KLiNGELIN YLEISET KILPAILUEHDOT

 

SOVELTAMINEN


Osallistumalla Klingelin kilpailuihin ja muihin kampanjoihin hyväksyt nämä yleiset kilpailuehdot sekä kunkin kilpailun ja kampanjan omat säännöt.
 

JÄRJESTÄJÄ


Kampanjoista vastaa Klingel Suomi, Iso-Paavolankatu 2, 15520 Lahti, Y-tunnus Y-1910887-1, ellei kilpailukohtaisissa säännöissä toisin mainita.
 

OSALLISTUMISKELPOISUUS


Osallistumisoikeus on kaikilla vakituisesti Suomessa asuvilla täysi-ikäisillä henkilöillä. Järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, järjestäjän yhteistyökumppanit tai kilpailun kanssa tekemisissä olevat tahot eivät saa osallistua.
 

HENKILÖTIETOJEN JA KILPAILUVASTAUSTEN KÄSITTELY


Osallistumalla hyväksyt, että antamasi tiedot tallennetaan mahdollista voittoilmoitusta varten. Voittajan nimi/voittajien nimet julkaistaan kotisivuillamme sekä muilla markkinointikanavillamme.
 
Voittomahdollisuudet eivät riipu mahdollisten tilausten sisällöstä tai arvosta.
 
Järjestäjä pidättää oikeuden käyttää kilpailussa tuotettua sisältöä markkinoinnissaan. Järjestäjä omistaa kaikki oikeudet kampanjassa tuotettuihin materiaaleihin. Osallistuja vastaa siitä, että mahdolliset kilpailuun luovutetut tekstit ja kuvat ovat hänen omiaan ja että hänellä on oikeudet luovuttaa tekstit ja kuvat järjestäjän käyttöön.  

Tilaamalla osallistumisen yhteydessä uutiskirjeen hyväksyt, että Klingel lähettää sinulle tarjouksia ja tietoa sähköpostitse. Voit milloin tahansa perua uutiskirjeen tilauksen uutiskirjeissä olevan linkin kautta.
 

KILPAILUKOHTAISET SÄÄNNÖT


Kilpailukohtaiset säännöt ja osallistumisohjeet löytyvät kunkin kilpailun yhteydestä.


Henkilötietolain (22.4.1999/523) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Mikäli osallistuja tekee osallistumisen yhteydessä tilauksen, sovelletaan tilaukseen ja tietojen tallentamiseen Klingelin yleisiä kauppaehtoja.

 

REKISTERINPITÄJÄ


Klingel Suomi
Iso-Paavolankatu 2
15520 Lahti.
Y-tunnus 1910887-1
 

HENKILÖREKISTERIÄ HOITAVA HENKILÖ


Carina Bergudden
 

REKISTERIN NIMI


KLiNGELin kilpailut ja kampanjat
 

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖTARKOITUS


Osallistujien henkilötietoja käytetään järjestäjän ja osallistujan väliseen viestintään. Osallistumalla hyväksyt, että tietosi tallennetaan.
 

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ


Henkilörekisteri sisältää osallistujan itse osallistumisen yhteydessä luovuttamia tietoja, kuten nimen sekä yhteystiedot. Tietoja ei luovuteta järjestäjän konsernin ulkopuolelle.
 

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET


Rekisteri sisältää vain osallistujan itse itsestään antamia tietoja.
 

SÄÄNNÖNMUKAISTEN TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE


Tietoja ei siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
 

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET


Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain niille, joiden asemaan ja työtehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. Rekisterinpitäjän toimitiloissa harjoitetaan kulunvalvontaa.