalkalamppujen ja kattovalaisimien lisäksi verkkokaupassamme on erilaisia koristeellisia valosarjoja, led-lyhtyjä ja koristelamppuja tunnelmavalaistuksen luomiseen. Valaisimien pääsivulla voit suodattaa valaisimia eri tuotetyyppien mukaan tai esimerkiksi sisustustyyleittäin. Lisäksi sivulta löytyvät suodattimet hinnan, koon ja materiaalin mukaan. Seinävalaisimet ovat oiva keino leikitellä valolla ja varjolla. Seinävalaisimet asennetaan yleensä kiinteästi seinään, ja ne tuovat tilaan avaruutta ja korostavat tilan muotoja. Valo on usein epäsuora ja sovelias juuri tunnelman luojana paikoissa, joissa suoran valon tarve ei ole suuri. Esimerkiksi käytävät ovat suosittu paikka käyttää seinävalaisimia. Myös pieni makuuhuone tai portaikko on mainio paikka seinävalaisimelle tilan vähäisyyden vuoksi. Lattiavalaisimet toimivat parhaiten isommassa tilassa, kuten olohuoneessa, koska ne vievät oman tilansa lattialta. Lattiavalaisimia on erilaisia, osa on tehty omiaan tuomaan tunnelmaa, osa taas toimii mainiosti lukuvalon ominaisuudessa. Valitset sitten lampunvarjostimellisen tunnelman tuojan tai spottilampullisen suoran valon lähteen, on lattiavalaisin usein sisustuselementti jo sinänsä. Klingeliltä löydät klassisia jalkalamppuja sekä jalallisia pöytälamppuja. Kattovalaisimet ovat kodin yleisimpiä valaisimia, ja niitä on hyvin monenlaisia tyylistä riippuen. Tyypillisiä kattovalaisimia ovat riippuvalaisin, spotti, plafondi ja kattokruunu. Kattovalaisin on varsinkin olohuoneessa hallitseva elementti, joten sen avulla on helppo määritellä huoneen tyyliä. Riippuvalaisin sopii parhaiten esimerkiksi pöydän yläpuolella käytettäväksi. Spottien avulla saadaan valo ohjattua tiettyyn suuntaan ja plafondi on ajaton ja helppokäyttöinen vaikkapa käytävälamppuna. Kattokruunu on kautta aikojen ollut ylellinen valinta, joka viime aikoina on ollut suosittu trendikkäässä, eri elementtejä yhdistelevässä sisustustyylissä. Klingelin verkkokaupassa on tarjolla vaihteleva valikoima kattovalaisimia. Muistathan, että valikoimamme uudistuu jatkuvasti ja esimerkiksi sesongin vaihtuessa. Keväällä myynti keskittyy puutarhavalosarjoihin, kun taas loppusyksystä verkkokauppa täyttyy jouluisilla jouluvaloilla. Pistäydy siis tarkistamassa valikoimamme säännöllisin väliajoin.

Keittiövalaisimet

Keittiövalaisimet ovat valaisimia, joilta vaaditaan enemmän kuin muilta valaisimilta. Keittiö on kodin huoneista se, missä tarvitaan usein tehokasta valoa tarkkaan työskentelyyn ja toisaalta myös viihtyisää, epäsuoraa valoa ruokapöydän ääressä oleiluun ja ruokailuun. Joihinkin lamppuihin voit valita kauko-ohjaimellisen himmennystoiminnon, jolloin voit vaihdella lampun kirkkautta mielesi mukaan. Tyypillisiä lamppuja keittiössä ovat erilaiset spottivalaisimet sekä ajattomat kattovalaisimet. Keittiölamppujen yksi tärkeä ominaisuus on toiminnallisuuden lisäksi myös se, että ne ovat helpot pitää puhtaana rasvan ja ruuan käryistä.

Valaisimet makuuhuoneeseen

Parhaimmillaan makuuhuoneen valaisin on sävyltään lämmin ja tunnelmallisen epäsuora. Moni satsaa makuuhuoneen kattolamppua hankkiessaan näyttävämpään ulkonäköön tai sitten tyylipuhtaaseen muotoiluun. Tähän vaikuttaa toki myös huonekorkeus. Myös pöytälampuilla ja seinävalaisimilla saa huoneeseen lisää ilmettä. Spotillinen lukuvalo on tärkeä sille, joka tykkää lukea sängyssä ennen nukkumaan menoa.

Valaisimet ulkokäyttöön ja mökille

Ulkokäyttöön tarkoitetut valaisimet pidentävät pihan ja terassin käyttöaikaa alkukesällä ja syksyllä. Maalla mökkeiltäessä pihavalot ovat usein välttämättömyys myös kesän valoisana aikana, varsinkin jos tärkeät tilat, kuten ulkohuussi tai sauna, sijaitsevat mökin ulkopuolella. Kauniisti valaistu takapiha on kaunista katseltavaa myös sisältä käsin. Valaistusta saa lisättyä helposti kevyillä ja johdottomilla led-valaisimilla ja aurinkokennovalaisimilla. Nämä ovat myös somia yksityiskohtia kasvillisuuden lomassa. Klingelin valikoimassa on paljon erilaisia ulkovaloja: kevyitä, maahan painettavia lyhtyjä, valosarjoja ja tunnelmallisia led-somisteita moneen makuun ja moneen eri käyttötarkoitukseen. Luo puutarhastasi ja mökin pihasta toinen olohuone erilaisten ulkovalojen avulla!

LED-aurinkokennovalaisin – suosittu valaisin ulos

LED-aurinkokennovalaisin on yhä suositumpi tapa valaista takapihaa tai terassia. Sitä pidetään ympäristöystävällisenä vaihtoehtona, sillä se toimii auringonvalolla ladaten pariston aurinkoenergialla. Aurinkoenergialla toimivat tuotteet ovat parhaimmillaan keväästä syksyyn, jolloin ne ehtivät latautua päivisin noin 6– 10 tunnin ajan riippuen valon määrästä. Ne ovat yleensä johdottomia ja näin helppoja sijoitella esimerkiksi pihapolkujen varsille tai mökin ympäristöön. Useimmat aurinkokennolyhdyt ovat vaivattomia myös siltä osin, että ne syttyvät yleensä itsestään valon määrän vähentyessä ja sammuvat sen lisääntyessä. Yleisesti ottaen LED-lampulliset valosarjat, olivatpa ne sitten aurinkoenergialla tai verkkovirralla toimivia, ovat energiaa säästäviä, pitkäikäisiä ja käyttäjäystävällisiä, eivätkä ne kuumene käytössä. Ja niiden valotehon on sanottu vain paranevan kylmässä, eli juuri Suomen sääoloissa.

Jouluvalot taikovat hetkessä joulutunnelmaa

Jouluvaloja päivittyy valikoimiimme aina joulun lähestyessä. Joulutähdet, jouluasetelmat ja led-valoin somistetut koristeet luovat helposti joulun tunnelmaa. Jouluvalot ovatkin helpoin ja suosituin keino taikoa kotiin joulu. Vuoden pimeimpänä aikana on myös piristävää saada lisää valoa huoneisiin ja ikkunoihin. Ikkunalaudan perinteinen kynttelikkö, takapihan led-lampulla toimiva lyhty tai tunnelmallinen jääpuikkovalosarja löytyvät useimmista kodeista pimeyttä karkottamaan.


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
  • Lasku
  • Tili
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
  • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
  • Trygg E-Handel
  • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.