Klingelin joulukalenteri (joulukuu 2017)


Klingelin joulukalenterissa sai päivittäin vastata kepeän visaisiin kysymyksiin ja osallistua kyseisen luukun palkinnon arvontaan. Palkintoina oli monipuolisesti tuotteita ja lahjakortteja Klingelin verkkokauppaan. Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvottiin pääpalkintona 200 euron lahjakortti. Arpaonni suosi seuraavia henkilöitä:
Leena T.
Eila T.
Marianne K.-V.E.
Paula P.
Barbro Å.
Tuula A.
Ulla M.
Ritva P.
Terttu K.
Aira M.
Susanna H.
Anitta J.
Raili P.
Tiia K.
Lotta P.
Tuija M.
Sirpa L.
Outi S.
Seija K.
Merja K.
Outi R.
Sirpa K.
Riitta-Liisa G.
Anna Mari K.
Eija-Kaisa M.

#Klingelpaketoi-kilpailu (joulukuu 2017)


Kilpailussa etsittiin joulutunnelmaa ja pyydettiin lataamaan kuva Instagram-tilille sekä merkitsemään kuva tunnisteella #Klingelpaketoi. Palkintona oli 100 euroa shoppailurahaa ja arpaonni suosi henkilöä:
Marika R.

#Klingelleipoo-kilpailu (joulukuu 2017)


Kilpailussa houkuteltiin joululeivontaan ja lataamaan kuva Instagram-tilille sekä merkitsemään kuva tunnisteella #Klingelleipoo. Palkintona oli 100 euroa shoppailurahaa ja arpaonni suosi henkilöä:
Katriina M.

Monikan joulukilpailut (joulukuu 2017)


Kilpailuissa etsittiin joululeivonnaisia ja joulukoristelua. Kilpailuun pystyi osallistua lähettämllä resepti tai kuva koristelusta kilpailuehdoissa kerrottuun sähköpostiosoitteeseen. Palkintona oli 100 euroa shoppailurahaa kummastakin osiosta ja kilpailujen voittajat ovat:
Jenni K.
Sirkka-Liisa A.-K.

#Klingelhyggeilee-kilpailu (joulukuu 2017)


Kilpailussa pyydettiin ikuistamaan mukava hyggeilyhetki, lataamaan kuva Instagram-tilille ja merkitsemään kuva tunnisteella #Klingelhyggeilee. Palkintona oli 100 euroa shoppailurahaa ja arpaonni suosi henkilöä:
Ida M.

Minun KLiNGEL-suosikkini -kilpailu (lokakuu 2017)


Kilpailussa pyydettiin etsimään oma suosikkituote verkkokaupastamme ja linkittämään tuotesivu Facebookista löytyvään kilpailun kommenttiosioon. Palkintona oli 100 euroa shoppailurahaa ja arpaonni suosi seuraavia henkilöitä:

Camilla C.
Pirjo K.
Hannele I.


Kesäkilpailu (toukokuu-kesäkuu 2017)

 

Facebook-kesäkilpailussamme etsittiin kuvia asiakkaidemme suosikkiasuista ja voittajaksi valittiin eniten tykkäyksiä saanut kuva.

Heli K. voitti 300 euroa shoppailurahaaMarjatta K. voitti 150 euroa shoppailurahaaSari H. voitti 50 euroa shoppailurahaa

Kevätkilpailu (maaliskuu-huhtikuu 2017)


Facebookin kevätkilpailussamme valittiin suosikkeja eri uimapukumallien väliltä ja palkintoina oli 100 euroa shoppailurahaa.

Voittajat

Irina K.
Elise H
Mari V.

 

Joulukalenteri (joulukuu 2016)


Klingelin joulukalenterissa arvottiin päivittäisiä tuotepalkintoja ja shoppailurahoja. Päivittäisten voittajien lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvottiin päävoittona 200 euroa shoppailurahaa.

1. Sami K.
2. Leila P.
3. Sirkka S.
4. Nina B.
5. Heli T.
6. Reija T.
7. Riitta K.
8. Suvi P.
9. Anna-Leena D.
10. Maire H.
11. Seija T.
12. Suvi K.
13. Reet T.
14. Pirjo-Riitta R.
15. Anneli J.
16. Marjo H.
17. Tarja H.
18. Eveliina K.
19. Kaija L.
20. Sirkka Y.
21. Tanja R.
22. Ulla S.
23. Leena A.
24. Tuula L.

Päävoitto: Marika H.


 

Voita suosikkisi (elokuu-syyskuu 2016)


Voita suosikkisi -kilpailussa osallistujat valitsivat suosikkituotteensa eri vaihtoehdoista ja voittajille lähetettiin heidän valitsemansa tuote.

Voittajat

Eira V.: sininen laukku
Mervi K.: kullanvärinen kaulakoru
Leena S.: turkoosit pyyhkeet
Marjatta K.: sininen tuubihuivi


 

Kesäkilpailu (toukokuu-kesäkuu 2016)


Facebook-kesäkilpailussamme kysyimme mikä on faniemme suosikkikesätyyli ja miksi. Kampanjan voittajat saivat kukin 100 € shoppailurahaa verkkokauppaamme.

Voittajat

Mirja T.
Raija-Leena R.
Mirva T.